Allah yardımcınız olsun ama sanki biraz plansız hareket ediyorsunuz gibi geldi bana.Yani 2 buçuk ayda kıyafet alamamaktan bunalmamalı insan....yani ayda bir kıyafet alsanız 2-3 kez almamış olacaksınız.İnsan bir şeyi 2-3 kez yapamadı diye bunalmaz.Bekarken her gün mü kıyafet alıyordunuz?Sizin anneniz babanız hiç bunu yaşamadı mı? Siz yada kendiniz, evliliği cennet mi sandınız?Son paragraf da çok haksız geldi bana.Eşiniz de yalnız olsa bu kadar sıkılmazdı sanırım
Ben eşim ve ailesinden bir şey görmedim evlenirken.Salonda hiç eşyam yoktu, utanmadım bile.Çok altın takıldı bozmadım bile.Çok şükür evlerim, arabam,işyerimiz, ailesinden herkese aldığımız evler.....var yani, oluyo.İnsan yokluk görmeden adam olmaz.Elektriğim de kesildi, suyum da,3 kız kalorifersiz evde oturdum bebeğimle.Eşimle ben de çok iyi meslek sahibi insanlarız.Eşim avukat, ben finansçıydım....O kadar çok eksik vardı ki bi türlü bitmedi.Yarın bi gün çocuk olunca, mama bez parası derken, gece uykusuz kalmak derken, yine sinemaya gidemeyeceksiniz.
Rahatınızdan taviz vermek istemiyorsanız, eşinizle sevgili kalmalıydınız.Tabii ki evliliğe alışmak zaman ister.Biraz daha sabırlı ol, Allah herkesi bir şeyle dener.İnsan kolay yuva sahibi olmaz....Ama biraz bencil gibi geldiniz bana.Bilemedim.....inşallah iyi olur her şey
Şunu da söyliyim, boşanınca rahat etmezsiniz.Yine evlenmek isteyeceksiniz, aile olmak, anne olmak.......tekrar para biriktir, tekrar masraf ohooooo