• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim, cinsellik konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var

sorunlarınızı çözmek için yazmışsınız ama yatak ayrımı yaparak daha büyük bi sorunu ortaya çıkarmışsınız bence.....

buarada bukadar yatakla ilgili yorum var ama neden bi cevap yazılmamış bu konu hakkında konu sahibi tarafından?
cevapları okudum ama gözüme çarpmadı hiç.....

mrb canim allah sanada sabir versin
ben konuya söyle girecegim benim bir arkadasimda vardi bu sorun ciddi anlamda cok büyük sorundu yani kocasiyla birbirlerini cok seviyorlardi birkere bile kavga etmeyiz diyordu arkadasim.. ufacik biseyden insan bir tartisir eder ama yok yoktu yani arkadasin demesine göre.. ayni senin dedigin gibi ilk gerdege girmeleride 3 4 gün sonra olmus kizin istemesiyle ve sonra 2 3 ayda bir zorla bir keresinde 6 ay arayla yapmislar hergün esine soruyordu ama cevap yok doktora gitmek icin yalvariyordu ama gitmiyordu 4 senelik evlilikleri bitme noktasina geldi ve kiz neredeyse kafayi yicekti. o kadar güzel giden evlilik sirf bu yüzden bitecekti yani. sonra kizi bir hoca görmüs ve demis sizin böyle bir sorununuz var tanimadigi bi kisi kalkmis bunlari anlatmis. sonra demis sizde büyü var. ben inanmadim basta altindan bisi cikmaz dedim. kiz her careye basvurdu artik ve hocanin istediklerini yapti bir sürü paralar harcadi. ben kiza bisey demedim ama icimden hic bir ise yaramayacak diyordum. ve 4 _5 ay gibi bi sürede adam düzelmeye basladi yaptiklari hergünü not aliyordu unutmamak icin ve zamanla düzeldi simdi neredeyse hergün yapiyoz diyor... bilmiyorum artik gercekten büyümü vardida o bozuldu ama olay böyle oldu. ben cözemedim. adam ne doktora gitti ne bisey sadece bu olay oldu allaha sükür simdi cok iyilermis hatta biktim diyor. aslinda bu sorun bendede var. benim esim cok isteksiz hep ben istiyorum öyle yapiyor haftalarca bisey demesem bisey yapmasam hic ellemez beni. benimkinin bahaneside cok yorulmak cok calisiyor cünkü. ama ben inanmiyorum bu bahaneye bu konuyu konustugum herkez mesela ablam tam tersini anlatiyor yorgunluktan gebersede gelir yalvarir diyor ben anlamiyorum bu erkekleri ama sen simdilik cok üstüne gitme bagirma birde suna dikkat et hic kendi kendine yaparken onu gördün mü ? benim arkadas görmüstü onun kocasi yapiyormus mesela. bisey yapamamisti kizcagiz ne desin ki... sen güzel güzel konusarak doktora gitmeye ikna et. ben cok kafaya takmiyorum ilk zamanlar cok takardim ama alistim artik . bu durum hala rahatsiz ediyor ama eskisi kadar düsünmüyom zamanla sende alisican kimi erkekler cok düskün olmuyor iste kimileride hergün versen yaparmis. en sonunda amaaaaaaaaaan dedim kendi canim isterse yaptiriyorum sen sorunu büyütmemeye bak tabi kocanida doktora gitmeye ikna etmeye calis kolay gelsin canim

biz galiba en önemli sorunumuzu tam olarak anladık eşimde sertleşme problemi var.bir üroloğa gitti internettende araştırdık.dr bu problemi erkeklerin bir dönem yaşadığını eşiminde çok yorucu(hem beyin olarak hemde fiziksel)bir işi olduğunu hemde bazı erkeklerin evliliğin başında böyle sorunlar yaşadığını söylemiş.eşime bi süreliğine sertleşme için ilaç önermiş.ben önce bu yaşta ilaç mı alıcaksın diye düşündüm hemde alışkanlık yapar diye korktum.ama dr bunun yaşla bialakası olmadığını,bu dönemin geçici olduğunu, bağımlılık yapmadığını,bazen kendisininde kullandığını söylemiş.ayrıca bazı erkekler bunu sırf fantazi olsun diye kullanıyorlar demiş...dr un söylediklerini duyunca rahatladım bide bunu denicez bakalım...

biz galiba en önemli sorunumuzu tam olarak anladık eşimde sertleşme problemi var.bir üroloğa gitti internettende araştırdık.dr bu problemi erkeklerin bir dönem yaşadığını eşiminde çok yorucu(hem beyin olarak hemde fiziksel)bir işi olduğunu hemde bazı erkeklerin evliliğin başında böyle sorunlar yaşadığını söylemiş.eşime bi süreliğine sertleşme için ilaç önermiş.ben önce bu yaşta ilaç mı alıcaksın diye düşündüm hemde alışkanlık yapar diye korktum.ama dr bunun yaşla bialakası olmadığını,bu dönemin geçici olduğunu, bağımlılık yapmadığını,bazen kendisininde kullandığını söylemiş.ayrıca bazı erkekler bunu sırf fantazi olsun diye kullanıyorlar demiş...dr un söylediklerini duyunca rahatladım bide bunu denicez bakalım...

bende tam bir ürolağa gidin diyecektim ki şimdi okudum yazdıklarını,gitmeniz çok iyi olmuş,ilaçlardan sonra herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum,biraz sabır ve anlayış ve birbirinize destek olmanız gerekiyor yalnızca,zamanla düzelecektir her şey a.s.

yapmayın arkadaşlar burada birbirimize moral vermeye çözüm üretmeye çalışmamız gerekir. Hemen eşin aldatıyor veya cinsel tercihi değişmiş olabilir diyeceğimize doktora gitmesini önersek.
Neyse arkadaşım sorununun büyük bir kısmını çözmüş doktora gitmekle. evlendik gerdeğe girdik ben de vajinismus vardı olmadı.balayına gittik eski yöntemlerimizle birlikte olduk. Ama eşim çok isteksizdi. Hep kendimi suçluyordum 15-20 günde bir benim zorumla olurdu ve aktif olan taraf ben olduğum için eşim her defasında biraz daha isteksizlşmeye başladı. Doktora gittik sorunum çözüldü ama eşim yine isteksiz.bu sorun çözüldükten sonra sürekli cisellik düşünür diye beklediğim adam iyice uzaklaştı.
eşimin işi çok ağır ve stresli birinci neden o.Ayrıca herkes saten gecelik erotik iç çamaşırları sevecek diy bir durum yok. Eşim nefret eder mesela. Ne zaman hazırlanıp karşısına çıksam o gece birşeyler olacağı varsa da olmaz.
Salaş günlük temizlik yaparken giydiğim kıyafetlerimi hafif ter kokan halimi daha çekici bulur.
defalarca gece uykusunun arasında taciz ettim onu.Duştayken ben de giriverdim banyoya ne bileyim günün olmadık bi saatinde yoğun bi şekilde çalışırken cinsel içerikli bi mesaj attım arasıra. yediklerimize dikkat ettik fındık çilek çikolata eksik olmaz evimizden arada sadece bi yudum votka bile yeterli olmaya başladı.
yani şart değil satenler tüller peluşlar romantik yemekler.
şimdi nasılsınız derseniz eskisine oranla çok daha mutluyuz.hem sadece cinsellik değildir birlikte olmak başka bişey srılıp uyumaktan bile tatmin olmak lazım.
pskiyatristim her erkek her an cinsellik düşünmez demişti 15 günde bile olması nornal demişti.
bu arada erkekler partnerini tatmin ettikleri zaman daha mutlu olurlar. eşini baskı altına alma derim onun seni yönlendirmesine izin ver ve zevk aldığını hissettir ona:)

Ama sen de bak hemen bu yasda ilaç mı alacan felan demişsin heeeeeeeeeeee
Adamın sorunu varsa kullancak tabii ilaç. Ne alakası var yasla.
Hatta sen sür ilaçlarını fentezi olsun :roflol::roflol:

ifrit haklı canım sende üstüne gitme ilaçların yanı sıra sende tetikle kocanı onu tahrik etmeye falan çalış canım geçici bi sorundur merak etme ben yaşamadım ama genelde oluyomuş böle şeyler bide yorucu işte çalışıyomuş baksana. he bu arada sana tavsiyem işten geldiğinde duş almasını öner ve sende gir yanında banyoya masaj falan yap eşine hem yorgunluğunu geçirmiş olursun hemde mutlu etmiş olursun. iyi geliyo erkeklere bu kendimden biliyorum :dance: hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz artık

Maglesef evet bir erkek yaninda nurgibi bir kadin yatarken ve 2 hafdadir iliskiye girmemisken horul horul uyuyamaz ya hastadir! yada birseyler ceviriyordur!!! ruhun bile duymaz! 6 aylik evli yaparmi ? evet yapar!!! . iki haftalikken yapiyor bu erkek mileti
birde sunu merak etdim bunu pskoloklar soruyor evlilik icin gitdiginde esiniz sizi dudaginizdan uzun uzun opuyormu? opuyorsa sizi seviyor demekmis :asigim: dudaklarini kaciriyorsa opmekden kaciniyorsa sevmiyormus (kadin icinde erkek icinde gecerliymis) yani bu opusmek cok ince hasas noktananiknanik:roflol:
Çok saçma, hemen adamı aldatıyor yaptınız ya helal olsun.

"yaninda nurgibi bir kadin yatarken ve 2 hafdadir iliskiye girmemisken horul horul uyuyamaz ya hastadir! yada birseyler ceviriyordur!!!"

diyerek çok talihsiz bir cümle kurmuşsunuz. Bunu binlerce kadın yapıyor hiçbirinden aldatma gibi şüpheler duyulmazken neden erkek olunca böyle?

Bence insanların kendilerini ve karşı cinslerini tanıma sorunu var.

lütfen üzülmen için söylemiyorum ama eşin ya kendi kendini tatmin etmeye alışmış yada biri var.söylediklerin hiç mantıklı değil bence eşinin sakladığı şeyler var görde bak

Çok saçma, hemen adamı aldatıyor yaptınız ya helal olsun.

"yaninda nurgibi bir kadin yatarken ve 2 hafdadir iliskiye girmemisken horul horul uyuyamaz ya hastadir! yada birseyler ceviriyordur!!!"

diyerek çok talihsiz bir cümle kurmuşsunuz. Bunu binlerce kadın yapıyor hiçbirinden aldatma gibi şüpheler duyulmazken neden erkek olunca böyle?

Bence insanların kendilerini ve karşı cinslerini tanıma sorunu var.

kesinlikle erkeklere güvenilmez akılları şeylerinde gezerler hepsi aldatılmaya müsait ama ben bu ilişkide mastrbasyon var diyorum gerçekten çok okudum ona alışan eşiyle uyumsağlayamazmış yüzde yüz bence bu.sevdiği için evlendi ama uyum yok uyum

bende çok okurum butürşeyleride duymuştum.ama üzülme senden kaynaklanmıyor tedaviside vardır iyi bir araştır

kesinlikle erkeklere güvenilmez akılları ... gezerler hepsi aldatılmaya müsait ama ben bu ilişkide ... var diyorum gerçekten çok okudum ona alışan eşiyle uyumsağlayamazmış yüzde yüz bence bu.sevdiği için evlendi ama uyum yok uyum

Lütfen müstechen kelimeleri kaldırın. Toplumun bir bölümünü ilgilendiren hakaretiniz ise başta anayasaya aykırı. (meşhur 301. madde)

Şunu söyleyeyim sevgilim ve ben gayet de birbirimize bağlıyız; gerçekten seven iki insanın gözü başka kimseyi görmez. Burada bütün karşı cinsleri töhmet altında bırakıcı sözleriniz, bir hakim edasıyla karar vericiliğiniz hiç hoş değil.

Erkeklik hormonu sorunu olabilir, kendine güvenmiyor olabilir. Binlerce nedeni olabilir. İlla ki belden aşağı vurmak mı gerekir bu sorunu?

Bu binlerce nedenin arasından en belaltı nedeni seçmiş, sadece onu iddia ediyorsunuz.

Aklı şeyinde olan siz misiniz onlar mı? Bunu bir daha düşünmenizi öneririm.

çok tşk ederim ilgilendiğiniz için evet işi şu aralar çok stresli sürekli ayakta malum üğünden yeni çıktık düğün borçları işyeri borçları derken biliyorum çok kafaya takıyor ama yeni evli arkadaşlarımla konuştuğumda ve burada yazılanları okuduğumda tek borçlu biz miyiz diye düşünüyorum çünkü çıkarkende bizim streslerimiz vardı ama yine de her fırsatta oynaşmak koklaşmak isterdi

ama güzelim öyle diyosunda bence çok alakalı.herkes aynı değil sonuçta.bende 4 aylık evliyim.üstelik 2.5 aydırda farklı şehilrdeyiz ayda 4 gün görüşebiliyoruz.eğer onun canını sıkan bişey varsa istemiyo az görüşmemize rağmen.mesela para mevzusu, kayınvalide gelin tartışması vs. durumlar ii gitmiyosa etkiliyo cinselliği ama tabi çok uzun süreli olmasa gerek.inş tez vakitte çözersinzmirmirmirmir

ilaçlardan sonraki durumu size mutlaka bildiricem.ayrıca bu aldatma konusunda çok duran arkadaşlar için söylüyorum eşimin beni aldatabilme ihtimalini hiç vermiyorum eşimin bana olan sevgisini görseniz bunları söylemezdiniz.ama yardımcı olan ve rahatlatmaya çalışan arkadaşlara tşk ederim

Çok kıskanç biri olmama rağmen eşimin beni aldattığını söyleseler gözlerimle görmeden inanmam. Cinsel bir sorun olduğunda ilk akla gelen aldatıyor mu sorusu. Okadar meraklı olan adam yeni evlendiği karısını bırakıp gidecek ve eşine tık kalmayacak.mümkün değil.Evliliğin il zamanlarında bazıları inanılmaz istekli olabilirken bazıları da eski performansını kaybedebiliyor.Ben 5 aylık bir tedavi süreci yaşadım.vajinismus o sırada cinsellikle ilgili çok şey öğrendim. Eşin seni aldatmıyor canım aklına bile getirme. İnşallah en kısa zamanda çözülür.

selam zlhmhmt yaşadığımız problem birebir aynı bende 2,5 yıllık evliyim ve aynen bende senin gibi eşime çok güveniyorum bende bu konudan dolayı çok çabaladım ve çok çaresiz kaldım ama sana söyleyebileceğim eşine karşı güvenini yitirme doktor sayesinde bu problemi aşabilirsiniz, maalesefki ben eşimi doktora gitmeye ikna edemiyorum, lütfen doktorun size sunduğu çözüm önerilerini bana da özelden msj atabilir misin? yardımcı olursan çok sevinirim... ayrıca duydun mu bilmiyorum ama çakşır otu diye bir bitki varmış ve bu problemlere çok iyi geliyormuş, umarım sende bende bu sorunu atlatırız... kendine iyi bak:teselli:

Back