• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcıyı geri çağırayım mı?

Çağırmayın bence. Eşiniz izin alamaz mı bu dönemde bir süre? Geçmiş olsun annenize de.

kadın haber vermeden bi hafta gelmemiş. iyi kötü idare edilecek bi tarafı yok.

Bakiciyi eleyin bence. Eşiniz biraz izin alamaz mı siz çalışırken bebekle ilgilense

Tabi ki de hayır, kadına giderin Allah’ını yapmışsınız bir de nasıl geri gel diyeceksiniz hayret birşey ben şaştım kaldım

Çağırın da bakalım bakıcı gelecek mi?
Kırgın ayrılmış olmalı.

Kırgın değil mahcup ayrıldı. Suçlu kendisiydi çünkü. Ayrıca çağırsam gelir. İş bulamayan biri çünkü.

Çağırmam! bi kere saygısı yok işine insan bi arayamaz mı başka bir şekilde hallet ama onu çağırma daha da yüz bulur :KK66:
Nerdesin gı gelip bakayım bebene :anne:

Ahh keşke ya. Ame uzağız biliyorum. Gebze...

Başka bakıcı mi yok?
Ben olsam cagirmazdim çünkü kadın sorumsuz. Maaşı da beğenmemiş herhalde ki iş olarak bile bakmıyor.
Eğer çocuğum onla duygusal bağ kurdu, başkasına alisamaz derseniz çağırın, yoksa yeni bakıcı bulun^^

Başka bakıcı yok maalesef.

Çağırmam ben olsam...

İşinin ciddiyetinin farkında değil...
Ve bir haber vermek bu kadar zor olmamalı...
Mağdur etmemeliydi sizi...

Başka bakabilecek o bakıcı dışında kimse yok mu?

Yok ki...

O olmaz artık
Resmen cıvığını çıkarmış
Konuya komşuya haber sal başka biri olsun

Aylardır haber salıyorum yok...

Çağırmayın
Kritik zamanda daha çok strese sokar sizi.
Ve yaptıgım her şeye rağmen geri çağırdılar der,
İyice yüzsüzleşir.
Başka birine bakın.
Yada eşiniz 1 hafta izin alsın anneniz toparlayana kadar

Yıllık izin zamanı daha gelmedi maalesef.

Asla aramayın çok sorumsuz biriymiş .Ben kendimde bakıcıyım haber vermesen böyle şeyler olmaz ,ne olursa olsun arayıp haber verebilirdi .kendi veremeyecek durumdaysa eşine veya çevresinde birine verdirte bilirdi .Böyle bir sorumsuzluk olamaz birde çocuk emanet edilecek sakın denemeyin .Baska bir bakıcı bakın.eşe dosta,kapıcıya ,komşuya ne bilim çevrede sık gittiğiniz yerlere haber verin .Bazı marketlerde kasaların yanında reklam panoları oluyor oraya ilan koyun, burada bakıcı kısmına ilan koyun ,1,2 iş sitesine ilan koyun ,

Neler yaptım neler, yok yok...

Hersey bi tarafa böyle sorumsuz bi kadına çocuk emanet edilmez ki makul olun belli ki zor durumdasınız olmayacak bi şeyi kabul etme noktasındasınız

Aynen o durumdayım. Sınava şurada ne kaldı. Bütün emeklerim boşa gidecek.

Çağırmayın bence. Eşiniz izin alamaz mı bu dönemde bir süre? Geçmiş olsun annenize de.

Alamaz maalesef.

Saatlik oyun ablası falan ayarlasan?
Çağırma onu, gelmez zaten.

Onu da aradım bulamadım. Okullar kapanınca çok olacak ama bana şimdi lazım.

çağırırsan hiç gelmez nasıl olsa bana mahkum gibisinden :kahve:

Gelir ama bilemedim...

Tabi ki de hayır, kadına giderin Allah’ını yapmışsınız bir de nasıl geri gel diyeceksiniz hayret birşey ben şaştım kaldım

Biraz abartmamış mısın :işsiz:

Çağırmayın başka çözüm bulun.zaten ben olsam kovduğum birini çağırmam tekrar me olursa olsun.

Bazı arkadaşlarla aynı konuyu mu okuduk diye düşündüm. Bakıcıyı kovmuşsun, atarlanmışsın ayarında sözler söylenmiş. Haber vermeden bir hafta işe gitmeyelim bakalım, patron elinde gülle mi bekleyecek.

Belki çelenkle bekler belli mi olur. Güldürdünüz beni çok yaşayın :)

asla çağırmam.. da yanlış anlamayın siz bu şartlarda nasıl okumayı düşünüyorsunuz??
bir düzen şart değil mi?? çocuk arada rezil olur bu şekilde

Bence çağırmamalısınız. Düşüncesiz bitiş gibi duruyor böyle birisi çocuğunuza güzel örnek olamaz az bir zaman belli ama bence olmaz

Bazı arkadaşlarla aynı konuyu mu okuduk diye düşündüm. Bakıcıyı kovmuşsun, atarlanmışsın ayarında sözler söylenmiş. Haber vermeden bir hafta işe gitmeyelim bakalım, patron elinde gülle mi bekleyecek.

Kadının bir iki hatasını gördüm kızdın mı dedi yok dedim ama dikkat et olur mu şeklinde yumuşak yaklaşmaya çalıştım. Onu kıracak üzecek birşey yapmadım. Yani ben patnonun telefonuna biraz geç cevap versem durumu açıklıyorum uzun uzun mahcup oluyorum.

asla çağırmam.. da yanlış anlamayın siz bu şartlarda nasıl okumayı düşünüyorsunuz??
bir düzen şart değil mi?? çocuk arada rezil olur bu şekilde

Ona göre eşim eğer kazanırsam (ki şuan ihtimal bile vermiyorum) okulumun orada iş bulacak ona göre de bakıcı ayarlayacağız. Bakıcı burada problem maalesef.

Arkadaşlar tam 30 gün kaldı. 30 gün idare edemez miyim sizce o_O

Kadının bir iki hatasını gördüm kızdın mı dedi yok dedim ama dikkat et olur mu şeklinde yumuşak yaklaşmaya çalıştım. Onu kıracak üzecek birşey yapmadım. Yani ben patnonun telefonuna biraz geç cevap versem durumu açıklıyorum uzun uzun mahcup oluyorum.

Ona göre eşim eğer kazanırsam (ki şuan ihtimal bile vermiyorum) okulumun orada iş bulacak ona göre de bakıcı ayarlayacağız. Bakıcı burada problem maalesef.

anladım. inş kazanırsınız hayırlısıyla. çocuk kaç aşında. uygunsa yaşı yaz okuluna yollayın başladı birçok yerde

Back