- 8 Mayıs 2014
- 3.541
- 5.265
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba rabbim şafi ismiyle size ve ailenize şifa nasip etsin.Ben 10 Amazon yazarıyım:) Annesine hayat veren bebek öyküsünün yazarı :)
Aaaaaa bunu şimdi görüyorum tereciye tere satan ben şuan Ben de diyorum ki vay arkadaş kaçıncı bebekle farkedilen kitle çok şükür bin şükürBen 10 Amazon yazarıyım:) Annesine hayat veren bebek öyküsünün yazarı :)
rabbim neylerse güzel eyler....Hamdolsun. Tedavim 1.5 sene önce bitti işime başladım. doktorumun izniyle hamile kaldim 6 haftalık hamileyim Allah nasip ederse.
Şu mesajı gördüğüme nasıl sevindim anlatamam. Rabbım size bağışlasın, sağlıkla hayırla kucağınıza alın inşallah.Hamdolsun. Tedavim 1.5 sene önce bitti işime başladım. doktorumun izniyle hamile kaldim 6 haftalık hamileyim Allah nasip ederse.
Konu sahibi 2017 yılından bu yana foruma girmemiş?konu hortlatmasanız.Merhaba nasılsınız çok uzun zaman geçmiş ama inşallah iyileşmişsinizdir.
Belkide yasiyo olmasinin sevincini paylasmak istyoruzdur bende bilmek istyorum mesela. Bilmiyodum en son 2017 de girdigini. Insallah iyidirKonu sahibi 2017 yılından bu yana foruma girmemiş?konu hortlatmasanız.
Allah yardimciniz olsun cok zor yasadiklarinizMerhabalar uzun olacak anlatacaklarim ama icimi dokmek istedim... Ben 26 yasindayim uzun suredir birlikte oldugum ve cok sevdigim adamla 3 ay once evlendim gercektende ruya gibi hersey tam istedigim gibi oldu cok guzel bir dugun harika bir balayi ve harika bir evlilik hayatina adim attik. Ben devlet memuruyum memleketimizden uzakta kendi dunyamizi kurduk derken cook istedigimiz icin evliligimin 1. ayi dolduktan sonra hamile oldugumu ogrendim uctuk havalara tek biz mi aileler arkadaslar herkes cok cok sevindi. Bende bu farkliliga garip duyguya alismaya calisirken asiri mide bulantilarim basladi onlar bile oyle guzel geliyordu ki bana sonucta bunun sebebi askimizin meyvesiydi. Bunun oncesinde ben evlenmeden 1 sene önce elime bir kitle geldi hemen ertesi gun doktora gittim cok korktum. Bana onemsiz oldugunu fibrokist yapisi oldugunu soylediler. Usg cekildi. TEMIZ.... Ama hala elime geliyordu hatta doktor sut bezlerinden kaynakli olabilecegini hamile kalip emzirince kaybolacagini söyledi. 6 ay sonra gelmemi istedi. 6 ay sonra gittim yine kist TEMIZ dediler. Tamam artik dedim icim rahat... Bu süreçte anlattigim gibi evlendim. Bebek 6 haftalik olmustu doktorum benden bir takim testler istedi bunun icin devlet hastanesine gittim. Once bebegimi ilk defa ultrasonda gorecektim minicikti zaten ama kalp atislari oyle bir atiyor ki Allahim nasil bir sevinc mutluluk sardı bedenimi o ansa anladim annelik icimde atan 2. bir kalp... Kadin dogumla isim bitti Esimde beni bekliyordu Esim bu kiste bir baktir hic icime sinmiyor dedi ben hala cok onemsiz bu doktor emzirince gecer dedi diye ona anlatmaya calistikca sen bir baktir dedi. Randevu aldim ve usgye girdim. O anda doktor direkt -Ailende kanser var mi dedi
-Hayir dedim
-Yasin kac?
-26
-Ama cok gencsin sen dedi.
icime bir ates dustu....
-Ama hamileyim dedim.
-Kac haftalik dedi?
-6 dedim.
-Sadece suphe var ama zaten kucukmus aldirirsin dedi. Ne kadar basit bir cumle dimi? Bense yikildim orda hemen ciktim odadan tanidigim doktorlara ulastim gercek olamazdi bu. Tanidiklarim hamilelige bagli hormon degisikliginden dolayi bir doku artisi olabilecegini rahat olmami istedi ama mumkun mu? Hemen biyopsi icin 1 gun sonrasina randevu alip biyopsiyi aldirdik. Tam 1 hafta bekledim 1 umut..... Bebegime beni birakma sakin diye yalvardim konustum onunla... 1 hafta sonra esimden gelen telefon.
-Askim istedigimiz gibi cikmadi sonuclar ama sakin olalım bir çözüm bulacagiz. YIKILDIM...
hüngür hüngür aglamaya basladim hastaliktan degil sadece bebegimin beni birakacak olmasından. Hemen ailemin oldugu sehre gittim. 1 gun sonra cok iyi bir genel cerrahla tanistirdilar beni. Erken teşhis oldugunu bunun icin sevinmem gerektiğini ameliyat olup kitle ve koltuk altimi temizleyeceklerini söyledi. Peki dedim. Bebegim ne olacak? Gebeligi sonlandirmaliyiz cunku cok kucuk narkoz ve verilecek ilaclara dayanamaz bu da senin icin daha dramatik olur. Peki dedik esim de ben de çok uzulduk ama bitanem o bana destek olmaya calisiyor ben onu uzmemeye. Hep gulmeye calistik. Simsiki tuttuk ellerimizi. Bebegimizi aldirdik. O gun ogleden sonra. 3 gun sonrada kanser ameliyatimi oldum kitleyi temizlediler 1. evre hormona duyarli meme ca. Koltuk alti temiz cikti. Sonrasinda yaralarimin iyilesme sureci oldu. Bu evrede bir onkolog sectik. Kendisi bana 5 sene menapoza gireceğimi bu nedenle yumurta dondurma islemi yaparsam ilerde bebek istedigimde bir sorunla karsilasmayacagimi soyledi. Ben hemen yumurta dondurma islemlerina basladim. Dusunsenize bir kac hafta önce bebegim karnimdayken simdi ilerde doguramama sorunuma karsi onlem icin yumurta dondurmaya basladim. Kadin dogum randevulari en zoruydu hep hamile kadinalr bebeklerini usgde gorme heyecaniyla gelirken ben ise...........
Kisacasi yumurta dondurma islemimi de yaptirdim. Ve kemoterapi seanslarima basladım. Cooook zor zamanlar yasiyorum. Rabbim beterinden korusun. Bu hastaliktan cok korkuyorum. Kurtulabilir miyim bilmiyorum. Esimi coook seviyorum onun dede oldugu zamanlarda yaninda olmak istiyorum esimi bembeyaz saclariyla gorebilecek miyim? Biri bana anne diyecek mi? Allahım kimseyi boyle sinamasin çok zor. Uzun oldu kusura bakmayin. Lutfen meme kontrollerinizi aksatmayin...
Allah yardımcınız olsun kist agrı yapuyor muydu ?Merhabalar uzun olacak anlatacaklarim ama icimi dokmek istedim... Ben 26 yasindayim uzun suredir birlikte oldugum ve cok sevdigim adamla 3 ay once evlendim gercektende ruya gibi hersey tam istedigim gibi oldu cok guzel bir dugun harika bir balayi ve harika bir evlilik hayatina adim attik. Ben devlet memuruyum memleketimizden uzakta kendi dunyamizi kurduk derken cook istedigimiz icin evliligimin 1. ayi dolduktan sonra hamile oldugumu ogrendim uctuk havalara tek biz mi aileler arkadaslar herkes cok cok sevindi. Bende bu farkliliga garip duyguya alismaya calisirken asiri mide bulantilarim basladi onlar bile oyle guzel geliyordu ki bana sonucta bunun sebebi askimizin meyvesiydi. Bunun oncesinde ben evlenmeden 1 sene önce elime bir kitle geldi hemen ertesi gun doktora gittim cok korktum. Bana onemsiz oldugunu fibrokist yapisi oldugunu soylediler. Usg cekildi. TEMIZ.... Ama hala elime geliyordu hatta doktor sut bezlerinden kaynakli olabilecegini hamile kalip emzirince kaybolacagini söyledi. 6 ay sonra gelmemi istedi. 6 ay sonra gittim yine kist TEMIZ dediler. Tamam artik dedim icim rahat... Bu süreçte anlattigim gibi evlendim. Bebek 6 haftalik olmustu doktorum benden bir takim testler istedi bunun icin devlet hastanesine gittim. Once bebegimi ilk defa ultrasonda gorecektim minicikti zaten ama kalp atislari oyle bir atiyor ki Allahim nasil bir sevinc mutluluk sardı bedenimi o ansa anladim annelik icimde atan 2. bir kalp... Kadin dogumla isim bitti Esimde beni bekliyordu Esim bu kiste bir baktir hic icime sinmiyor dedi ben hala cok onemsiz bu doktor emzirince gecer dedi diye ona anlatmaya calistikca sen bir baktir dedi. Randevu aldim ve usgye girdim. O anda doktor direkt -Ailende kanser var mi dedi
-Hayir dedim
-Yasin kac?
-26
-Ama cok gencsin sen dedi.
icime bir ates dustu....
-Ama hamileyim dedim.
-Kac haftalik dedi?
-6 dedim.
-Sadece suphe var ama zaten kucukmus aldirirsin dedi. Ne kadar basit bir cumle dimi? Bense yikildim orda hemen ciktim odadan tanidigim doktorlara ulastim gercek olamazdi bu. Tanidiklarim hamilelige bagli hormon degisikliginden dolayi bir doku artisi olabilecegini rahat olmami istedi ama mumkun mu? Hemen biyopsi icin 1 gun sonrasina randevu alip biyopsiyi aldirdik. Tam 1 hafta bekledim 1 umut..... Bebegime beni birakma sakin diye yalvardim konustum onunla... 1 hafta sonra esimden gelen telefon.
-Askim istedigimiz gibi cikmadi sonuclar ama sakin olalım bir çözüm bulacagiz. YIKILDIM...
hüngür hüngür aglamaya basladim hastaliktan degil sadece bebegimin beni birakacak olmasından. Hemen ailemin oldugu sehre gittim. 1 gun sonra cok iyi bir genel cerrahla tanistirdilar beni. Erken teşhis oldugunu bunun icin sevinmem gerektiğini ameliyat olup kitle ve koltuk altimi temizleyeceklerini söyledi. Peki dedim. Bebegim ne olacak? Gebeligi sonlandirmaliyiz cunku cok kucuk narkoz ve verilecek ilaclara dayanamaz bu da senin icin daha dramatik olur. Peki dedik esim de ben de çok uzulduk ama bitanem o bana destek olmaya calisiyor ben onu uzmemeye. Hep gulmeye calistik. Simsiki tuttuk ellerimizi. Bebegimizi aldirdik. O gun ogleden sonra. 3 gun sonrada kanser ameliyatimi oldum kitleyi temizlediler 1. evre hormona duyarli meme ca. Koltuk alti temiz cikti. Sonrasinda yaralarimin iyilesme sureci oldu. Bu evrede bir onkolog sectik. Kendisi bana 5 sene menapoza gireceğimi bu nedenle yumurta dondurma islemi yaparsam ilerde bebek istedigimde bir sorunla karsilasmayacagimi soyledi. Ben hemen yumurta dondurma islemlerina basladim. Dusunsenize bir kac hafta önce bebegim karnimdayken simdi ilerde doguramama sorunuma karsi onlem icin yumurta dondurmaya basladim. Kadin dogum randevulari en zoruydu hep hamile kadinalr bebeklerini usgde gorme heyecaniyla gelirken ben ise...........
Kisacasi yumurta dondurma islemimi de yaptirdim. Ve kemoterapi seanslarima basladım. Cooook zor zamanlar yasiyorum. Rabbim beterinden korusun. Bu hastaliktan cok korkuyorum. Kurtulabilir miyim bilmiyorum. Esimi coook seviyorum onun dede oldugu zamanlarda yaninda olmak istiyorum esimi bembeyaz saclariyla gorebilecek miyim? Biri bana anne diyecek mi? Allahım kimseyi boyle sinamasin çok zor. Uzun oldu kusura bakmayin. Lutfen meme kontrollerinizi aksatmayin...