- Konu Sahibi MissBiricik
ben savaşan yada ceminkini öneririm cnm
savaşan dıye bı marka duymamıstım hıc cemınde setlerı varmıkı acaba emsanda set halınde 740 liraymıs 22 paça dıye gecıyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben savaşan yada ceminkini öneririm cnm
kızlar bıde ben şimdi tencere takımı alıcam çelik ama karar veremıyorum..karaca ıı duymadım pek..emsan alsam nasıldr kullnan varmı acaba?
ablam korkmaz almıştı çok memnun kararma yapmıyor ama hisarda ii diyorlar. Ütüyü ben tefal düşünüyordum sağlam olsuan bozulmasın birde çok yormasın hani bir kere ütüyle geçmek yeterli olsun ama şimdi kararsız kaldım bak arçelik ,philips demişsiniz.
Korkmaz'ı önerebilirim canım, annemde var yaklaşık 11 senedir kullanıyor çok da memnun, bende çeyizime korkmazınkilerden aldım..
Bir de tencere alırken dikkat et, eğer güveç tenceresi tipi tencere almayı düşünüyorsan eğer pek tavsiye etmiyorum, yüksek ateşte bir şeyler pişirmeye kalksan yan tarafındaki o bombeli yerleri zamanla kararıyor.
kızlar bıde ben şimdi tencere takımı alıcam çelik ama karar veremıyorum..karaca ıı duymadım pek..emsan alsam nasıldr kullnan varmı acaba?
fakir çaycı kullanıyorum, yine fakir katı meyve sıkacağı kullanıyorum bunlardan çok memnunum. premier kahve makşnası almıştım hiç memnun kalmadım sonra gittim sinbo aldım sinbodan gayet memnunum çok güzel köpüklü kahveler yapıyor. auer ekmek kızartma makinası kullanıyorum ondanda memnunum, tost makinam philips çok güzel hem tost hem ızgara bölümü var tavsiye ederim. buzdolabımın difriz kısmından memnun değilim çok küçük, buzdolabı alacaklara tavsiyem difriz kısmında kapağında rafı olan buzdolabı alın benimkinde raf yok o yüzden pek fazla bişey sığmıyor.
ablam korkmaz almıştı çok memnun kararma yapmıyor ama hisarda ii diyorlar. Ütüyü ben tefal düşünüyordum sağlam olsuan bozulmasın birde çok yormasın hani bir kere ütüyle geçmek yeterli olsun ama şimdi kararsız kaldım bak arçelik ,philips demişsiniz.
ne güzel bi bölümmüş bu.. ilk defa görüm...
bende bornoz takımı aldım özdilek saray çeyiz sandığı sonra çeyiz seti mi emsandan aldım kahvaltı takımım da emsan nevresimlerim days in colours yatak örtüsünü taçtan aldım keten cinsli günlük gibi duruyor.. hepsini çok seviyorum..
ama acaba gelin gibi bi yatak örtüsü ve mutfak için bir set alayım mı diyorum.. siz ne dersiniz.. şöyle perdeli masa örtülü ocak örtüsü falan da olan işlemeli dantelli.. yoksa kullanışlı olmaz mı.. akıl verin lütfen..
Burada o tarz yatak örtüleriyle ilgili topik açılmıştı, alanlar hep pişmandı canım. Kullanılması, yıkanması, saklanması çok zahmetli diyorlardı. Yinede sen bilirsin.
kızlar emsandan elma tenceresı aldım bıde nazar duduklu tencre inş iidr su ısıtıcı tost mak ve blendr setım king den oldu ole denk geldı arzumda cok guzel model yoktu braunda pahalı gelı sızce nasıldr kıng?