• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim, cinsellik konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var

canım benim eşimde nişanlı iken hiç bir fırsatı kaçırmazdı evlendikten sonrs bazı ailevi sebeplerden dolayı aramıza soğukluk girdi benim eşimde dokunmama bile tahammül edemiyordu bizimde çok zaman geçtikten sonra düzeldi şimdi sanki daha yeni evlenmiş gibiyiz acaba sizinde böyle aranızı acacak sorunlar varmı.... inşallah zamanla düzelir

mrb ben 6 aylık evliyim eşimle cinsel sorunlarımız var eşim bana karşı çok isteksiz.ve bu evlendiğimizden beri böyle evlenince gerdeğe 10 gün sonra girebildik oda benim ısrarlarımla sonra uzunca bir süre bu konuda sıkıntı yaşadık 3_ haftada bir ilişkiye girmeye başladık bunun için çok kavga etttik bir dönem düzeldi.şimdi yine aynı şekilde 2 haftada bir ilşkiye giriyoruz.bunun dışında yatakta cinsellik istediğine dair hiç bir belirti göstermiyor.her yeni evlilklerde olur mu böyle sorunlar her kavgamızın sonu oraya bağlanıyor kafam çok karışık lütfen bana yardım edin

tam tersini çok duydumda bölesinide hiççç duymamışştımmm...doktora gitmlisinz bencee...

dünde böyle bir konu vardı ama hadi onlar evleneli yıllar olmuş istek bitmiş diye düşünmüştüm de siz daha yeni evlisiniz ya afedersiniz ayrılmaması lazım dibinizden peki eşinizle kavgalarınızda eşiniz ne diyor ne açıklama yapıyor size

6 aylık evlilikte bütün bunlar normal değil fazlasıyla anormal hatta. Hadi diyelim cinsel olarak bir rahatsızlık söz konusu, o zaman insan eşiyle bunu paylaşabilmeli ( erkeklik gururu yapmamalı),bu konuda sizi üzmekten ve eksik bırakmaktansa sizden anlayış beklemeli yada cinsel olarak bir sorun varsa insan bunu bayan olarak ilişki sırasında hisseder heralde. Daha 6 aylık bir evlilikte nasıl birbirinizi özlemiyorsunuz anlayamadım ,gerçi yıllarca bir birliktellikten dolayı olabilir. Ama cinselliği yaşamamışsınız buna bir özlem olmalı en azından. Normalde sizin yataktan çıkmamanız lazım. ınsan yorgun bile olsa zaman çok uzun, insan bunun için uykusuz bile kalıyor zaman zaman.Tabi herkes aynı olacak diye birşey yok ama ben kendimden örnek veriyim. Bende 6 aylık evliyim, eşim nerdeyse hergün çok isteklidir.(nazar değmesin) Özlem konusunda da benim eşim öğlenleride yemeğe gelir eve ve bu zamanını bile bana sarılarak geçirir. Bizim birbirimizi hiç özlemememiz lazım bu durumda.

Eşim benle çok ilgilidir demişsiniz ama cinsellikte ilginin en önemli parçasıdır. Madem bu kadar değer veriyor size bu anlamda da mutlu edebilmeli ve bunu düşünebilmeli. Ortada bir sıkıntı var ama ne olduğunu anlayamadım açıkçası ve bunun tek cevabı eşinizde,sadece durum normal değil bunun zaten sizde farkındasınız.

Son düzenleme:
canım sabret eşinle konuşmaya çalış bence ama herşeyden önce sabırlı olmaya çalış ve konuyu dağıtmamaya çalışın.:teselli:

bu aralar eski konularin hortlama modasi var galiba:roflol:

konu sahibesi 7 gün önce girmis KK'ya
bende merak ettim simdi:)

canım yanlış anlamama ama siz evlenmeden önce birlikte olmuş muydunuz eşinle? :ecrin_bebek: yani öyleyse belki eşin evlenince kendini kötü hissetmiştir o özel geceyi keşke evlenince yaşasaydık diye suçluluk duyuyordur belki :1no2: başka hiç bir sebep gelmiyor ki aklıma :çok üzgünüm:

canım sen çok safmışsın yaa :)
hiç böle düşünen bi erkek olamaz. bunu anca düşünse düşünse kızlar düşünür :)

ben eşimle 4 yıl çıktım ama böyle bi sorunla karşılaşmadım.senin yaşadığın sorun bence psikolojik düzelmesi de zaman alacak bişi...çok kötü bi durum yaa:((

bende 2 senelik ewliyim.. vajinusmus olduğum için 6 ay önce ilişkiye girebildik .. benim eşimde ilişkiye giremezken daha istekliydi ama şimdi hiç istekli deil haftada 1 kes fln ohaoldumsmile

çok garip genelde erkekler rahat vermez kadına bu konuda ama ? dr. yardımı alabilirsiniz canım Altında yatan başka bir sebep,rahatsızlık olabilir...bu konuda eşinin üstüne gitme bence bir erkek içinde kolay değil içinde ne yaşıyor bilemeyiz ....ama çözülmeyecek bir sorun değil bence...

Asıl ilk dönemlerde daha fazla olması gerekmiyor mu.yahubilmiyorumkismile
Ben erkekleri hep istekli bilirdim
Bundan sonra tüm bakış açım değişti.

Back