Yeni evliyim, cinsellik konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var

son yazdını okumamasıım pardon kusra bakmayın ama 6 aylık evliliklte bu duruma geldiyseniz sizin evliliğiniz yıllanabilir mi?yada yıllar sonrada o adam elini tuttar mı bilmiyorum

üvercinka cokkk haklısın..eş denen sey sürekli arkanı yaslayabildiğin birşey ve 6 ayda yozlasma sorunu olmus sanki 40 yıllık evlilik

6 aylık bir evlilikte yatak ayrılır mı hiç..yani kusura bakmayın da önlem diye aldığınız şey bence probleme dönüşecektir.ayrıca anlamadığım bişey daha ,sertleşme sorunumuz var bunu da yeni anladık demişsin yani bunu daha önce nasıl anlamadınız bende bunu anlayamadım..canım bence bu konuşmadan bir sonuç çıkmamışa benziyor..sen ilişkiye girdiğimiz zaman sorun yok demiştin eeee işte sertleşme bir sorun ..

sertleşme sorununu daha önce farketmedik çünkü çok fazla karşılaşmadık bu sorunla çok yorgun olduğu günlerde karşılaştık buda bize normal geldi çünkü çok yoğun bir işi var sürekli ayakta çalışıyor.ama beni çok sevdiğini biliyorum yani, ama bu hale nasıl geldiğimizi de bilmiyorum eğer nazar diye bişey varsa oda bize değdi

canım bu gibi sorunlar zaman zaman bazı erkeklerde olabilir ve bi çoğu bu durumdan utanç duyar ve psikolojisi alt üst olur .aynı şeyi çok yakınım biri yaşadı ve hemen bir üroloğa gittiler.dr bir ilaç vermiş ve o günden beri düzelmişler ,tabi şimdi ne durumda bilemem ama aşmışlar yani sorunu..bence psikolojik sorunun yanında birde bu fiziksel sorun var ise dr a gidin derim..

Bir evlilikte yatak ayirmakta neyin nesi yahuuuuu.........bencede cok sacma bir karar..Allah yardimciniz olsun......

yataklar ayrıldığı zaman her şey daha kötü olur bence... ben artık o kadar alışmışım ki kocamın kokusuna o olmadan uyuyamıyorum... bence yanlış bir karar...ama siz bilirsiniz tabi...

Tamam SORUN sertleşme olmaması sorunu işte... bunu baştan demiyorsun bizide düşündürüyorsun. Biz bilmeden nasıl yorum yapalım... bence bir uzmandan yardım alın bu sorun sizi birbirinizden soğutur canım. Bu sorunu aştığınızda bakalım bir terslik olacak mı yine...

Allah Allah sevgiliyken her fırsatı değerlendiren adam, gerdeğe girmek için 10 gün mü bekledi

Allah Allah, çok enteresan..
Var bir iş ama ne?

Yok yani hep böyle olsa tamam dicem de..

Uzman bir doktora gidin arkadaşım, 6 aylık evlilikte bu kadar soğukluk olması, evliliğinizin gidişatını olumsuz etkiler.

Boşvermeyin sakın, eşini razı et ve git.

6 aylık evlilikte yatak ayırılarak özlem duygusu giderilirmiymiş..en kısa zamanda bir evlilik terapistine görünmeniz lazım.. anlattıklarınız hiç de normal durumlar değil.. yatak ayırma fikri eşinizden çıktıysa sizinle ilgili söyleyemediği bir problemi olabilir..

mrb arkadaşlar dün en geçte olsa bişey farkettik benim eşimin bazen sertleşme sorunu varmış...ve kendiside adını koymadan bunun geçici bişey olduğunu düşünüyormuş dün gece çok konuştuk ve kendiside tam olarak dün emin oldu.ama neden bir istek duymadığını sevişip oynaşmadığını hala cevaplayamıyor.bütün gece konuştuk dr a gidip tedavi olacağına,artık bana karşı daha dikkatli olacağına söz verdi.ayrıca aynı evi paylaştığımız için özlem duygumuzu yitirdiğimize karar verdik(her anlamda özellikle cinsellik)bu süre yatakları ayırıcaz ve bi süre ikimizde cinsel girişimlerde bulunmuycaz

Yatak ayırmak mı? Kimden çıktı bu fikir eşinden mi? Senden çıkmış olamaz da..

Yok yani sanki 6 ayda çok şey paylaştınız da yatakta, biraz ayrı kalalım diyorsunuz..Anlamadım ben bu işi..

Eşinin sana karşı bir soğukluğu var..
Ereksiyon sorunundan bahsetmişsin bilemem o da olabilir ama az bir ihtimal gibi geliyor, bilemeyiz tabii yine, uzman değiliz, tahmini konuşuyoruz....

Cinsel açıdan ayrıntıları bilemem de, senle de alakası olduğunu düşünüyorum..
Çünkü eve gelip arada kendini tatmin ettiğini itiraf etmiş sana..
Demek ki cinsel isteği var hala adamın normal olarak..Ama sana yaklaşmıyor..

Dediğim gibi doktora görünmesi lazım eşinin.Psikolojik mi yoksa başka birşey mi ortaya çıkar zaten.

6 aylık evlilikte yatak ayırmak çok saçma.

Cinsel problemleri var ve bunu kendi kendine aşmaya çalışıyor bence...
Sertleşme mesela... Bunu bence daha önce de biliyordu ve bu sebeple sana yanaşmıyor olabilir..

mrb arkadaşlar dün en geçte olsa bişey farkettik benim eşimin bazen sertleşme sorunu varmış...ve kendiside adını koymadan bunun geçici bişey olduğunu düşünüyormuş dün gece çok konuştuk ve kendiside tam olarak dün emin oldu.ama neden bir istek duymadığını sevişip oynaşmadığını hala cevaplayamıyor.bütün gece konuştuk dr a gidip tedavi olacağına,artık bana karşı daha dikkatli olacağına söz verdi.ayrıca aynı evi paylaştığımız için özlem duygumuzu yitirdiğimize karar verdik(her anlamda özellikle cinsellik)bu süre yatakları ayırıcaz ve bi süre ikimizde cinsel girişimlerde bulunmuycaz

Diğer konuda yorum yapamayacağım ama yatak ayırmanın yanlış bir fikir olduğunu düşünüyorum. Eşimle birbirimize kırılsak bile akşam muhakkak aynı yatağa gireriz. Bence dediğiniz gibi yaparsanızz çok daha fazla soğukluk olur arada...

yatakları ayırdığınız zaman yabancılaşırsınız birbirinize ve de soğursunuz... bu konunun bile adının geçmemesi gerekir aranızda... böyle devam ederseniz sonu yok gibi... bence eşin işten gelince sımsıkı boynuna sarıl ve o demeden sakın bırakma... sürekli ilgi göster, cilve falan yapp... aklıma gelenler bunlar... ama sakın yatakları ayırmayın... benden söylemesi...

canım bunu yazmak gerçekten zor tabi sebep buda olmayabilir ama bazı gerçekleri dile getirmemek gerçeğide değiştirmiyor. zaten 6 senelik bir beraberlik varmış ve söylediğine görede eşin hiç de bu anlamda sorunlu değilmiş.yani geriye bir tek şey kalıyor sıkılmış olabilir.diyeceksin ki neden evlendi,ben şöyle düşünüyorum erkekler evlenirken jadınkardan daha farklı bir mantıkla hareket ediyor biz kadınlar içimize sinmeyen en ufak birşeyde daha dikkatli düşünüp gerekirse vazgeçebiliyoruz.ama erkekler ilişkiye alışıyor koparmak istemiyor.böyle olmamasını içtenlikle dilemiyorum ama böyle bir ihtimalde var.yani bu evliliğnde 6. yılı doldurmuş bir çift gibi bir izlenim veriyor uzaktan.bence sende şöyle bir yanılgı var sen yeni evlendik altı ay oldu diyorsun ama ilişkinin ömrüne bakmalısın söylediğine göre 6.5 yıl olmuş imzadan sonrasını baz alma lütfen o zaman eşinin davranışlarının mantıklı bir açıklaması oluyor.

arkadaşım nedenini bulmanıza sevindim,birde tahminim uzun yıllar birbirinizi tanıdığınız için,eski heyecanda kalmamış olabilir tabi.:lepi:

çok değişik ve kafa karıştırıcı bir durum. buna benzer bir sorunu yaşayan bir arkadaşım vardı eşiyle 3 sene flört evresinden sonra evlenmişlerdi.flört dönemindede çoğu erkekte olduğu gibi her fırsatı değerlendirmeye çalışan biri olmasına rağmen evlendikten sonra karısından uzaklaşan bir adam.sorunun üstesinden gelemeyince yardım almışlardı o zaman ortaya çıkan sonuç erkeğin eşini çok seviyor olmasına rağmen cinsellikte eşine bir zarar verirmiyim düşüncesi ile uzaklaşmış. dahada açık tanımlaması cinsellikten aşırı beklentileri olan erkeklerde yaşanabilen bir durummuş.
umarım sizin sorununuz böyle değildir ve daha kolay çözülecek bir sorundur. arkadaşım eşiyle normal cinsel hayatlarına kavuşmak için bir sene uğraşmıştı.bu tarz konularda yardım almak bazen en iyi çözüm. umarım en kısa zamanda normal yaşantınıza dönersiniz..

mrb ben 6 aylık evliyim eşimle cinsel sorunlarımız var eşim bana karşı çok isteksiz.ve bu evlendiğimizden beri böyle evlenince gerdeğe 10 gün sonra girebildik oda benim ısrarlarımla sonra uzunca bir süre bu konuda sıkıntı yaşadık 3_ haftada bir ilişkiye girmeye başladık bunun için çok kavga etttik bir dönem düzeldi.şimdi yine aynı şekilde 2 haftada bir ilşkiye giriyoruz.bunun dışında yatakta cinsellik istediğine dair hiç bir belirti göstermiyor.her yeni evlilklerde olur mu böyle sorunlar her kavgamızın sonu oraya bağlanıyor kafam çok karışık lütfen bana yardım edin

ayy cnm yaa gerçekten üzüldüm durumuna,yeni evliliklerde cinsellik daha sık ve ön planda oluyor,yani bizde böyle oldu.ben 3 aylık evliyim ama cinsel hayatımız ilk evlendiğimiz günkü gibi devam ediyor.eşinle konuşsan neden böylesin desen,bir sıkıntısı sorunu vardır belki,ya da bir dr 'a gitmeyi ikna etsen onu,çünkü pek normal değil bu davranışı,eğer severek evlendiyseniz bence bir uzmanla görüşmeli

Back