Yeni evlenmiş hanımlar,çeyizinizdeki hangi ürünlerden memnun değilsiniz?

aslında almasam hiçbirini daha iyi olacak.herşeyim fazlasıyla var.bide kalabalık etmenin manası yok.ben fritöz de istemiyorum artık.en azından tavada yapmak daha zor:KK70::KK70: az yeriz kızartmayı.ikimizde şişkoyuz zaten evlilik yaramasın sonra :KK56:

ben tantitoni çaydanlığımdan hiç memnun değilim demliğinde kendinden silindir şeklinde süzgeci var ama silindiri çok dar ve havada olduğundan çay ve su temas etmiyor hiç demli çay yapamıyorum şekline vuruldum aldım çok pişmanım

Eki Görüntüle 276536

ben tantitoni çaydanlığımdan hiç memnun değilim demliğinde kendinden silindir şeklinde süzgeci var ama silindiri çok dar ve havada olduğundan çay ve su temas etmiyor hiç demli çay yapamıyorum şekline vuruldum aldım çok pişmanım

Eki Görüntüle 276536

bak iyiki söyledin valla bende çok beğendim küçük günlük kullanmaya çaydanlık arıyordum çok beğenmiştim ama sen böyle deyince vazgeçtim şimdi:KK37:

kızartma tenceresi diye bişi de mi varmış:26:
eğer ocakta yapılan bişise fritözden daha sağlıklı olur çünkü fritöz elektirikli olduğundan sağlıksız geliyor bana ama tencere öyle olmaz ocakta olur yani şu kızartma tenceresi dediğiniz şeyin içinde süzme telide varmı kızarmak için fritöz gibi
biri resim koysun bakalım nasıl bişi bende alırım belki çeyizime:KK53:

Tacin nevresim takimini tavsiye etmiyorum, ilk aklima gelen bu oldu. Pamuk saten cinsinin en yeni ve pahali modelini almistim, bunun yaninda ykm deki tezgahtarinisrarli tavsiyesi uzerine de sarev marka nevresim takimlarindan da desenlerini begendigim icin iki tane daha almistim. Sarevin takimlarindan cok memnunum kendinden lastikli ve ozellikle pamuk saten olanlari kesinlikle kirismiyor makineden ciktiginda. Tactan aldiklarimda tam tersi hem kirisiyor hemde lastiksiz olmasi hic de kullanisli olmuyormus bunu evlenince anladim. Ayni sekilde boynerde satilan bir marka vardi minimaldi yanlis hatirlamiyorsam onun kirisikliklarini ise utu bile zor aciyor. Nevresim takiminda pamuk sateni tercih etmenizi israrla oneririm hem rahat sanildiginin aksine ( ki bende oyle sanmistim) kaygan filan degil, hemde yikama sonrasi utuyle ugrasmaniz gerekmez. Tencerelerde iyi markalari tercih etmenizi tavsiye edebilirim birde, ben tefal urunlerini kullaniyorum cok memnunum. Minik celik tencere alirken nasil olsa sadece biz kullanacagiz diye dusunup cok uygun fiyatli bir takim almistim ve bir parcasi haricinde hepsi copte, onlarin yerine de yine tefal alarak kullanmaya basladim. Tencerelerinizde de eger cok misafiriniz olmayacaksa tercihinizi kucuklerden yana yapmanizi tavsiye edebilrim.

En onemlisini unuttum, ben bu konuda bir hata yaptim dilerim sizler ayni sikintiyi cekmezsiniz, halinizi kesilikle saggy olanlardan almayin, hem tuyleri yassilasiyor bir sure sonra hemde icine giren kirintilari supurge bile cekemiyor silkelemeniz yada sik sik yikatmaniz gerekiyor. Uygun fiyatli olmasina kanarak mutfak halimi saggy almistim cok da pisman oldum.

bende bişi söyliyim kesinlikte kahvaltı takımınızı sermaik almayın porselen alın iğrenç oluyor seramikler evlenirken asla seramik almam evde şuan annemin kullandığı kahvaltı takkımı tam takım çok cici görünümü aama seramik olduğu için hafif çatlamalar fincana çay koyunca o aralara girip renk değişmeler ve durduğu yerde tabakların altlarının küf gibi bişi olması iğrenç bir durum:KK47:
ve yine annemin kullandığı ve bi kaç yıl önce aldığı böyle buharlı gibi çelik tencereler hiç kullanışlı değil üzerinde makinaya atsanız bile su lekesi kalıyor desenli çelik tencere mi olur ya hemde buharlı gibi moda yeni çıkmış diye bişi almıcaksın anladım klasik çelik tencere takımı alın pırıl pırıl oluyor onlar:KK19:

ha bide sakın olaaaa vestelden tv ve elektirikli süpürge ve bekodan da tost makinası almayın hiç memnun değiliz iki senede pertleri çıktı hepsinin:KK20:

tecrübeli hanımlardan bana bir yardım aranızda arzum yada diğer markaların çaycılarından kullanan varmı yani sizce gerekli bir şeymi?
benim tencere setimde büyük çaydanlık var günlük kullanmaya daha küçük bişey almam lazım öbürü çok büyük oluyor..
önce korkmaz midi çaydanlık beğendim 50 tl hatta alıcaktım $Korkmaz-A101-Provita-Midi-Caydanlik-Takimi__39892592_0.jpg

ama sonra arzum çaycı metal demlik gibi tipide görünce çok hoşuma gitti :KK37:bu seferde aklım karıştı buda sanırım 150 tl gibiydi tam hatırlamıyorum..
$ar-310-cayci-arzum-cay-kahve-makineleri.jpg

sizce hangisi bana bi fikir:26:

tecrübeli hanımlardan bana bir yardım aranızda arzum yada diğer markaların çaycılarından kullanan varmı yani sizce gerekli bir şeymi?
benim tencere setimde büyük çaydanlık var günlük kullanmaya daha küçük bişey almam lazım öbürü çok büyük oluyor..
önce korkmaz midi çaydanlık beğendim 50 tl hatta alıcaktım Eki Görüntüle 277220

ama sonra arzum çaycı metal demlik gibi tipide görünce çok hoşuma gitti :KK37:bu seferde aklım karıştı buda sanırım 150 tl gibiydi tam hatırlamıyorum..
Eki Görüntüle 277221

sizce hangisi bana bi fikir:26:

bu çaycı bimeks'te 150 den 90 tl ye inmiş. gördüm ben.

arzumun bu modelini annem kullanıyor pek memnun d eğil sağlamlığına felan bişi diyeceğim yokta sürekli çayda tuhaf bi koku oluyor demlikte demlenmiş gibi olmuyor tadı değişik kötü geliyor bize.. bende fakirin üstü porselen bir çaycısını kullanıyorum gayet de memnunum.. çay çok güzel oluyor demlenince... tabi birazda bu işler şans işi..

arzumun bu modelini annem kullanıyor pek memnun d eğil sağlamlığına felan bişi diyeceğim yokta sürekli çayda tuhaf bi koku oluyor demlikte demlenmiş gibi olmuyor tadı değişik kötü geliyor bize.. bende fakirin üstü porselen bir çaycısını kullanıyorum gayet de memnunum.. çay çok güzel oluyor demlenince... tabi birazda bu işler şans işi..

porselen çaydanlığım var çiçekli teflon setiyle birlikte alınmış ama çelik çaydanlıkta çay daha bi güzel oluyo sanki:KK51: neyse daha zamanım var nasılsa araştırmaya devamm:KK34:

porselen çaydanlığım var çiçekli teflon setiyle birlikte alınmış ama çelik çaydanlıkta çay daha bi güzel oluyo sanki:KK51: neyse daha zamanım var nasılsa araştırmaya devamm:KK34:

Tefal alabilirsin bence, kullaniyorum cok cok da memnunum. Fiyat olarak artik cok fark yok markalar arasinda. Ayrica cattle almanada gerek kalmaz. Bir zemin uzerinde yanyana gibiler tefaldekiler.

kızlar benimde 1ayı gecti evleneli bende yazayım dedim şimdi calşıan bayanım ve pratik herşeyi cok seviyorum mutfakta bir num arkadasım fissler dograyıcı kurutucu olarakta geciyo ama küçük oldugundan gerek duymuyorum çırpma aparatı bile var içinde ipli soganı ikiye bölüp atıyorum tamam. sulandırmıyo mantar kasar ne isterseniz gercekten pratik. birde kapitoneli 4mevsim seti inanılmaz güzel yazın pike kısın yorganı koy içine yatagı kapat aynı yatak örtüsü gibi baska bişeye gerek yok storwayın almıstım keske fazla alsaydım diyorum nevresim kullanmak istemiyorum cok karat aklıma geldikce yazarım kızlar :)

Son düzenleme:
bu başlığı tesadüf buldum google de başka birşey ararken ama çok güzelmiş lütfen tecrübelerinizi paylaşın çok işe yarayacak :)) sabırsızlıkla bekliyorum yeni çeyiz almaya başlayan biri olarak :)

Tefalin nutricookunu aldığıma pişmanım kapağı çok adi gidin fissler alın daha iyi.

korkmazın tost makinası (tostkolik) ürünün tipi çok güzel ancak çok dikkatli olunması lazım yoksa teflonu hadi bana eyvallah diyip gidiveriyor.

days in colours bambu nevresim seti mel bambu saten modeli tiftiklendi götürdüm değiştirdim yerine aldığım hera pamuk saten modelinde çarşafının rengi değişti.

schafer 9 parça kepçe seti http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/schafer-9-parca-kepce-seti-teflon-39174821 tamda bu ürün. bunu düdüklüyü aldığım yer hediye vermişti paramla alsam ayrı üzülürdüm. bu ürün arkadaşlar tencereye girince eriyor. ne akla hizmet yapmışlar bilemedim eğer elinizde varsa soğuk yiyecekler için kullanın.

kütahya porselen buda ev görme hediyesi olarak geldi http://www.trendmodeller.com/ev-esya-modasi/kutahya-porselen-6-kisilik-yesil-prizma-yemek-takimi/ köşeli olduğundan mıdır yoksa ürün kaynaklımı bilmiyorum zamanla köşelerinden hafif atmaya kırılmaya başlıyor.

tchibodan aldığım bölmeli yuvarlak http://www.tchibo.com.tr/tasinabilir-kek-kalibi-p400046769.html bu ürüne benziyor aynısının resmini bulamadım. içindeki pastayı üçe bölen aparat paslandı. değişip laptop çantası aldım. fişlerinizi atmayın hanımlar kesinlikle.

birde şu deri sehpalar oluyor ya onları da kesinlikle önermiyorum. sıkıştırılmış kağıttan üretiliyorlar kısa sürede ayakları sağa sola yamuluyor. güzel mobilya sehpalardan almanızı öneririm.

bu çaycı bimeks'te 150 den 90 tl ye inmiş. gördüm ben.

canım korkmazın çaydanlığı gerçekten güzel ama su lekesi yapıyor evimizde bütün çelik eşyalar korkmaz diğer mrkaları bilmiyorum ama çok memnunuz annem en doğduğumda almış defalarca da yandı tencereler hala kullanıyoruz :) çeyizime de alacağım tek marka:KK34:

Tefalin nutricookunu aldığıma pişmanım kapağı çok adi gidin fissler alın daha iyi.

korkmazın tost makinası (tostkolik) ürünün tipi çok güzel ancak çok dikkatli olunması lazım yoksa teflonu hadi bana eyvallah diyip gidiveriyor.

days in colours bambu nevresim seti mel bambu saten modeli tiftiklendi götürdüm değiştirdim yerine aldığım hera pamuk saten modelinde çarşafının rengi değişti.

schafer 9 parça kepçe seti http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/schafer-9-parca-kepce-seti-teflon-39174821 tamda bu ürün. bunu düdüklüyü aldığım yer hediye vermişti paramla alsam ayrı üzülürdüm. bu ürün arkadaşlar tencereye girince eriyor. ne akla hizmet yapmışlar bilemedim eğer elinizde varsa soğuk yiyecekler için kullanın.

kütahya porselen buda ev görme hediyesi olarak geldi http://www.trendmodeller.com/ev-esya-modasi/kutahya-porselen-6-kisilik-yesil-prizma-yemek-takimi/ köşeli olduğundan mıdır yoksa ürün kaynaklımı bilmiyorum zamanla köşelerinden hafif atmaya kırılmaya başlıyor.

tchibodan aldığım bölmeli yuvarlak http://www.tchibo.com.tr/tasinabilir-kek-kalibi-p400046769.html bu ürüne benziyor aynısının resmini bulamadım. içindeki pastayı üçe bölen aparat paslandı. değişip laptop çantası aldım. fişlerinizi atmayın hanımlar kesinlikle.

birde şu deri sehpalar oluyor ya onları da kesinlikle önermiyorum. sıkıştırılmış kağıttan üretiliyorlar kısa sürede ayakları sağa sola yamuluyor. güzel mobilya sehpalardan almanızı öneririm.

Fistik yesili yemek takiminin yuvarlagi var bende.insallah ayni problemi ben de yasamam...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X