çok değişik ve kafa karıştırıcı bir durum. buna benzer bir sorunu yaşayan bir arkadaşım vardı eşiyle 3 sene flört evresinden sonra evlenmişlerdi.flört dönemindede çoğu erkekte olduğu gibi her fırsatı değerlendirmeye çalışan biri olmasına rağmen evlendikten sonra karısından uzaklaşan bir adam.sorunun üstesinden gelemeyince yardım almışlardı o zaman ortaya çıkan sonuç erkeğin eşini çok seviyor olmasına rağmen cinsellikte eşine bir zarar verirmiyim düşüncesi ile uzaklaşmış. dahada açık tanımlaması cinsellikten aşırı beklentileri olan erkeklerde yaşanabilen bir durummuş.
umarım sizin sorununuz böyle değildir ve daha kolay çözülecek bir sorundur. arkadaşım eşiyle normal cinsel hayatlarına kavuşmak için bir sene uğraşmıştı.bu tarz konularda yardım almak bazen en iyi çözüm. umarım en kısa zamanda normal yaşantınıza dönersiniz..
mrb canım anlattığın olay bize de yakın sayılır çünkü eşim benim üzerime çok titriyor ve aslabenim zarar görmemi istemiyor.ve ilk gecelerde kızlık zarından dolayı benim çok fazla canım yandı ve bu acıyı hep yüzümde görüyordu ve her defasında eğer canın çok yanıyorsa bırakalım diyordu belkide oda bana zarar verdiğini düşünerek böyle uzaklaşmıştır bilmiyorum yani insan her ihtimali düşünüyor ee tabi işinin yorgunluğu ve streside cabası