Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hyr görücü usuluyle tanışmadık biz tanışıp çıkmaya başlayalı 6 yıl olacak çıkarken hiç böyle değildi bulduğu her fırsatı değerlendirmeye çalışırdı.hatta ben evlenince bu konuda çok zorlanacağımı düşünürdüm ama hiçde öyle olmadı sevgiliyken yanında kalın eşofmanla gezsem saldırırdı şimdi ya satan gecelik giyor yada çamaşırla yatıyorum ama yinede bişey değişmiyor
canim Allah kolaylik versin, senin yasadiklarini bende yasadim keske ozeline mesaj gonderebilseydim daha iyi olurdu
sevdigine eminsen gecici bir durumdur belki saglik problemi vardir bilemezsin erkekler gurur yapar anlatmaz herseyini cok israrci olma daha kotuye gidebilir
kızlar aynı şekilde benimde kafam karışık. 1,5yıllık evliyiz. ve 7aylık hamileyim ama eşim hamile olduğumu öğrendiği ilk zamanlar daha istekliydi. şuan 1,5 ay gibi bi zamandır sürekli hamileliğimi bahane ediyo ve nerdeyse 15 20 günde bi benim zorlamamla yapıyoruz. sorduğum zaman bebeğe zararı olacak die korktuğunu söylüyor. kendimi çok kötü hissediyorum:çok üzgünüm: evlenmeden önce bizde 2yıllık beraberliğimizde tam anlamıyla olmasa da bi takım şeyler yaşadık o zaman çok istekliydi ama evlendikten sonra değişti eskisi gibi değil. ben sölemesem aklına bile gelmeyecek neredeyse. uyurken ben sölersemdokunup sarılıp öpüyor. artık bunları bile yapmıyo. ne yapacağımı şaşırdım kızlar. bazen sevgisinin bittiğini düşünüyorum. aramızda soğukluk var ama nedenini anlamıyorum bi türlü. aldatıyor mu die bile düşünüyorum zaman zaman.
hyr görücü usuluyle tanışmadık biz tanışıp çıkmaya başlayalı 6 yıl olacak çıkarken hiç böyle değildi bulduğu her fırsatı değerlendirmeye çalışırdı.hatta ben evlenince bu konuda çok zorlanacağımı düşünürdüm ama hiçde öyle olmadı sevgiliyken yanında kalın eşofmanla gezsem saldırırdı şimdi ya satan gecelik giyor yada çamaşırla yatıyorum ama yinede bişey değişmiyor