çok değişik ve kafa karıştırıcı bir durum. buna benzer bir sorunu yaşayan bir arkadaşım vardı eşiyle 3 sene flört evresinden sonra evlenmişlerdi.flört dönemindede çoğu erkekte olduğu gibi her fırsatı değerlendirmeye çalışan biri olmasına rağmen evlendikten sonra karısından uzaklaşan bir adam.sorunun üstesinden gelemeyince yardım almışlardı o zaman ortaya çıkan sonuç erkeğin eşini çok seviyor olmasına rağmen cinsellikte eşine bir zarar verirmiyim düşüncesi ile uzaklaşmış. dahada açık tanımlaması cinsellikten aşırı beklentileri olan erkeklerde yaşanabilen bir durummuş.
umarım sizin sorununuz böyle değildir ve daha kolay çözülecek bir sorundur. arkadaşım eşiyle normal cinsel hayatlarına kavuşmak için bir sene uğraşmıştı.bu tarz konularda yardım almak bazen en iyi çözüm. umarım en kısa zamanda normal yaşantınıza dönersiniz..
mrb arkadaşlar bunu hemen sizinle paylaşmak istedim bende tlfda öğrendim eşim henüz işten gelmedi.eşim bugün bir ürologla görüşmüş ve ürologda kendiside dahil bi çok erkeğin sertleşme sorunu yaşadığını özellikle son zamanlardaki işlerin stresinden dolayı erkeklerin bu sorununun arttığını söylemiş(ki eşiminde işi konusunda kafası çok karışık)ayrıca gece yatağa geç girmememizi söylemiş (bizim 12_1 buluyor ikimizde çalıştığımız için sabah 7,5ta kalkıyoruz bide yeni evliyiz diye çok misafir geliyor o zaman dahada geç yatıyoruz)onun için dr unda söyledikleri mantıklı geldi şimdi galiba insanın olabileceği en yorgu saatlere kalıyoruz...ne dersiniz
kızlar aynı şekilde benimde kafam karışık. 1,5yıllık evliyiz. ve 7aylık hamileyim ama eşim hamile olduğumu öğrendiği ilk zamanlar daha istekliydi. şuan 1,5 ay gibi bi zamandır sürekli hamileliğimi bahane ediyo ve nerdeyse 15 20 günde bi benim zorlamamla yapıyoruz. sorduğum zaman bebeğe zararı olacak die korktuğunu söylüyor. kendimi çok kötü hissediyorum:çok üzgünüm: evlenmeden önce bizde 2yıllık beraberliğimizde tam anlamıyla olmasa da bi takım şeyler yaşadık o zaman çok istekliydi ama evlendikten sonra değişti eskisi gibi değil. ben sölemesem aklına bile gelmeyecek neredeyse. uyurken ben sölersemdokunup sarılıp öpüyor. artık bunları bile yapmıyo. ne yapacağımı şaşırdım kızlar. bazen sevgisinin bittiğini düşünüyorum. aramızda soğukluk var ama nedenini anlamıyorum bi türlü. aldatıyor mu die bile düşünüyorum zaman zaman.
mrb arkadaşlar bunu hemen sizinle paylaşmak istedim bende tlfda öğrendim eşim henüz işten gelmedi.eşim bugün bir ürologla görüşmüş ve ürologda kendiside dahil bi çok erkeğin sertleşme sorunu yaşadığını özellikle son zamanlardaki işlerin stresinden dolayı erkeklerin bu sorununun arttığını söylemiş(ki eşiminde işi konusunda kafası çok karışık)ayrıca gece yatağa geç girmememizi söylemiş (bizim 12_1 buluyor ikimizde çalıştığımız için sabah 7,5ta kalkıyoruz bide yeni evliyiz diye çok misafir geliyor o zaman dahada geç yatıyoruz)onun için dr unda söyledikleri mantıklı geldi şimdi galiba insanın olabileceği en yorgu saatlere kalıyoruz...ne dersiniz
yaaa ne oluyor bu erkeklere yediklerinden içtiklerinden mi?:1shok: anlayamıyorum evliliğimin 18 senesini geride bırakmış 19. seneye girmiş biri olarak bunları hiç yaşamadım ve çevremde de duymamıştım.Ama son zamanlarda yeni çiftlerde sık duyar oldum...hafta da, 2 hafta da bir :uhm:anlayamıyorum,acaba bu gençler evlilik öncesi doygunluk yaşayıp sonra nikah yapıp bir evi paylaşmak mı zannediyorlar evliliği?kafamçokkarıştı
kızlar aynı şekilde benimde kafam karışık. 1,5yıllık evliyiz. ve 7aylık hamileyim ama eşim hamile olduğumu öğrendiği ilk zamanlar daha istekliydi. şuan 1,5 ay gibi bi zamandır sürekli hamileliğimi bahane ediyo ve nerdeyse 15 20 günde bi benim zorlamamla yapıyoruz. sorduğum zaman bebeğe zararı olacak die korktuğunu söylüyor. kendimi çok kötü hissediyorum:çok üzgünüm: evlenmeden önce bizde 2yıllık beraberliğimizde tam anlamıyla olmasa da bi takım şeyler yaşadık o zaman çok istekliydi ama evlendikten sonra değişti eskisi gibi değil. ben sölemesem aklına bile gelmeyecek neredeyse. uyurken ben sölersemdokunup sarılıp öpüyor. artık bunları bile yapmıyo. ne yapacağımı şaşırdım kızlar. bazen sevgisinin bittiğini düşünüyorum. aramızda soğukluk var ama nedenini anlamıyorum bi türlü. aldatıyor mu die bile düşünüyorum zaman zaman.
canım deneyimlerime göre değerlendirmek isteyeceğim belki yanılıyorumdur ama aldatması durumunda ancak böyle bir soğukluk olabilir..belki başka bir sebep de olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?