- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
anammm hadi bi denesin bak ben naparım onu .....birisi benim çocuğumu falan çimdirecek tenhada sıkıştıracak
Ben onun etini koparırım vallahi
ooo 15 dakika ara verdim burası pratik bilgiler topiğine bağlamış,
ya kıl dönmesine ne iyi gelir bilen varmı :)))))))))))))))))))
konu sahibinin cani yanmis esinin cocuklarindan derlenmis yazmis ancak okuyanlarindan cani yanacak gibi...
eşinin çocuklarından değil conem
görümcesinin şeytan çocuklarından...
konu sahibinin cani yanmis esinin cocuklarindan derlenmis yazmis ancak okuyanlarindan cani yanacak gibi...
yok fatma eşi bekarmış çocuklar görümcenin...
ahahaha bende cipsimi aldım nerde kalmıştım devam edeyim [/Q
bende cipsmi aldim geldimkizlarrr kopttum konu iyice arap sacina gelmis.... Bosverin onun sözlerine muhatap olmayin, o kendini yiyip bitirsin birde utanmadan cocuklara seytan diyor.... kendisi seytanin önde gideni haberi yok utanmaz gariiii
ya arkadaşlar değmeyecek bir konu için vakit harcamayın bnce.değerli fikirlerinize ihtiyacı olnlar var :) msela ben :) (hemen kendime bi pay çıkarayım)
kayınvalidene git hafta sonu orda yat inşallah...
iste bole atlaya atlaya okursan apisip kalirsin..kenidme dedim bunu..
ee o zaman ne diyelim cok gorusmesin oda yada tavrini cok belli etmesin kotu gelin derler haa..
iste bole atlaya atlaya okursan apisip kalirsin..kenidme dedim bunu..
ee o zaman ne diyelim cok gorusmesin oda yada tavrini cok belli etmesin kotu gelin derler haa..
burdaki yorumcuların hepsi SEVİYELİ olurmu arkadaşım SEVİYESİZ olan benim sürekli bana seviyesiz, cani, usturupsuz bilmem ne dedikleri için bende aynı cevapları vermek zorunda kalıyorumve bana diyen insanların SEVİYELERİNİ görüyoruz nasıl olduklarını. ava gidiyorlar ama kendileri avlanıyorlar , evdeki hesap çarşıya uymuyor sonrada gelip burda ona buna akıl dersi veriyorlar... hangi akla hizmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?