Yeni evlenmiş hanımlar,çeyizinizdeki hangi ürünlerden memnun değilsiniz?

BELLONA PERLA 406,00 TL

perlaytkortusukrem5.jpg

perlaytkortusukrem6.jpg

Benim bahsettiğim buydu, fotoğrafını da eklemişsiniz. Diğerleri de çok şık, elinize sağlık. Sizin anında olaylara dahil olup gerek fotoğraflarla gerek yorumlarınızla yol göstermenize bayılıyorum :) Bu işlerin Güzin Ablası konumundasınız benim için :)
Çok teşekkürler.

Bellona'nın sitesinde bir yatak örtüsü beğendim. Perla modelin adı. Bir bakın isterseniz 420 lira olarak gözüküyor fiyatı. Benim hoşuma gitti açıkçası. Tabii daha uygunları varsa hepimiz için daha iyi olur :)
Allah herkese bu zorlu yolda kolaylık versin :)

Unutmadan Elart'ın sade sayılabilecek yatak örtüleri de 400-450 civarında. Sitesine bakarsanız daha süslü olanları da görebilirsiniz. Ama cidden süslüler yani öyle böyle değil :)

Yatak örtüleri özellikle gelinlik gibi olanlar göze çok hoş geliyor, ama kullananlardan hep aynı şeyi duydum, hergün sermek işkence oluyor, hem abartılı duruyor diyorlar. Haklılarda. Ben Taç ın daha sade olan yatak örtülerini düşünüyorum canım.

sözünü ettiğim model elartın kızlar.. elartın paris modeli.. ama çok güzel yaaa :44:

saten nevresim hiç düşünmedim ama o süslü püslü yatak örtülerine bayılıorum yaa.. en çok beğendiğim modelde 700 tl şimdi bunları okuyunca lmaktan vazgeçtim valla... daha uygun olanlara bakıcam :KK9:

canım yatak örtüsü kullanılmıyo pek fazla
bende çok para vermiştim yatak örtüsüne hemde 2 tane almıştık ama hiç kullanmadım hemde ağır oluyolar bazaya koydum orda bekliyolar çalıştığım için battaniye daha pratiğime geliyo birde kızlar sakın karacanın çatal bıçak yamek takımını tencere takımını almayın ben çok pişman oldum

karaca dan ne çok şikayet var... ben hisardan aldım hepsini, bi tek aldığım yer kahvaltı takımını noble life hediye etti... iyi mi ettim dersiniz...

süslü püslü yatak örtülerinden almayın hiç tavsiye etmiyorum ben 5 yıllık evliyim 5 sene önce 400 lira verip aldım toplasan 3 kere kullandım baza altında duruyo sermesi toplaması işkence daha sade birşey seçin renk renk 2 tane üç tane alın aynı paraya saten nevresim tacın kullanıyorum pamuklu olanlardan çok kullanışlı ve yıkayıp kuruduktan sonra ütü istemiyo hiç 3 tane var dönüşümlü onları kullanıyorum onun dışında teflon tencere tavsiye etmiyorum pilav için şart tabi ama yemek yapmak için kalitelisinden çelik olsun günlük yemek takımı kahvaltı seti pasta tabakları en çok kullandıklarım saklama kaplarınız da bol olsun borcamlarda iyi oluyo içinde yemek pişirnce yine fırında aynı şekilde ısıtabiliyorsun baharat ve erzak saklama kaplarıda vakumlu kapaklı paşabahçeden almıştım onlardan da çok memnunum

karaca dan ne çok şikayet var... ben hisardan aldım hepsini, bi tek aldığım yer kahvaltı takımını noble life hediye etti... iyi mi ettim dersiniz...

bende bütün çelik tencerelerim,günlük tencerelerim ,çelik tavalarım,çaydanlıklarım hepsi karaca çatal kaşık takımım da karaca ve son derece memnunum tek bir şikayetim yok.bence kullanımla alakalı..

günlük tabak ve çatal bıçak takımları için arkadaşlarda yazmış ,
benimde oniki takımtım vardır hiçbir şeyi altı kişilik alamam.
demek ki doğru bişiy yapıyormuşum...
katılıyorum canım aynı takıntı bende de var. hem kırıldığında takımın bozulma riski hemde misafirin 6 değilde mesela 10 kişi olma ihtimali gibi sebepleri düşünerek herşeyi 2 takım alıyorum. çay bardaklarını çay tabaklarını 18li aldım sadece

benım de 4 aylık evlıyım. mutfakta en çok kullandığım şey su ısıtıcm . o olmasaymış ne yaparmışım. tost makınesını hemn hemen hergun kullanıyorum sabah işe giderken tost çok pratık oluyor aynı zamanda köftelerimi de hep orda kızartıyorum. king ten almıştım.
fritözü pek kimse sevmez ama benımkı ufacık bişey özellikle patlıcanlı yemekler yaparken çok pratık oluyor. ama yıne de kapak aralarından duman çıkıyor ve dolaplarım yağ oluyor :KK43:

rondoyu ise hemen hemen hiç kullanmıyorum. zaten ıkı kişiyiz. bir soğan doğramak için 3 parça bulaşık çıkıyor. onu yıkıyana kadar ellikere doğranır bı soğan.

bıde şu şarjlı el süpürgelerinin bır tanesı de iyi çıkmaz mı ya boşuboşuna para.

yatak örtüsü konusunda size katılıyorum hiç gerek yok. nevresim takımlarını tercıh ederım. ben sarevınkılerı kullanıyorum çok memnunum. mumkunse çarşafların kenarları lastıklı olanlardan tercih edin.

clipso düdüklü tencereyı tavsiye ederim. teflon tencere ise pılav için bir iki tane alın ama ıyılerınden. kalanı çelik alın. tahta kaşıkların uçları bile zamanla aşınıp çiziyor engel olamıyorsunuz.

bıde bulaşık makınesı kullanacaksanız bol bol çatal kaşık. servis kaşıkları tabak kase alın. kavanoz ve saklama kapları en çok kullanılan şeyler. kavanozlarınızı da her boydan alın.

Canım harikasın sen yaa
bellona shıne çok hoşuma gitti benim

Rica ederim canım. Umarım sende o vakit geldiğinde en çok içine sineni bulup alırsın.

Benim bahsettiğim buydu, fotoğrafını da eklemişsiniz. Diğerleri de çok şık, elinize sağlık. Sizin anında olaylara dahil olup gerek fotoğraflarla gerek yorumlarınızla yol göstermenize bayılıyorum :) Bu işlerin Güzin Ablası konumundasınız benim için :)
Çok teşekkürler.

Almila çok hoşsun Güzin ablayım ben :KK52: fotoğraflar eklemeye çalışıyorum çünkü, bende vaktiyle kılı kırk yardım, çeyiz telaşında.
Sizlerede kolaylık olsun aranızda bahsettiğiniz model ismi aklınızda kalmayabilir,
fakat resimler akılda kalması açısından çok daha iyi.
Bende ufacıkta olsa size yardımcı olmaya çalışıyorum.

Sevgiler....

çaycı alan arkadaşlarımız varsa acaba memnunlar mı?yoksa su ısıtıcıları mı daha rahat.ben su ısıtıcı aldım ama çaycı almayıda düşünüyorum fakat kullanış bakımından kafamı karıştırıyor.

Almila çok hoşsun Güzin ablayım ben :KK52: fotoğraflar eklemeye çalışıyorum çünkü, bende vaktiyle kılı kırk yardım, çeyiz telaşında.
Sizlerede kolaylık olsun aranızda bahsettiğiniz model ismi aklınızda kalmayabilir,
fakat resimler akılda kalması açısından çok daha iyi.
Bende ufacıkta olsa size yardımcı olmaya çalışıyorum.

Sevgiler....

:) Öyle görünüyor snnzlsdtcbc.Devamını dilerim.

Yazılanlar, eklenen fotoğraflar gerçekten de çok faydalı oluyor. Bilgisayarım kopya dosyalarla dolup taştı :) Tekrar teşekkürler vaktini ayırıp da paylaşımda bulunan herkese :)

Benim bir sorum var: Bugün çok beğendiğim kahvaltı takımına yakından bakayım dedim. Karaca'nın bir modeliydi. Ama internettekinden çok farklıydı. Oyuncak gibiydi resmen :)
Kahvaltı takımında hangi modeli tavsiye edersiniz ?
Şimdiden teşekkürler.

çaycı alan arkadaşlarımız varsa acaba memnunlar mı?yoksa su ısıtıcıları mı daha rahat.ben su ısıtıcı aldım ama çaycı almayıda düşünüyorum fakat kullanış bakımından kafamı karıştırıyor.

tatlım eğer mutfak tezgahın büyük olacaksa ikisini de al ama gerek yok ben arçelik çaycı almıştım çay demliyeceğim zaman demliğini koyuyorum üstüne onun haricinde kettle olarak kullanıyorum ayrı kapağı var çokta memnunum çok çabuk ısıtıyor :KK34:

ygudery ve myhos verdiğiniz bilgiler için teşekkürler kızlar. Çok faydalı oldu yazdıklarınız, özellikle çok para verip saten nevresim almak isteyenler bir kez daha düşünsün.Süslü, püslü yatak örtüsü almak isteyenler de..Yazdıklarınıza sonuna kadfar katılıyorum ve almayacağım bahsettiklerinizi, teşekkürler:KK19:

rica ederim cnm faydalı olduysa ne mutlu bana...süslü püslü yatak örtülerini gerçekten çok gereksiz buluyorum şu anda...benimki gelinlik gibi olanlardan değil aslında ama günlük kullanabilecem bir örtü de değil kırık beyaz rengi çabuk kirlenir ve kuru temizleme gerektirir diye kaldırdım..inan ki sadece ceyiz serilirken koydum yatağa balayından geldiğim gibi baza altına attım...sermesi bir dert yatacağın zaman açması toplaması katlaması ayrı bir dert...çalıştığım için kimi zaman sabahları sadece yorganı yatağın üzerine çekip çıkıyorum kimi zaman da battaniye örtüyorum çok daha kullanışlı bence...yinede tercih meselesi tabiki :78:

Teşekkür ederim canım ben daha yeni başladım hazırlıklara ve daha çok her zman kullanabileceğim eşyalar almak istiyorum sizin tavsiyelerinizi çok dikkate alıyorum:KK19:

Hanımlar, yatak örtümü böyle aldım ama bazıları çok sade diyor öylemi gerçekten?
Evlenince rahat olur diye aldım ama daha gösterişli bişeymi tercih etmeliydim?

1090.jpg
[/url][/IMG]
1094.jpg
[/url][/IMG]
1098.jpg
[/url][/IMG]

tatlım eğer mutfak tezgahın büyük olacaksa ikisini de al ama gerek yok ben arçelik çaycı almıştım çay demliyeceğim zaman demliğini koyuyorum üstüne onun haricinde kettle olarak kullanıyorum ayrı kapağı var çokta memnunum çok çabuk ısıtıyor :KK34:

arçelik çaycıyı hangi model aldınız?ben şu kırmızı olan altı da üstü de cam olan modelini çok beğeniyorum..acaba o mu sizinki de?çok merak ettim.eğer o da öyle bişeyse ısıtıcı almıcam.çaycı alıcam sadece..amaçaycı da iyi oluyo mu ne kadar gerekli ona da karar veremedim?

Hanımlar, yatak örtümü böyle aldım ama bazıları çok sade diyor öylemi gerçekten?
Evlenince rahat olur diye aldım ama daha gösterişli bişeymi tercih etmeliydim?

1090.jpg
[/url][/IMG]
1094.jpg
[/url][/IMG]
1098.jpg
[/url][/IMG]

bence gayet güzel duruyor. güle güle kullanın. benim aldığım taç'tan boncuklu bi modeldi, ağır, sabah işe giderken sermesi katlaması bi dert, incileri dökülüp duruyor, halıdan hep inci topluyorum.bence iyi yapmışsın canım. ben mesela kaldırdım örtümü kışın yorganın üzerine battaniye seriyorum hem soğuktan koruyor hem de pratik oluyor.

:) Öyle görünüyor snnzlsdtcbc.Devamını dilerim.

Yazılanlar, eklenen fotoğraflar gerçekten de çok faydalı oluyor. Bilgisayarım kopya dosyalarla dolup taştı :) Tekrar teşekkürler vaktini ayırıp da paylaşımda bulunan herkese :)

Benim bir sorum var: Bugün çok beğendiğim kahvaltı takımına yakından bakayım dedim. Karaca'nın bir modeliydi. Ama internettekinden çok farklıydı. Oyuncak gibiydi resmen :)
Kahvaltı takımında hangi modeli tavsiye edersiniz ?
Şimdiden teşekkürler.

canım ben kahvaltı takımımdan çok memnun kaldım. çok da araştırarak alamamıştım vakit kalmamıştı. ben renkli renklli modellerden istediğim için, güral porselenden aldım. 150 liraydı fiyatı anneler günü haftası nedeniyle, ankarada ankamall mağazasından aldım. sarı bir model. yuvarlak değil, oval üçgen bi şekli var çok sevimli. çok ince bi porselen değil ama beyaz-sarı-fıstık yeşili tonlarında. renkleri de hiç solmadı makinede yıkarım hep. tavsiye ederim güralı.

X