Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz galiba en önemli sorunumuzu tam olarak anladık eşimde sertleşme problemi var.bir üroloğa gitti internettende araştırdık.dr bu problemi erkeklerin bir dönem yaşadığını eşiminde çok yorucu(hem beyin olarak hemde fiziksel)bir işi olduğunu hemde bazı erkeklerin evliliğin başında böyle sorunlar yaşadığını söylemiş.eşime bi süreliğine sertleşme için ilaç önermiş.ben önce bu yaşta ilaç mı alıcaksın diye düşündüm hemde alışkanlık yapar diye korktum.ama dr bunun yaşla bialakası olmadığını,bu dönemin geçici olduğunu, bağımlılık yapmadığını,bazen kendisininde kullandığını söylemiş.ayrıca bazı erkekler bunu sırf fantazi olsun diye kullanıyorlar demiş...dr un söylediklerini duyunca rahatladım bide bunu denicez bakalım...
Çok saçma, hemen adamı aldatıyor yaptınız ya helal olsun.Maglesef evet bir erkek yaninda nurgibi bir kadin yatarken ve 2 hafdadir iliskiye girmemisken horul horul uyuyamaz ya hastadir! yada birseyler ceviriyordur!!! ruhun bile duymaz! 6 aylik evli yaparmi ? evet yapar!!! . iki haftalikken yapiyor bu erkek mileti
birde sunu merak etdim bunu pskoloklar soruyor evlilik icin gitdiginde esiniz sizi dudaginizdan uzun uzun opuyormu? opuyorsa sizi seviyor demekmis :asigim: dudaklarini kaciriyorsa opmekden kaciniyorsa sevmiyormus (kadin icinde erkek icinde gecerliymis) yani bu opusmek cok ince hasas noktananiknanik:roflol:
Çok saçma, hemen adamı aldatıyor yaptınız ya helal olsun.
"yaninda nurgibi bir kadin yatarken ve 2 hafdadir iliskiye girmemisken horul horul uyuyamaz ya hastadir! yada birseyler ceviriyordur!!!"
diyerek çok talihsiz bir cümle kurmuşsunuz. Bunu binlerce kadın yapıyor hiçbirinden aldatma gibi şüpheler duyulmazken neden erkek olunca böyle?
Bence insanların kendilerini ve karşı cinslerini tanıma sorunu var.
kesinlikle erkeklere güvenilmez akılları ... gezerler hepsi aldatılmaya müsait ama ben bu ilişkide ... var diyorum gerçekten çok okudum ona alışan eşiyle uyumsağlayamazmış yüzde yüz bence bu.sevdiği için evlendi ama uyum yok uyum
çok tşk ederim ilgilendiğiniz için evet işi şu aralar çok stresli sürekli ayakta malum üğünden yeni çıktık düğün borçları işyeri borçları derken biliyorum çok kafaya takıyor ama yeni evli arkadaşlarımla konuştuğumda ve burada yazılanları okuduğumda tek borçlu biz miyiz diye düşünüyorum çünkü çıkarkende bizim streslerimiz vardı ama yine de her fırsatta oynaşmak koklaşmak isterdi