icinde cocuk sevgisi olan veya cocugu olan hic kimse bu sekilde davranmaz onlar nebicim hakaretler boyle davranan insanlar anne olmamistir anliyorum ama bence evlatta olamamis...yaa aynen herkes ne kadar kaynana sever oldu bi anda bir de kızcağız öfkeyle çocuklara bi laf etti diye neden herkes bu kadar üstüne gitti (ki bence bura da bu kadar ateşli savunanlar evlerine 3 çocuk gelse gidince çocuklara da ailelerine de saydırırlar canavarlaaar evimi mahvettiler diye lafta anlayışlı, saygılı, kibar olmak kolaydır ama burada bu kızcağızın üslubunu eleştiren arkadaşlar benzer bir durum karşısında çok daha fazlasını yapabilirler tabi allah kimsenin başına bu kadar sıkıntı vermesin dilerim bu arkadaşımız da eşiyle sıkıntılarını halleder )
Bu forumda konu sahibinin yazdiklarindan ziyade insanlarin birbirine tahammulsuzlugu daha dikkat cekici, konuyu ilginc yapan da bu, yoksa natlus'un yazdiklari degil. Evet, iki gundur basindan, ortasindan vakit buldukca sessizce okuyorum ve yazdiklariniz sayesinde insanlarimizin, ozellikle de bu forum kadinlara hitap ettiginden kadinlarimizin birbirine olan tahammulsuzlugunu esefle seyrediyorum. Herkes admin kesilmis, "uslup", "turkce" ustune yorumlar konunun ana temasi olmus. Madem bu konulara bu kadar takiliyorsunuz, forumda isiniz ne? Kendi cevreniz icinde kalin, kendi tanidiklarinizla soylesin, fikir alisverisinde bulunun. Anadolu engin, Anadolu kultur zengini, koylusu de burda, sehirlisi de... Okumusu da, cahili de.. Istanbullusu da, Romani da.. Lazi da, kurtu de.. Herkes sizin gibi konusmak, yazmak zorunda degil.. Farkli seslere tahammulunuz yoksa eger, herkesin katildigi boyle forumlardan uzak duracaksiniz, kendi cevrenizin disina cikmayacaksiniz.
Bir seytan lafi tutturmus gidiyorsunuz. Insanlar melek lafini da, seytani da, cini de, hatta son zamanlarda cok kullanilan okuzu de karsisindakine bahsettigi kisinin karakteri hakkinda fikir vermesi acisindan kullanabilir. Forum sayfasinda birini tarif etmek icin iki sayfa boyunca hal ve hareketlerini anlatmaktan cok daha kisa ve ozdur, kastedilen karakteri bu tur betimlemeler sayesinde herkes anlar. Benim anladigim, hepiniz cok streslisiniz, cogunuz konu sahibinden daha dertlisiniz. Nerden yakalayip nerden vursam der gibi bir haliniz var, kendi derdinizi dagitmak icin.. Hatta ofkenizi cikartmak icin.. Samar oglani niyetine..
Ben bu forumda kadinlarimizin icinden geldigi gibi samimi, sicak konusmalarindan ve dertlerini paylasmalarindan yanayim. Ancak goruldugu uzere buna kimsenin tahammulu yok. Yazik... Iyi ki hic konu acmamisim da sizlerle derdimi paylasmamisim diyebiliyorum sadece.. Ne de olsa ben de ne Turkce uzmaniyim, ne de buradaki en seviyeli kisi.. Derdimi acacagim incan bana samimi olmali, icimden geldigi gibi, dilimin dondugu kadar anlatabilmeliyim, resmi ortamda dert paylasacaksam eger gidip patronuma anlatirim, ayni sey.. Merak etmeyin, kendime burda talep edilen ceki duzeni verdikten sonra o da en az sizin kadar beni dinler.
şimdi ne alaka anlamadım ben sizi????
şuan sizin de bu cümleleriniz yorum yapanlara karşı tahammülsüzlük değil mi arkadaşım???
madem bizim yorumlarımız içten değil,size ne??? sizin için konu sahibinin konusu önemliyse yaparsınız ona tavsiyenizi o kadar...
Bu forumda konu sahibinin yazdiklarindan ziyade insanlarin birbirine tahammulsuzlugu daha dikkat cekici, konuyu ilginc yapan da bu, yoksa natlus'un yazdiklari degil. Evet, iki gundur basindan, ortasindan vakit buldukca sessizce okuyorum ve yazdiklariniz sayesinde insanlarimizin, ozellikle de bu forum kadinlara hitap ettiginden kadinlarimizin birbirine olan tahammulsuzlugunu esefle seyrediyorum. Herkes admin kesilmis, "uslup", "turkce" ustune yorumlar konunun ana temasi olmus. Madem bu konulara bu kadar takiliyorsunuz, forumda isiniz ne? Kendi cevreniz icinde kalin, kendi tanidiklarinizla soylesin, fikir alisverisinde bulunun. Anadolu engin, Anadolu kultur zengini, koylusu de burda, sehirlisi de... Okumusu da, cahili de.. Istanbullusu da, Romani da.. Lazi da, kurtu de.. Herkes sizin gibi konusmak, yazmak zorunda degil.. Farkli seslere tahammulunuz yoksa eger, herkesin katildigi boyle forumlardan uzak duracaksiniz, kendi cevrenizin disina cikmayacaksiniz.
Bir seytan lafi tutturmus
arkadasim gece uyku arasinda yazdin herhalde kadin herhangi yetiskin birine degil hicbir gunahi olmayan kucucuk cocuklara seytan asalak vs.gibi hakaretler etmis bunun adinada mecaz anlam dedim yazik ki bu hakeretleri burada butun uyelerin kadin, cocugun icinde cocuk sevgisi olan bazilarininda anne oldugu bu forumda kkda yapmis cevabinida sayfalar dolusu almis
Turkce konusuna bende defalarca degindim ve cok defa soyledim keske saga sola hakaret edecegine biraz kendini, Turkcesini gelistirseydi guzel turkcemizde asalaktan daha guzel benzetmeler oldugunu ogrenirdi hem kendine hemde baskalarina faydasi olurdu
k.sahibi cocuklar hakkinda boyle tutum sergiledigi surece kimse Onu hakli bulmayacak
burada herkesimden insan var bunu sen soylemeden de farkindaydik ama bu kadar saygisizi prof. dahi olsa kimse hakli bulmayacak ve hakettigi cevabi alacak
hakaret edilen cocuk olunca bende sinir tavan yapiyor
tencere dibin kara,seninki benden kara.mahalle kadını pardon karısı konusu çok karışık şimdi nerden tutsam elimde kalacak.ben bir salon kadını olduğumdan ...neme gerek neyse iyi geceler...
Iyi diyorsun da, konu sahibinin yazdiklari burda bircoklarinin yazdigi dertle ayni seyler, ilgimi ceken o degildi ki.. Iki dakikada okudum bitti, sizlerin yazdiklarini okuyorum gunlerdir.. Ee bu kadar okumusum, iki satir da ben yazayim dedim, dokundu mu yazdiklarim?
Iyi diyorsun da, konu sahibinin yazdiklari burda bircoklarinin yazdigi dertle ayni seyler, ilgimi ceken o degildi ki.. Iki dakikada okudum bitti, sizlerin yazdiklarini okuyorum gunlerdir.. Ee bu kadar okumusum, iki satir da ben yazayim dedim, dokundu mu yazdiklarim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?