Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun
- Konu Sahibi natlus78
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bu sessizlik senide korkutmuyomu kelebek...
valla uslanmadın bugün laf dinlemiyon...elmeyra uyardı tiwi uyardı
boşver tahrik edici mesajlarda bulunma..
evet ben gideyim en iyisi..bidahada bu konuya girmiyim..hadi arkadaşlar hepinizi öpüyorum..kendinize iyi bakın...
ama son kez bişey yazmak istiyorum..
konu sahibi arkadaş, hafta sonu kayınvalidenlere gidip kalcaksın ya,görümcenin çocuklarıda gelip kalsın işallahhh...
- 19 Ocak 2012
- 2.551
- 424
- 198
konu sahibinin tarzını gerçekten büyütmemek lazım bende çocukları çok seviyorum.... ya bir çocuğum olmazsa diye de çok korkuyorum ...ama üst katta evde sürekli ip atlayan çocuğa ve annesine içimden az saydırmadım ve hala kesilmedi ...konuşmak şikayet etmek hiç bir işe yaramadı .....bazı insanlar daha tahammülsüz o kadar bunu çok büyütmemek gerek
psikiyatri stajı gördüğümden beri de insanları olduğu gibi kabul ediyorum sen ne biçim bir insanmışsın diye sorgulamıyorum bile...beni rahatsız ediyorsa muhattap olmuyorum.......toplumumuzun %10 u kişilik bozukluğuna sahip ve tedavisi yok neler neler var.....hoşunuza gitmediyse okuyup ve geçmek neden bu kadar zor anlamıyorum......
psikiyatri stajı gördüğümden beri de insanları olduğu gibi kabul ediyorum sen ne biçim bir insanmışsın diye sorgulamıyorum bile...beni rahatsız ediyorsa muhattap olmuyorum.......toplumumuzun %10 u kişilik bozukluğuna sahip ve tedavisi yok neler neler var.....hoşunuza gitmediyse okuyup ve geçmek neden bu kadar zor anlamıyorum......
- 18 Mayıs 2012
- 2.889
- 48
- 163
çok ağır konuşuyorsun ama sonuçta onlar da insan böyle söylenmez. küçücük çocuklara bile şeytan diyorsun. çok şaşırdım.
benim de ikinci evliliğim benim de eşimin ilk evliliği. sonuçta o daha tecrubesiz zamanla oturacak herşey. o daha hevesli, sen daha önce yaşamışsın kısa da olsa benim de kısaydı hem de seninkinden daha kısa 3 ay. zamanla birbirinize uyum sağlarsınız ama insanları gözünde canavar görmen çok yanlış. hayat tarzları sana uymayabilir. seni zorlayan da yoktur bence. sen biraz eşinin istediği biraz senin istediğin şekilde durumları yürütebilirsin. yaşın da 34 olgun bir bayansın zor olmamalı
benim de ikinci evliliğim benim de eşimin ilk evliliği. sonuçta o daha tecrubesiz zamanla oturacak herşey. o daha hevesli, sen daha önce yaşamışsın kısa da olsa benim de kısaydı hem de seninkinden daha kısa 3 ay. zamanla birbirinize uyum sağlarsınız ama insanları gözünde canavar görmen çok yanlış. hayat tarzları sana uymayabilir. seni zorlayan da yoktur bence. sen biraz eşinin istediği biraz senin istediğin şekilde durumları yürütebilirsin. yaşın da 34 olgun bir bayansın zor olmamalı
- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
az çok bıraz okudum yorumları...
benım ınsanlıktan bır haber olan yengem ( amcamın ki)
o da çimdirirdi
kımse sevmezdı onu, öyle de bir çirkin bir şeydi ki tahmın edemezsınız ( çimdirdiği için değil ) gerçekten çirkindi.
karakterı ortadaydı yanii.kimseyi çekemeyen bir insandı.
kimsenin bebeğini - çocuğunu sevmezdi, bebek sevmeyen insan ucubesinden şüphe duyarım.
öyle bir kıskançtı ki, gözlerinden anlaşılırdı ne halt olduğu.
konu sahibinin bazı yorumlarını okudum ve karakterını az çok çözdüm.
hem bekar adamı al
hemde şikayetçi ol.
hayat sana ve senın gibilere güzel olsa gerek.
benım ınsanlıktan bır haber olan yengem ( amcamın ki)
o da çimdirirdi
kımse sevmezdı onu, öyle de bir çirkin bir şeydi ki tahmın edemezsınız ( çimdirdiği için değil ) gerçekten çirkindi.
karakterı ortadaydı yanii.kimseyi çekemeyen bir insandı.
kimsenin bebeğini - çocuğunu sevmezdi, bebek sevmeyen insan ucubesinden şüphe duyarım.
öyle bir kıskançtı ki, gözlerinden anlaşılırdı ne halt olduğu.
konu sahibinin bazı yorumlarını okudum ve karakterını az çok çözdüm.
hem bekar adamı al
hemde şikayetçi ol.
hayat sana ve senın gibilere güzel olsa gerek.
Son düzenleme:
- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.887
- 1.423
- 60
- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
Kaç saat önce mesajımı yazdım gittim hala devam ediyor konu
Birde avatarıma laf söyledi konu sahibi vay vay dedi bana
- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.887
- 1.423
- 60
konu sahıbı arkadas hala evlendıgıne pişmn mı???
evlendigine pismanmi bilmem ama buraya konu actigina eminim bin pisman
- 18 Mayıs 2012
- 2.889
- 48
- 163
Kaç saat önce mesajımı yazdım gittim hala devam ediyor konu
Birde avatarıma laf söyledi konu sahibi vay vay dedi bana
avatarın konuya uymuş al sana koca
- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
evlendigine pismanmi bilmem ama buraya konu actigina eminim bin pisman
düzgün kelimeler kullanarak açsaydı konusunu pişman olmazdı.. Ne demişler; ne ekersen onu biçersin
hayret ettiğim herkese saldırıyor hala.. dese ki sinirle açtım konuyu ortalık yerde söylediğim sözler için kusura bakmayın ruh halim kötüydü falan neyse..
- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
mavijiklet bugun naber? demistin simri cvp verebiliyorum
cok iyiyim k.sahibi bugun bizi coook eglendirdi kendine seviye ayari yapmadan durup durup burdakilerin seviyelerini elestirdiya bittim
resmen omur torpusu, insanin bunun gibi 1 dostu olacagina 10 tane dusmani olsun hatun bence kocasina agzini acamiyor burda egosunu tatmin ediyor relaks oluyor
cok iyiyim k.sahibi bugun bizi coook eglendirdi kendine seviye ayari yapmadan durup durup burdakilerin seviyelerini elestirdiya bittim
resmen omur torpusu, insanin bunun gibi 1 dostu olacagina 10 tane dusmani olsun hatun bence kocasina agzini acamiyor burda egosunu tatmin ediyor relaks oluyor
- 21 Ekim 2009
- 411
- 707
- 303
İlk sayfalarda gerekli yorumu yapmistim. Ama geceden beri gelen yorumlara baktimda herkes takmis cocuklara niye oyle dedin boyle dedin...
Ortada daha buyuk bir sorun var konu sahibinin sorunlari kendini ölduruyor buna yardim etmek yerine ne bu cocuk da cocuk..
Gercekten bazi cocuklar kendinden nefret ettirecek kadar cekilmez oluyor... Herkez cocuk sahibi oldugu yada cocuk meraklisi oldugu icin burda tarafli yorumlar yapilmis...
Konu sahibi tekrar yaziyorum hersekilde hakli oldugunu cok yipranmis oldugunu evliliginin tadini dis etkenlerin kacirdgini anladim.
Ve herkes mirc mirc kaynana gorumce coluk cocuk yasamayi sevmek zorunda degil. Bende sevmem. Sen sen ol esine daha yumusak daha tatli konus eve cek onu belkide ozaman oraya gitmek istemez.olmazsa bosanirsin. Ne sen kndini yiprat nede esini anneciginden ayir..madem cok merakli...
Allah yardim etsin.
yaa aynen herkes ne kadar kaynana sever oldu bi anda bir de kızcağız öfkeyle çocuklara bi laf etti diye neden herkes bu kadar üstüne gitti (ki bence bura da bu kadar ateşli savunanlar evlerine 3 çocuk gelse gidince çocuklara da ailelerine de saydırırlar canavarlaaar evimi mahvettiler diye lafta anlayışlı, saygılı, kibar olmak kolaydır ama burada bu kızcağızın üslubunu eleştiren arkadaşlar benzer bir durum karşısında çok daha fazlasını yapabilirler tabi allah kimsenin başına bu kadar sıkıntı vermesin dilerim bu arkadaşımız da eşiyle sıkıntılarını halleder )
- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.101
- 498
yaa aynen herkes ne kadar kaynana sever oldu bi anda bir de kızcağız öfkeyle çocuklara bi laf etti diye neden herkes bu kadar üstüne gitti (ki bence bura da bu kadar ateşli savunanlar evlerine 3 çocuk gelse gidince çocuklara da ailelerine de saydırırlar canavarlaaar evimi mahvettiler diye lafta anlayışlı, saygılı, kibar olmak kolaydır ama burada bu kızcağızın üslubunu eleştiren arkadaşlar benzer bir durum karşısında çok daha fazlasını yapabilirler tabi allah kimsenin başına bu kadar sıkıntı vermesin dilerim bu arkadaşımız da eşiyle sıkıntılarını halleder )
yooo hiçte çocukların arkasından atıp tutmam.onalara özel menüler hazırlarım.gelecek çocuklar oynasın diye oyuncak bulundururum.çocuklara hediyeler alırım.rahat olsunlar diye elimden geleni yaparım.misafirler gidince de ortalığı toparlar,oyuncakları kaldırırım ki bir daha gelen çocuklar oynasın