Yeni evliyim, cinsellik konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var

mrb canım anlattığın olay bize de yakın sayılır çünkü eşim benim üzerime çok titriyor ve aslabenim zarar görmemi istemiyor.ve ilk gecelerde kızlık zarından dolayı benim çok fazla canım yandı ve bu acıyı hep yüzümde görüyordu ve her defasında eğer canın çok yanıyorsa bırakalım diyordu belkide oda bana zarar verdiğini düşünerek böyle uzaklaşmıştır bilmiyorum yani insan her ihtimali düşünüyor ee tabi işinin yorgunluğu ve streside cabası

mrb arkadaşlar bunu hemen sizinle paylaşmak istedim bende tlfda öğrendim eşim henüz işten gelmedi.eşim bugün bir ürologla görüşmüş ve ürologda kendiside dahil bi çok erkeğin sertleşme sorunu yaşadığını özellikle son zamanlardaki işlerin stresinden dolayı erkeklerin bu sorununun arttığını söylemiş(ki eşiminde işi konusunda kafası çok karışık)ayrıca gece yatağa geç girmememizi söylemiş (bizim 12_1 buluyor ikimizde çalıştığımız için sabah 7,5ta kalkıyoruz bide yeni evliyiz diye çok misafir geliyor o zaman dahada geç yatıyoruz)onun için dr unda söyledikleri mantıklı geldi şimdi galiba insanın olabileceği en yorgu saatlere kalıyoruz...ne dersiniz

eşinin doktora gitmesi büyük bir adım..demek o da bir sorun olduğunu kabullenmiş,,stres etkiliyo tabiki canım sigara ve alkol yanlış beslenme dahi etkileyebiliyomuş..ama en büyük neden psikolojik

kızlar aynı şekilde benimde kafam karışık. 1,5yıllık evliyiz. ve 7aylık hamileyim ama eşim hamile olduğumu öğrendiği ilk zamanlar daha istekliydi. şuan 1,5 ay gibi bi zamandır sürekli hamileliğimi bahane ediyo ve nerdeyse 15 20 günde bi benim zorlamamla yapıyoruz. sorduğum zaman bebeğe zararı olacak die korktuğunu söylüyor. kendimi çok kötü hissediyorum:çok üzgünüm: evlenmeden önce bizde 2yıllık beraberliğimizde tam anlamıyla olmasa da bi takım şeyler yaşadık o zaman çok istekliydi ama evlendikten sonra değişti eskisi gibi değil. ben sölemesem aklına bile gelmeyecek neredeyse. uyurken ben sölersemdokunup sarılıp öpüyor. artık bunları bile yapmıyo. ne yapacağımı şaşırdım kızlar. bazen sevgisinin bittiğini düşünüyorum. aramızda soğukluk var ama nedenini anlamıyorum bi türlü. aldatıyor mu die bile düşünüyorum zaman zaman.

korktuğu için kaçıyor olabilir mi?
yani bir problemi var mı siz daha iyi bilirsiniz?
bie insanın erkek ya da kadın cinsellikten kaçması iyiye alamet değil bence...

hiçbişey anlamadım ben bu işten..evlendiği güne kadar sertleşme sorunu olduğunu bilmiyomuş yani eşiniz..ama 10 gün sonra ,sizin ısrarınızla gerdeğe gimiş..şimdi sizin canınınız yandığı için 10 gün beklemiş olabilir diyosunuz..bu durumda gerdeğe girme teşebbüsü olmuş yani..henüz 6 aylık evlisiniz ve nerdeyse yok denicek kadar az bi cinsel hayatınız var ama çözüm olarak birbirinizi özleyin diye yatak ayırıyosunuz..zaten eşinizde istek yok..bi gıdım varsa oda gidicek ayrı yataklarda..hatta siz uyurken kendini başka yatakta tatmin etme olasılığıda var..bunu yapıyomuş ve itirafda etmiş bi ara..her erkek çok stresli ve yorgun olduğunda sertleşme problemi yaşar ama 6 aylık evlilikte ,zaten normal şartlarda olmayan bi cinsel hayatta ,bu sorunun arkasındaki neden bumudur,bilemiycem...terapist en doğru karar ama yatak ayırmak sorunu daha büyük hale getiricektir..benim fikrim tabi..

canım konu içinde başka bi konu açmak kurallara aykırı..sende bi topik aç istersen..ordan takip etsin hanımlar..eşinin bebeğe zararı olucağını düşünüp ilişkiden kaçınması bazı erkeklerde olan bi tavır ama başka şüphelerin varsa bilemem tabi

İşte sorununuzun kaynağı ve cevabı bu arkadaşım her şeyi akışına bırakın hayatınızı düzene sokun (uyku vakitlerini )enerjisiz istek hiç bir işe yaramaz iyilikler diliyoruma.s.

canım aynı sorun benim eşimdede var ben istemesem hiç aklına gelmiyor. hem doktora gittik birsürü tahlil yaptılar hemde pisikoloğa ama hiçbir sorun bulamadılar. bi çözüm bulursan banada haber verirmisin.

Son düzenleme:
ya boşver tek derdin o olsun. bende 7 aylık evliyim senden hiç farkım yok ilk zamanlar bizde aynı konu yüzünden çok tartıştık aklıma gelmeyen şey kalmamıştı. başka biri, sağlık vs vs... ama değişen hiç bişey olmadı aksine bide azgın kadın imajı çizmek sinirimi bozdu artık bende bu duruma alıştım napim zorla olacak bişey değilki senin zorunla yapmaya çalışsa başarısız olup ters tepecek boşver o istediği zaman olsun çok üstüne gitme biz kadınlar zannediyoruz ki adam özellikle ilk evlendiğinde yataktan çıkmayacak çünkü hep öyle duyup buna inanmışız ama YANNLIŞŞŞŞŞ böyle değil bi çok kadının ortak sorunu bu kimide fazla birliktelikten yakınıyor allah sağlık versin sıkıntı her sorunu getirir düşün ve kendine gel derdin yok dert arıyorsun
böyle düşün ve rahatlamaya çalış sen üsütne gittikçe dahada geri çekilecek haaaa bunları ahkam keserek anlatmıyorum hepsini yaşadım da.......
bişey daha diyoruz ya evlenmeden önce istiyrdu da şimdi istemiyor ben bunu birşey de daha farkkettim yasak olunca tatlı geliyor onlara bir misafir geldiğinde yada misafirlikteyken mesela yapmaman gerektiği için istiyor dene bakalım 1 haftalık misafir gelirse ne oluyor gelişme olursa bildirisen sevinirim

bence kocanın derdi bambaşka ama ne?onuda çözecek olan yine sensin canım eminim biz nekadar yorum yapsakta onunla yaşayan sensin benim içinden çıkamadığım durum şu gerdeğe bile 10 gün sonra girdik diyorsun çok ilginç hani kadının bazı böyle korkuları veya psikolojik sorunları nedeniyle gerdekten sürekli kaçtığını duydum ama erkeğin böyle zoraki gibi gerdeğe girdiğini duymadım bence onunla sürekli konuş canım iyilikle konuşa konuşa onu çözmeye çalışmalısın mutlaka bir sorunu var umarım kısa zamanda çözersiniz

yaaa ne oluyor bu erkeklere yediklerinden içtiklerinden mi?:1shok: anlayamıyorum evliliğimin 18 senesini geride bırakmış 19. seneye girmiş biri olarak bunları hiç yaşamadım ve çevremde de duymamıştım.Ama son zamanlarda yeni çiftlerde sık duyar oldum...hafta da, 2 hafta da bir :uhm:anlayamıyorum,acaba bu gençler evlilik öncesi doygunluk yaşayıp sonra nikah yapıp bir evi paylaşmak mı zannediyorlar evliliği?kafamçokkarıştı

sanırım öyle :uhm: :1shok:

hemen kötü şeyler getirmeyin aklınıza.söylemiş ya işte bebeğe zararı olacak diye korkuyormuş. bence öncelikle sizin korkmanız gerekirdi. hamileliğimin başında bizde korka korka ilişkiye girdik (benim ikna etmemle ) ve ben bir gün sonra hafif bir kanama geçirdim. doktor bir süre cinsellik yok dedi. o günden sonra hiç birlikte olmadık (tam anlamıyla) tabii ki ön sevişme gibi şeyler yaşanır ama insanın akılında en ufak bir korku dahi varsa bebeğin sağlığıyla ilgili yapılmaması gerekir. sonuçta siz öyle hissetmeyebilirsiniz ama o erkek olduğu için birleşme anında bebeğine zarar verdiğini düşünmesi çok normal. kendinizi onun yerine koyun.ve lütfen hemen aldatıldığınızı düşünmeyin:) birde demişsiniz 7 aylık hamileyim diye. ben de dokuz aylık hamileyim. erkek olsam kendimle yapmayı düşüneceğim en son şey sex olurdu :roflol: bırakın cinselliği ben evde göbeğimi azıcık bir yerlere sürtsem geçerken falan eşimin aklı gidiyor. 3 ay daha sabredin bence eşinizi de boş yere suçlamayın.

seninki kadar olmasada bendede benzer sorunlar olmuştu. sana tavsiyem yatak odasında bir fahişe gibi davran ben bu sorunu böyle aştım..zaten erkekler y.odasında eşlerinin öyle davranmasını isterler. oral yollara başvur yatak odasından çıkmayacaktır daha olmazsa dr ye gidin.

valla canım ben 6 aylık evlıyım ve ben eşimle 4 yıldır bırlıkteydım bızde çıkarken yada nışanlıyken 5 dk yanlız kalmaya verelım hemen değerlendırırdık evliyiz gene öyleyız ben eşimde öle bı sorun görmedim evlendikten sonra onu kendıme daha çok cekmak için en çok sevdığı gecelıklerı hiç çıkarmıyorum oda nezaman görse atlar dırek üstüme:) bence oturbı konuş hanı bazı erkeklerın sertleşme sorunları yada zevk veremıyourm dertlerı felen varya yada benımki çok küçük aksıne senınki çok buyuk çok tahrık edıyor ilişkiden sonra çok zevk aldım şöle oldum felen de yada çok sert suna bak de onu çıldırtmayı dene onu istediğini belli et yanı bu olmazsa başka bışey düşünürüz ama sen bı benım dediklerimi yap bakalım ne olucak ama bana haber ver ok

katılıyorum sana sndy . birazda iş biz kadınlarda bitiyor. sadece bacaklarımızı açmakla olmuyor . ben kocamı başka kadınlara kaptırmamak için y. odasında herseyi yapıyorum işe yarıyor)

oncelikle bu tarz durumlar bircok evli ciftte karsılasılan durumlardan...etrafımızdada mutlaka cok istekli olan veya isteksiz olan kocalar duymusuzdur.bu siteyi harika yapan taraflardan biride cevap verenlerin tertemiz duygularla yardımcı olmaya calısması bence.
tum yanıtları okudugunda aslında cozumlerin hepsi icinde...
-tabiki ilk olarak bir profesyonel hekim yardımı almak en dogrusu.
-bu isteksizlik mevzuları seninde bildigin gibi inanılmaz hassastır.yuklenip yakınırsan daha kotuye gidebilir,ilgisiz davranırsan hic duzelmeyedebilir.cok ayarında gusellikle yaklasmalısın esine.
-erkeklik gururu,penis sertligi,ereksiyon olmamıs halindeki buyuklugu esinin cekinme sebeblerinden olabilir.ona gerekli sekillerde mudahale etmen gerekebilir.bir cok metodla erkeginin penisini dert etmemesini hissettirebilirsin canım.buradada ayar cok onemli abartı urkutebilir.kadınsı yaklasmayı bilmek onemli.
-tabiki icki,sigara,yaglı saglıksız yemekler,stress,yorgunluk erkeklik gucunun gitmesine sebep olan baslıca sebeplerdir.bu sebeple yasam seklinizede dikkat etmelisiniz.gerekirse medikal takviyeler almalısınız doktor kontrolunde.
-ama bir baska onemli noktada birbirinize hitaplarınız bence.cocuksu bebeksi davranıslardan kacınmalısınız cnm.erkegin seni kadın gibi gormeli sende oyle davranmalısın heryerde,yataktada.
-sex yasamak icin klasik metodlar,klasik pozisyonlardan farklı mekanlar denemelisiniz.erkeginin aklında senle yasadıkları gun boyunca kafada kurabilecegi seyler yasamalısınız cnm.
-tabiki bunları anlatırken bakımlı olmanın onemi aynı sekilde esinede aynı bakım ve ozeni gostermenin gereklerini ztn herkes paylastı.
bunları hayatınıza yasam adapte edebilirseniz mutlu olursunuz cnm...cook gecmis olsun sevgi herseyin cozumudur.

canım deneyimlerime göre değerlendirmek isteyeceğim belki yanılıyorumdur ama aldatması durumunda ancak böyle bir soğukluk olabilir..belki başka bir sebep de olabilir..

Maglesef evet bir erkek yaninda nurgibi bir kadin yatarken ve 2 hafdadir iliskiye girmemisken horul horul uyuyamaz ya hastadir! yada birseyler ceviriyordur!!! ruhun bile duymaz! 6 aylik evli yaparmi ? evet yapar!!! . iki haftalikken yapiyor bu erkek mileti
birde sunu merak etdim bunu pskoloklar soruyor evlilik icin gitdiginde esiniz sizi dudaginizdan uzun uzun opuyormu? opuyorsa sizi seviyor demekmis :asigim: dudaklarini kaciriyorsa opmekden kaciniyorsa sevmiyormus (kadin icinde erkek icinde gecerliymis) yani bu opusmek cok ince hasas noktananiknanik:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…