HAKLISINIZ VALLA KIZLAR..BÖYLE DENGESİZ İNSANLAR YÜZÜNDEN ZATEN BU MEMLEKETTE NE OLUYORSA OLUYOR..
KOCASINA YAZIK...ben kocasının yerinde olsam bununla aynı yatağa yatmam be..ben uyurken allah muhafaza alır bıçağı gözümü oyar yada şeyimi keser.hehehehehehehe
sonrada içinde şeytan vardı onu çıkartıyordum der..ayin yapar..
hergün görmediği çocuklar hakkında böyle düşünüyo, birde eşinin çocukları olsaydı ne yapardı kim bilir..:26:
jiklet yaa ben okudum ama nokta virgul pragraf olmayinca anacim mantigima yatmamis demekki..
Hadi bakalım girişler sağdan etrafa mısırınızı colanızı atmayın konu sahibi kızabilir.Görümcenin şeytan çocuklarından sonra birde siz çıkmayın başına
kızlar dünden beri konu sahibi hiç online oldu mu??
ortada yok ya kendısı.:
hemde ne online olmaktı o...hayatında öyle bir online olan kadın görmemişsindir...
resmen dua ettik ofline olsun diye
valla kazen sabrediyor...:26:
ban gelicek kelebek.:26:
valla mı
naptı ki?
şşşttt....sus...unuttulardı beni..bak şimdi yine hatırlattın..kesin banlanıcam hee..
hem şimdi ben bişey demedimki banlanacak..dimi
konu sahibi seytan taslamaya gitti herhalde
yerlerdeyim gülmekten bayıldm gerçektenhemde ne online olmaktı o...hayatında öyle bir online olan kadın görmemişsindir...
resmen dua ettik ofline olsun diye
ne yapmadıki.......bikere şeytan dolanmış ki sormavalla mı
naptı ki?
bilmiyorumki....ben hiçbişey duymadım görmedim bilmiyorum yani..hiç bi fikrim yok bu hususta..bilen arkadaşlara sor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?