• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evli iken yıpranmak.

yok genelde ben gittim ve imza alıyorlar hep benim imzam var. 1 kez onla gittik bidaha ben tek gittim çalışıyor zaten anahtarda bende. ama kaybettim deyip 150 tl cilingir le açabiliyor. tabi ben yakın zamanda gittim eksik yoktu. benim korkum ben evden gittiğimda herseye el koyması. kendi tarafimın taktıklarını alsam bu sefer çalip gitmis olur kendime ait olan şeyleri. çikmazdayım bu takı meselesinde.
Düğünde takılanlar kadınındır.danistay bile bumu onayladı. Buralara kadar endişeniz varsa gerçekten çok tatsız ya.vermiyorum dersiniz olur biter.sessiz bir yapınız mi var.biraz disinizi gosterjn

Çok detaylı bilgim yok bagsettiğim mesele mesela benim eşim sık sık telefondan +18 sitelere giriyor bende geçmişten bakıp ekran görüntsü alıp kendime gönderiyorum. Yada kavgada kırdığı şeylerin resmini çekiyorum saklıyorum ki ilerde delil olsun diye. Banka hesaplarını kontrol et sık sık babasına para akışı varsa hesap dökümünü al sakla vs

Okurken ruhum çöktü
Allah sabır versin
Perşembenin gelişi belliymiş de
Sen görmemişsin

Oha ya Allah gozlerini doyursun ne ev delisi insanlarmis. Ayrica esinin seni ailene yollamasi nedir? Onun yollamasiyla mi gidiyorsun? Cek kapiyi cik kendi ailene gitmek icin beyefendinin yollamasi mi gerekiyor. Okurken ben bunaldim yasarken seni dusunemiyorum. 4 aylik evlilikte belki nikahin iptali mumkundur ve cok ugrastirmadan bosanabilirsin. Daha fazla bekleme ve bir avukatla gorusup bilgi al. Istedigi kadar ugrastirsin onla ayni evde kahir cekecegine babanin evinde kafa dinlersin. Daha cok gencsin bu da sana tecrube olur.
Az once senin icin biraz arastirdim. Evliligin iptali davasini "nispi butlan/yanilma" sebebiyle acabilirsin. 6 ay ile en gec 5 yil suresi varmis. (Okudugum yerde yaziyordu) Belki normal bosanma davasi gibi cekismeli olmaz. Seni ugrastirmadan kolay yoldan bitirmek icin en uygun yol bu olabilir.

Son düzenleme:
Oha ya Allah gozlerini doyursun ne ev delisi insanlarmis. Ayrica esinin seni ailene yollamasi nedir? Onun yollamasiyla mi gidiyorsun? Cek kapiyi cik kendi ailene gitmek icin beyefendinin yollamasi mi gerekiyor. Okurken ben bunaldim yasarken seni dusunemiyorum. 4 aylik evlilikte belki nikahin iptali mumkundur ve cok ugrastirmadan bosanabilirsin. Daha fazla bekleme ve bir avukatla gorusup bilgi al. Istedigi kadar ugrastirsin onla ayni evde kahir cekecegine babanin evinde kafa dinlersin. Daha cok gencsin bu da sana tecrube olur.
Az once senin icin biraz arastirdim. Evliligin iptali davasini "nispi butlan/yanilma" sebebiyle acabilirsin. 6 ay ile en gec 5 yil suresi varmis. (Okudugum yerde yaziyordu) Belki normal bosanma davasi gibi cekismeli olmaz. Seni ugrastirmadan kolay yoldan bitirmek icin en uygun yol bu olabilir.
çok teşekkür ederim gerçekten beynimden vuruldum geceden beri tek gram uyku uyumadım gecmisinde herseyi babasına verme düşünceleri ile ilgili bana ve ilerde olsaydı çoçuğumuza ani bi ölümünde tek kuruş bırakmamak için arastrma yapması. beynim almıyor :(

yok kendi isteğimle de gidiyorum zaten kuaförüm doktorum vs hersey orda. eşim sadece çok özlediğim için arada kendi de diyor git istersen 3 5 gün kal hafta sonuda ben gelirim diye. ama gelir beni almaz cıkarım yolda görüsür gideriz babası kızıyor cünkü önce erkek tarafı diyomuş :(

uzağiz uzakkken bu kadar düşün. ailelerimiz eskisehirde biz bilecikteyiz 1 1.30 saat var arada. eşim hem kendi diyo buraya tayin olursak yandik babam hep birlikte bişeyler yapalm isticek diyo hem yüz veriyo
Ben şunu anladım. Aslında eşinde çok yüz göz olmak istemiyor babasıyla. Ama seni el kızı olarak görüyor bir bakıma. Sana gurur yapıyor babasını sana kötülemek istemiyor . Babam yapar eder diyor. Güya erkeklik taslıyor sana yani.
Eğer evliliğini kurtarmak istiyorsan o ortamdan uzaklaşıp kendi kararlarınızı almanız lazım. Bunu da ince ince işleyerek yap eşine eğer seni dinliyorsa. Yok seni önemsemiyorsa rest çekmen lazım. Ailen madem bu evliliği istemiyordu, eşin bunu biliyorsa eğer bak ben sana olan sevgimden ailemi karşıma aldım senden de aynı fedakarlığı bekliyorum de. Kilit cümleleri hiç kullanma. Babandan bıktım bu ne biçim evlilik falan deme. Türk erkeğine ne zaman rest çeksen kapıyı gösterir.

tam aklımdakileri dedin. bende dedim herkes cocuğuna bakar dedim. hem seni düsürüp hasta etmisler hemde duygu somürüsü bu dedim. annemde de oglum herkes cocuğuna bakar diye yok cok emek verdiler bana diyo karsı gelmem diyo. cünkü surekli yapilan iyilikleri söylüyo babası
Önce bu zihniyetten kurtulması lazım. Siz bi süre takipte kalın. Eşinizin kullanıldığını fark etmesi lazım. Sen babanı kırmamak için kendi fikir ve düşüncelerinden vazgeçiyorsun ömrümüz geçiyor , en güzel günlerimizi gezip dolaşarak geçireceğimize 5. 6. Eve yatırım yaparak geçiriyoruz biraz iyi düşün de.

Önce bu zihniyetten kurtulması lazım. Siz bi süre takipte kalın. Eşinizin kullanıldığını fark etmesi lazım. Sen babanı kırmamak için kendi fikir ve düşüncelerinden vazgeçiyorsun ömrümüz geçiyor , en güzel günlerimizi gezip dolaşarak geçireceğimize 5. 6. Eve yatırım yaparak geçiriyoruz biraz iyi düşün de.
bunları hep dedim. daha buğün gene dedim. ama öylesine körleme aileci ki. gene diyor benim babam 50 yaşında çocuk gibi yapcak bisey yok. herşeyime karısır herseyime söylenir bende kalkıp niye benim karımla dalga geçiyosun. niye laf sokuyosun demem diyor. bana başka çare bırakmıyo.

bunları hep dedim. daha buğün gene dedim. ama öylesine körleme aileci ki. gene diyor benim babam 50 yaşında çocuk gibi yapcak bisey yok. herşeyime karısır herseyime söylenir bende kalkıp niye benim karımla dalga geçiyosun. niye laf sokuyosun demem diyor. bana başka çare bırakmıyo.
Karısına sahip çıkmıyorsa babasına karşı kusura bakmasında sende bir evlatsın senin ailende seni ezdirmek istemez

hep iyi yanını gördüm uzun süre birlikte olunca alışkanlık oldu bende. bu aksam arama gecmisinde bulduklarım iyice bitirdi beni. 5 kuruş kalmasın bana diye. babaya hibe edilen para. banka kasası veraset gibi seyler araştrmış. daha fazlası. ani bi olüm olursa düğün takımizı bile bankadaki kasamizı bile babasına birakmayı arastrmış
Yok artik :oha:

yok genelde ben gittim ve imza alıyorlar hep benim imzam var. 1 kez onla gittik bidaha ben tek gittim çalışıyor zaten anahtarda bende. ama kaybettim deyip 150 tl cilingir le açabiliyor. tabi ben yakın zamanda gittim eksik yoktu. benim korkum ben evden gittiğimda herseye el koyması. kendi tarafimın taktıklarını alsam bu sefer çalip gitmis olur kendime ait olan şeyleri. çikmazdayım bu takı meselesinde.
Ben yerinde olsam kasayi bosaltip giderim neyin hesabini soracak zaten mahkemede bile kasada ne var ne yok tespit edilemez banka icindekilerin sigortasini bile yapmiyor ne oldugunu bilmediginden.Sakin korkma ve al kasada ne varsa.Sonra diger seyleri paylasirsiniz zaten.Giden yillarina saysin kurus birakma o adama.

Bosanirken gurur yapip maddi konularda sessiz kalirsan ilerde cok pisman olursun.Çaldi diyecekler diye yazmissin neyi calican o takilar senin zaten.Yedirme onlara yoksa sen gidince onlar bosaltacak o kasayi.Mahkemede de icinde ne oldugu bilinmeyince bisey alamazsin ustune soguk su icersin

Öncelikle sizin için çok üzgünüm. :( Dediğiniz gibi konunuzu okudum ve okurken bu benim dedim çoğu yerde beni anlatıyor dedim. Eski nişanlım da bana seni aileme karşı savunurum söz dedi ama beni dinlersen dedi. Güvenemedim. Çoğu okuduğum şeyde kendimi gördüm sanki, olacakları. Aileme daha dün siz haksızsınız onun hakkını yediniz o çok iyiydi deyip bağırıp kalplerini kırdım ama biliyorum ki yani daha iyi anlıyorum ki aileyi dinlememiz gerekiyor. Bu yazınız benim hayatım için iyi bir örnek oldu Allah razı olsun. Sizin için de keşke deyip ağlamaktansa doğruyu bulmamız ve artık kendimizi düşünmemiz gerekiyor sanırım çünkü siz bir ileri seviyesine taşımışsınız. Eğer elinizden gelen her şeyi yaptığınızı ve karsılık alamadığınızı görüyorsanız ne olur sağlığınızı düşünün tüm bu olanlar bizim sağlığımızı yavaş yavaş alıp götürüyor. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur, İnşallah tüm sıkıntılarınız dertleriniz düzelir.

Senin sorunun yeni evlilik değil.Karakter yoksunu bir adamla evlenmek.Nasıl sindirildiniz bu kadar?Erkek annesi , babası olanlar her şeyi kendine hak görüyor.Çıkar dişlerini.Emin ol çoğumuz dişimizi çıkarmasak çoğumuz sindirilir , her türlü kullanılırız.

O zaman rest çekmekten başka bi şey yok. Babasıyla yaşasın o zaman mutlu mutlu.

eşini kv kp dolduruşa getiriyor
git kal diyor sonra sana yükleniyor kendini haklı çıkarmak için
doğru karar vermiş ailende destekçi bundan daha güzeli ne olabilir

Back