Adamın iliğini kemiğini kurutmuşsun bide ilgi diyon eşin iyi bi eşse iyi bi babaysa profesyonel yardım al yuvanı kurtar....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adamın iliğini kemiğini kurutmuşsun bide ilgi diyon eşin iyi bi eşse iyi bi babaysa profesyonel yardım al yuvanı kurtar....
Teşekkür ederim, isteyerek yaptığım bir davranış değildi ama hayat içinde gelişen bir süreç maalesefAdamın iliğini kemiğini kurutmuşsun bide ilgi diyon eşin iyi bi eşse iyi bi babaysa profesyonel yardım al yuvanı kurtar …
Olmaz askerlik arkadası olur emmi oglu olur kuzEn olurMerhaba kızlar bir konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var. Eşimle 7 yıllık evliyiz, ilk bir buçuk yıl korkularım yüzünden birliktelik yaşayamadık. Daha sonra zamanla korkularımı yenerek cinsellik yaşamaya başladık. Ama bu süreçte de düzenli bir cinsel hayatımız olmadı açıkçası, karşılıklı tripler, inatlaşmalar, akşam çıkan kavga sonrası küs yatmalar süreci olumsuz etkiledi. Eşimin bana sadece yatakta ilgi göstermesi çok canımı sıkıyor, itici bir davranış gibi geliyor. Akşam saat 10’a gelmeden uykum gelir uyurdum hep eşim bu durumu hep cinsellikten kaçma olarak algıladı. Sonra bir kızımız oldu çok şükür. Ancak sonrasında da lohusalık, bebek derken biraz daha soğuduk sanki. Eşim bana her yaklaştığında normal hayatta eşimin duyarsızlıkları gelir aklıma neden yatakta bu ilgi diye sorarım kendime, biraz isteksiz davranırım oda bu duruma sinirlenir, trip atar hep böylesin der kavga başlar. Sonuç olarak son bir yılda ortalama ayda bir kez ilişki yaşadığımızı gördüm. Onu da sitemle karışık eşim söyledi farkına vardım. Kendisi bu durumdan çok şikayetçi ona kalsa ölüm kalım meselesi. Eşime kalsa her gün hazır. Kendisi sade bir adam içkisi sigarası yok, etrafına saygılı, eğitimli, çalışkan bir insan, yakışıklı sayılabilir ama bana karşı duyarsız biraz. Yani demem şu ki ben cinsellikten hoşlanmıyorum, birlikte bir yaşam için cinsellik şart mı? Eşime gerçekten haksızlık mı yapıyorum. Ayda bir veya iki kez ilişki eşler için yeterli olmaz mı? Sizce. Lütfen bu konuda evliler fikirlerini dile getirsinler yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar.
Kuran okumayı biliyorsan oku bilmiyorsan dinle . Başkasının olana bakarak göz zinası ediyorsun .. eşine ihanet ediyorsun ihanet yatağa girmek değildir … kızına yazık ediyorsun . Zaten bu tarafı zindan etmişsin öbür tarafınıda aynı ısrarla kaybediyorsun . Sen bi kocana şans ver bakalım zaten kötü biri olsa yıllarca kocan kalmazdı sevmediğin halde . Oda seviyor ki gitmemiş coook pişman olursun kaybedince sonra gelir konu açarsın kocamı çok sevıyormusum farkedememısım die .Teşekkür ederim, isteyerek yaptığım bir davranış değildi ama hayat içinde gelişen bir süreç maalesef
Cinsellik olmadan evlilik olmaz. Ayrıca yatakta barışma olayı birçok çiftte vardır normal gelir bana bu durum kısır döngü sizin durumunuz önce kavga sonra barışma için talep sonra da tekrar kavga bir şans verin bu duruma eşinize yaklaşın talepkar olun bencetalepkar okızlar bir konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var. Eşimle 7 yıllık evliyiz, ilk bir buçuk yıl korkularım yüzünden birliktelik yaşayamadık. Daha sonra zamanla korkularımı yenerek cinsellik yaşamaya başladık. Ama bu süreçte de düzenli bir cinsel hayatımız olmadı açıkçası, karşılıklı tripler, inatlaşmalar, akşam çıkan kavga sonrası küs yatmalar süreci olumsuz etkiledi. Eşimin bana sadece yatakta ilgi göstermesi çok canımı sıkıyor, itici bir davranış gibi geliyor. Akşam saat 10’a gelmeden uykum gelir uyurdum hep eşim bu durumu hep cinsellikten kaçma olarak algıladı. Sonra bir kızımız oldu çok şükür. Ancak sonrasında da lohusalık, bebek derken biraz daha soğuduk sanki. Eşim bana her yaklaştığında normal hayatta eşimin duyarsızlıkları gelir aklıma neden yatakta bu ilgi diye sorarım kendime, biraz isteksiz davranırım oda bu duruma sinirlenir, trip atar hep böylesin der kavga başlar. Sonuç olarak son bir yılda ortalama ayda bir kez ilişki yaşadığımızı gördüm. Onu da sitemle karışık eşim söyledi farkına vardım. Kendisi bu durumdan çok şikayetçi ona kalsa ölüm kalım meselesi. Eşime kalsa her gün hazır. Kendisi sade bir adam içkisi sigarası yok, etrafına saygılı, eğitimli, çalışkan bir insan, yakışıklı sayılabilir ama bana karşı duyarsız biraz. Yani demem şu ki ben cinsellikten hoşlanmıyorum, birlikte bir yaşam için cinsellik şart mı? Eşime gerçekten haksızlık mı yapıyorum. Ayda bir veya iki kez ilişki eşler için yeterli olmaz mı? Sizce. Lütfen bu konuda evliler fikirlerini dile getirsinler yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar.