- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
Bana ÜSLUBU BOZUK seviyesiz cani, kötü sevgisiz saygısız diyen yorumculara bakıyorumda vay beee, beni beğenmeler içindeki canavarı burda maşallah seviyeli şekilde çıkarıyorlar, sayemde kimin ne olduğu sanırım burda belli olmuş oldu :) bana seviyesiz diyenler hırslarına yenik düşüp nasılda yorumlar yapıyorlar ava giden avlanır :) sanırım
bişey daha diyeceğim...boşu boşunada elaleme beddua etme..o keserin sapı döner dolaşır nereye gireceğini iyi bilir sen hiç kafanı yorma....
Bana ÜSLUBU BOZUK seviyesiz cani, kötü sevgisiz saygısız diyen yorumculara bakıyorumda vay beee, beni beğenmeler içindeki canavarı burda maşallah seviyeli şekilde çıkarıyorlar, sayemde kimin ne olduğu sanırım burda belli olmuş oldu :) bana seviyesiz diyenler hırslarına yenik düşüp nasılda yorumlar yapıyorlar ava giden avlanır :) sanırım
hey allahım al sana gene bilinçsiz bir yorumcu daha :) oku okuuuuuuuu okuman yazman varsa zaten çalıştıgımı yorumlarda yazdım işde yarım yamalak bilgilerler sırf burda yorum yazıcaksınız diye girmeyin arkadaşımdaha oraya giden yokki okumanda sorun var sanırım kim neden sıkılıyor ne çocugu sen sanırım başka konunun yorumlarını banamı yazıyorsunuz ay allahım yarabbim derdimi unuttum herkese laf anlatıyorum hehhehe höhöhö puhahaha :)
yöneticileri konuya davet ediyorum..
resmen küfürlü konuşma var..
girmek ne demek, nereye girmek ne demek..
Konununun admininin bu konuyu açıklığa kavuşturmasını diliyorum..
sayfa 22 de bu yorum..
adminler bu yorumun kk kadınlarına yakışmayacağını çok iyi biliyorlar..
Lütfen konuya müdahale ediniz yöneticiler..
sayfa 22 de bu yorum..
sayfa 22 de bu yorum..
evet kötüsün
saygısızsın
sevgi hiç yok zaten
ve malesef bizde de hırs yok
senin gibilere haddini bildirmek görev gibi birşey oldu ne yaparsın evet gerçektende kimin ne olduğu belli oldu daha doğrusu ne olduğunu belli ettin
herkezde var kötü kaynana, görümce, koca ama kimse senin gibi aşağılamıyo onları işte senin farkında bu...
sayfa 22 de bu yorum..
aaa oldumu şimdi kızlar ayıp ettik,konu sahibinin istediği gibi cevaplar vermemişiz ki hiç,
şöyle olmalıydı ;
vay şeytanlar vay ,kıstır köşede iki çimdir anacım bu ne ,böyle çocukmu olur ,ay görümcenede yuh yani
kıskaaannnçç haseettt ,bu da şeytan ,hele kayınvalide, kullanıyolar kadını ama o da hakediyo ,o da şeytan, tüüü kaka .
kocana sahip çık anacım vallahi anasından çıkmıyomuş baksana al koynuna öp kokla gönderme bi daha ..
nasıl oldumu ?? tabi ya böyle yazmalıydık,biraz dikkat lütfen
ya ben samimi şekilde aklımdan ne geçti ise derdimi yazdım neden gocundunuz ben onu anlamıyorum burdaki herkes neden gocundu demek o karakterlere sahip insanlarmısınızki üzerinize afiyet saldırdınız.
kızım senin kafa harbiden çatlak
yada içmiş gelmişsin
niye gocunacaz ya sen kimsin ki?
hee biz o karakterdeyiz
senin karakterinde olmaktansa...
bizi korkutan senin samimiliğindi zaten
bide samimi olmasan düşünemiyorum artık neler yazardın...
sanırım seviyeleriniz işde hırslarınıza yenik düştügünüzde ortaya çıkıyor meğerse bana seviyesiz diyenler meğer benden( kendi düşünceniz) daha seviyesizmişlerde haberimiz yokmuş.... bana seviyesiz diyenlere bakın...
lutfen lutfen lutfen
konu sahibi hakkinda bilinclenelim bilinclendirelim yok k.sahibi kiziyor laf yetistirmek zorunda kaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?