Ben sana diyim el bebek gul bebek birsey bekleme... zaten beklentiye girerek evlenmen hata... para kazaniyorken kendine daha cok guveniyordun belki suanda eline baktigin ve kendini eve kistigini dusunup rahatsiz okuyorsun ... alismadigin bir cevre alismadigib duzen, sevdigin adam yaninda ama sevdigin adam bu mu ? Gibi bir suru seyler ve can sikintilarin... senin en buyuk eksigin sevgisizlik degil bence ... issizlik... ugrasacagin bir sey olmamasi... evlilik iste bu zor yukun altindan kalkabilmekte sakli canim. Erkekle balayi cicim ayiyla evlendikten sonraki zaman bir oomuyor... daha duz bakiyor, daha net, daha duygusaldan uzak yasiyorlar... hepsi degil kesinlikle degil ama boyleleride bayag bir oranda var... eski duzenine gecmek dusuncesi senin icin kolayi secmek olur.. sen caba gostereceksin, kadin olarak dogudayken neler yapabilirim bunlara bakacaksin... yani ben calisiyorum kariyerim var esimde ayni sekilde mesleklerde ayni ama inan hicbirsey gulluk gulustanlik degil... ya bir sevgi sozcugu duymak bazen zor dogum gunumde hediye almis al direk deyip gecti.. her ani her anina uymuyor yorgun oluyordur belki isinden dolayi belki onunda seni gibi kaygilari vardir... yasin buyuk degilmis senin yaslarinda bende yeni mezun olmustum... ve gercekten 3-5 sene sonra cok cok daha farkli bakacaksin... suanda elindekilerin kiymetini bilmelisin... ve ordan esin tayini olana kadar sehri cozup yapabilecegin neler olabilir ona bakmalisin.. her bu adamla aile kurulmaz, davranislari terbiyesi, saygisi yok ne bilim sana olan sevgisi kalmamissada yol yakinken gencligini oralarda harcama.. ama kendininde bence degismen gerek cunku hayat gorduklerinle o guzel zamanlardan ibaret olmadigini yuzlestiginde anliyosun.. ve hayat iste o yasadiginin ta kendisi ve sen daha yeni yuzlesiyorsun bu ilk deneyiminle .. ve bence savasmalisin hem kendini hem kocani sasirtmalisin
teşekkür ederim yazdıklarınız ilham oldu burda sosyal anlamda yapacak birşey yok inanın ben 16 yaşınden beri çalışmış didinmiş biriyim zaten çalışmak istiyorum ama eş kişisi izin vermiyor . Sebebinde de haklı . Burası pek tekin değil ve terör hala var burda polis eşleri falan olduğunun pek duyulmasını istemiyorlar çünkü kaçıranlar takip edenler oluyormuş yani tehlikeden dolayı izin vermiyor çalışamıyorum burda da güzellik salonları var aslında ama işte.. Kendim için yapabileceğim en iyi şey okumak ve kendi işim için yatırım yapmak makyaj hesabıma tekrar dönmek. Birde bu sene tekrar üniversite sınavına gireceğim