burdaki yorumcuların hepsi SEVİYELİ olurmu arkadaşım SEVİYESİZ olan benim sürekli bana seviyesiz, cani, usturupsuz bilmem ne dedikleri için bende aynı cevapları vermek zorunda kalıyorumve bana diyen insanların SEVİYELERİNİ görüyoruz nasıl olduklarını. ava gidiyorlar ama kendileri avlanıyorlar , evdeki hesap çarşıya uymuyor sonrada gelip burda ona buna akıl dersi veriyorlar... hangi akla hizmet
Sayın konu sahibi arkadaş,
Sizin bu başlığı; ne dertleşmek, ne paylaşmak, ne fikir almak, ne de kendi içinde bulunduğunuz bir durumdan ötürü çıkmazda olduğunuz duygularıyla, ne yapabileceğinizin kararını vermek adına yazmış olduğunuza veya samimiyetinize inanmak imkansız.
Açtığınız başlık ve yazdıklarınızın nedeni ve amacınız hakkında doğru fikir yürütebilmek için bunca sayfanın tamamını okumaya gerek olmadığı da apaçık ortada ve bu nedenle böyle birşey yapmanın manası yok. Sayfalara ara ara ve özellikle sizin yazdıklarınıza gözatmak bile durumu fazlasıyla izah ediyor.
Hani yukarıda bahsettiğiniz şu "evdeki hesap çarşıya uymaz" deyimini ben sizin için kullanıyorum şu anda.
Açtığınız konu ve yazdıklarınız için kullanıyorum. Her ne kadar bu deyim, çarşıdakinin evdekinden daha pahalıya mal olacağı için ermeyebileceği manasına kullanılıyor ise de, siz söz konusu olduğunuzda bunun tam tersi olmuş.
Görüyorum ki belki de sizin bile tahmin edemeyeceğiniz boyutta tavan yapmış konunuz, "vayy bee, yeni üye olmama rağmen böyle bir popüleritem var manasına çıkan bir yorumunuz gözüme ilişmişti şöyle hızlı hızlı taramaya çalışırken, şimdi onu arayıp bulup aynısını yazmakla zaman harcayacak değilim, sanırım siz onu zaten iyi hatırlayacaksınızdır mutlaka...
Evet, evdeki hesabınızın çarşıya uymadığı pek aşikar ortada, çünkü sizin evdeki hesabınıza göre çarşı bedavaya gelmiş gibi olmuşsunuz, yani bonusla veya çekilişle bir dolu şeyi bedavaya kucaklayıp dönmek gibi, aksine hesabınız ermemiş değil hiç eksilmemiş gibi, bununla da ne kadar mutlu olsanız azdır.
Çünkü itiraf etmeliyim ki, bugün hiç açmadığım bilgisayarımı bir müddet önce ve özellikle ve sırf sizin konunuzda hangi aşamaya gelindiğine bakmak için açtım... Sonuç düşünebileceğimden çok daha öteydi... Bu hususta sizi tebrik etmemek elde değil inanın... Gerçekten bravo...
Ve size biraz daha prim yapma, insanlarla dalga geçme, insanların sinirlerini bozma ve bu konuyu açma amacınıza sizi daha da fazla ulaştırmak adına daha da fazla katkıda bulunmak istemediğim için, kendi adıma şu an itibariyle bırakın bu başlıkta bulunmayı veya okumayı, varlığını bile unutarak yok saymayı ve hangi amaçla olursa olsun bu başlığın üzerine dahi tıklamamayı,
yani kısaca hakettiği ilgisizliği göstermeyi, yapılacak en doğru şey olarak görüyorum.