- 13 Mayıs 2011
- 3.940
- 3.653
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım bende üniv.. sınavına hazırlanıyorum .Arkadaşlar tam 30 gün kaldı. 30 gün idare edemez miyim sizce
anladım. inş kazanırsınız hayırlısıyla. çocuk kaç aşında. uygunsa yaşı yaz okuluna yollayın başladı birçok yerde
Öyle sorumsuz birine canını emanet etmek istediğinden emin misin?
Boşadıgın koca ile kovdugun hizmetçiyi geri almayacaksın demiş atalarimiz
Valla canım bende üniv.. sınavına hazırlanıyorum .
Ki, bende çocuk yok biliyosun .
Baana bile böggg geldi artık
Akşam eşin gelınce ağırlık ver olmadı.
Ben akşmadan akşama uyumazsam çalışıyorum
Bakıcı neden kırgın olsun ya bu da iyi :) Bence çağırma, sorumsuz , tembel biri belli ki.
Bazıları başka konuyu okumuş gelmiş galiba
Bugün 2 yaşına girdi...
nice sağlıklı hayırlı güzel yılları olsun inş kuzucuğun. inş iyi bir bakıcı bulunur
Yanlış anlaşılacak bir durum yok işe gelmemis hic bir şey demeden aramışsın açmamış kocasına ulaşmışsın artık hastayım demiş lütfetmiş sonra gene günlerce gelmemiş pess kendilerine yapılsa ne olurdu kim bilirBen daha çok kırıldım yaa, benim gibi birine yapılır mı bu
Bana da öyle geldi. Yazdığımı bir daha okudum da yanlış anlamaya müsait bir şey de yok.
Yaptığı işin ciddiyetinin farkında olmayan bakıcıya çocuk emanet etmem.Başka birini bulun.Merhaba arkadaşlar. Çalışıyorum ve evden çalıştığım için 2 yaşındaki oğluma da ben bakıyorum. 2 buçuk ay önce de üniversite sınavına girmek için ders çalışmaya başladım.
Planıma göre işler zaten yoğun değildi, olursa da anneme bırakırdım. Olmadı bakıcı tutarım dedim.
Aksilik gibi işler yoğunlaştı. Annem bazen bakıyordu onun da sürekli sağlık sorunları var bakamıyor. Ben de bakıcı bulayım dedim.
Uzuuun bir süre bakıcı bulamadım. En son biri geldi hadi başlayalım dedik. Yarım gün ve haftasonu iki gün tatil. Daha önce de çocuk bakmış.
Ramazanın ilk günü başladı ve ilk günü geç geldi. İkinci günü de geç geldi. (10 dk ve 20 dk) Neyse sorun etmiyim dedim. Üçüncü gün bekle bekle yok. Aradım açmadı. Eşinin telefonundan ulaştım hastayım dedi, tamam dedim. Zaten cuma günüydü araya haftasonu girdi. Pazartesi günü aramıyım bakalım ne yapacak dedim. Hiç gelmedi. Perşembe gününe kadar ses yok. Perşembe günü geldi. Kendim hasta oldum çocuk hasta oldu yatırdık gittim geldim bir sürü laf kalabalığı. Dedim arayabilirdin, çağrı yapabilirdin, ödemeli arayabilirdin, eşinden arayabilirdin, birinden rica edebilirdin, hepsini geçtim evim yol üstünde iki dk uğrayıp durumu anlatabilirdin. Özür dilerim vs. dedi. Ben devam edemeyeceğim, sonra gel, geldiğin günlerin parasını vereyim dedim tamam dedi gitti.
Annem haftaiçi oğlumu daha sık almaya başlamıştı ki dün ayağını incitmiş. Artık ders çalışamıyorum. Az bir zaman kaldı tekrar yapamıyorum. O kadar emek verdim hepsi boşa gidecek diye de çok üzülüyorum.
Eşim bakıcıyı yeniden çağır dedi. En azından sınava kadar şans ver iyi kötü idare et dedi.
Sizce ne yapayım? Çağırsam mı bakıcıyı?
Sorumsuz birine benziyor sizin yerinizde olsam başka bir bakıcı arardımMerhaba arkadaşlar. Çalışıyorum ve evden çalıştığım için 2 yaşındaki oğluma da ben bakıyorum. 2 buçuk ay önce de üniversite sınavına girmek için ders çalışmaya başladım.
Planıma göre işler zaten yoğun değildi, olursa da anneme bırakırdım. Olmadı bakıcı tutarım dedim.
Aksilik gibi işler yoğunlaştı. Annem bazen bakıyordu onun da sürekli sağlık sorunları var bakamıyor. Ben de bakıcı bulayım dedim.
Uzuuun bir süre bakıcı bulamadım. En son biri geldi hadi başlayalım dedik. Yarım gün ve haftasonu iki gün tatil. Daha önce de çocuk bakmış.
Ramazanın ilk günü başladı ve ilk günü geç geldi. İkinci günü de geç geldi. (10 dk ve 20 dk) Neyse sorun etmiyim dedim. Üçüncü gün bekle bekle yok. Aradım açmadı. Eşinin telefonundan ulaştım hastayım dedi, tamam dedim. Zaten cuma günüydü araya haftasonu girdi. Pazartesi günü aramıyım bakalım ne yapacak dedim. Hiç gelmedi. Perşembe gününe kadar ses yok. Perşembe günü geldi. Kendim hasta oldum çocuk hasta oldu yatırdık gittim geldim bir sürü laf kalabalığı. Dedim arayabilirdin, çağrı yapabilirdin, ödemeli arayabilirdin, eşinden arayabilirdin, birinden rica edebilirdin, hepsini geçtim evim yol üstünde iki dk uğrayıp durumu anlatabilirdin. Özür dilerim vs. dedi. Ben devam edemeyeceğim, sonra gel, geldiğin günlerin parasını vereyim dedim tamam dedi gitti.
Annem haftaiçi oğlumu daha sık almaya başlamıştı ki dün ayağını incitmiş. Artık ders çalışamıyorum. Az bir zaman kaldı tekrar yapamıyorum. O kadar emek verdim hepsi boşa gidecek diye de çok üzülüyorum.
Eşim bakıcıyı yeniden çağır dedi. En azından sınava kadar şans ver iyi kötü idare et dedi.
Sizce ne yapayım? Çağırsam mı bakıcıyı?