• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

bence sorununu arkadaş burada çözecek az daha gayret ederse.ciddiyim bu konuda şaka yapmıyorum...
yani daha önce kendisi de farkında değildi belki çevresinde neden bu kadar sorun olduğunun... ilk evliliğin bitmesi,şimdiki eşiyle sorunlar, çocukları sevmemsi, kayınvalide, görümce sorunları vs vs vs.. hepsi içindeki negatif düşüncelerden geliyor. değişmesi kolay değil ama mümkün olmayan bir şey de değil. arkadaşın sorunu bu işte.. çünkü her yazdığında bir terslik var.cümle sondan geliyor sanki...bunun üstüne gitmeli, değişmek için çaba göstermeli yoksa hayat daha zor olur onun için..

arkadaş burda sorununu çözecekmi.....böylemi düşünüyosun cidden...hiç sanmıyorum..
sonra bu şahsın bizde yarattığı tahribati kim giderecek..onun sorunlarını çözelim derken yenilen beddualar edilen laflar cahilce hakaretler,eleştirilere karşı alaylı usluplar...sonra bunun bizde yarattığı sorunları kim çözecek...

kadın kendisine çare aramıyorki..

resmen stres atıyoır burda..

yani cocuklara ve kayinvalidenize yakistirmis oldugun sifat rahatsiz etti beni..

cocugunuz olmadigi icin empati kuramamissiniz..tmm cok yaramazlar ama zaten bilseler ne yaptiklarini yada anneleri o yonde egitse yaramaz olmazlar yada yine iclerinden geliyordur hiperaktiftir vardir nedenleri..

kayinvalideniz kizlarina deger veriyodur onlar siz o aileye girmeden once bir butunlerken daha 4 ayda esinizin hemen size itaat etmesini beklemeyin..ki siz zaten gormus gecirmissiniz 1 evlilikte...evliligin oturmasi 8 aydan once baslamaz..2 farkli insan birbirine adaptasyonu ancak bu aylarda baslar...erken davraniyorsunuz cabuk sinirleniyorsunuz...birakin kendi haline durumlari sakin olun acele karar vermeyin...

arkadaş burda sorununu çözecekmi.....böylemi düşünüyosun cidden...hiç sanmıyorum..
sonra bu şahsın bizde yarattığı tahribati kim giderecek..onun sorunlarını çözelim derken yenilen beddualar edilen laflar cahilce hakaretler,eleştirilere karşı alaylı usluplar...sonra bunun bizde yarattığı sorunları kim çözecek...

kadın kendisine çare aramıyorki..

resmen stres atıyoır burda..

Kelebek lütfen ceza alacaksın bak. Yazma boşver. İçindeki kini boşalttı. Bizi anlaması imkansız.

bence konu sahibine bişiyler yazıp daha fazla cevap hakkı doğmasın ben zaten severek evlenmedim zaten 2. evliligim falan zırvalarına takıldım 2 gündürr bişiy söylemek istemiyorum...

Son düzenleme:
konu sahibi abla.. bizler kk üyeleri olarak burda derdimizi paylaşıyoruz fikirler veriyoruz yeri geliyor adını bile bilmediğimiz bir üye için üzülüp sıkılıyoruz.... amma velakin böyle çirkin üslüplar oluncada hele ki haksız yere masum insalara aynen çocuklara dediğin gibi şeytan kesiliyoruz herkes bir ağız oluyor.. senin bu yaptıkların düşündüklerin söylediklerin hepsi sevgisizlikten kaynaklanıyor.çünkü sevgi gören sevgiyle büyümüş bir insan böyle şeyler söylemez hele hele kendi başına hiç bir karar veremeyen küçücük çocuklar için.. allah ıslah etsin seni abla... bu kadar sert ve kırıcı olma vallahi tenhada kıstırırlar seni :1::1::1:

bana bak ağzını topla beni yerden yere vuran yorumcuları bakın ne kadar da seviyeli bana seviyesiz diyenler nasılda seviyesizliğini belli ediyorlar birkezdaha ne kadar haklı oldugumu görüyorum buda kanıtı olsa gerek tüm yorumcular hadi bakalım kim ülupsuz kim üsluplu burda????????
bir sureligine senin seviyene indik kendini yalniz hissetme diye baktik sen cikamiyorsun iyi niyet gosterip biz indik ama senin gibi olmak senin bile hosuna gitmedi hic cekilmiyoruz dimi? insan tahammul edemiyor

yaa yazmamak için zor tutuyorum kendimi vallahi yaa....herkese şeytan diyor..yazıcam sıralıcam şimdi olmıcak..banlanacam..neyse ben yazmamak için çıkayım en iyisi..öptüm hepinizi..

3 yaşındaki çocuğa şeytan diyorsunuz yuhhhhhhhhhh.... Gün gelir senin çocuğunda olursa çocuğunun arkasından da başkaları aynı lafları söyler. Allah var unutma ,) senin ruhun bile duymaz. Allahtan eşinizin çocukları yok yeğenlerinden nefret ediyorsanızz eşinizin çocuklarına üvey anne olurdunuz belki..

dönülmez beddualarım..hıyarım benim..kıskanç çirkef görümcemin ayı kardeşi, saf salak kaynanamın öküz oğlu..
nede çok seviyorum seni..

hehehehehe böylede seviyor olabilir..bence böyle seviyo zaten..

aa pardon sevmiyor..konu sahibi sevgi nedemek bilmiyorki..zaten mantığını kullanmışta evlenmiş..kendi dedi..

Bana ÜSLUBU BOZUK seviyesiz cani, kötü sevgisiz saygısız diyen yorumculara bakıyorumda vay beee, beni beğenmeler içindeki canavarı burda maşallah seviyeli şekilde çıkarıyorlar, sayemde kimin ne olduğu sanırım burda belli olmuş oldu :) bana seviyesiz diyenler hırslarına yenik düşüp nasılda yorumlar yapıyorlar ava giden avlanır :) sanırım

bir tarafta natlusçular, bir tarafta natlusa hakaret edenler. Kusura bakmayın ama konuyu bu boyutlara taşıdığınız için iki taraf da haksız. Bir konu içinde resmen 3. dünya savaşını çıkardınız. Kazen'i göreve davet ediyorum.

kızlar
karşımızda kafayı sıyırmış birisi var :31:

bunun durum vahim :18:
acınacak haline gülüyor :18:

Bana ÜSLUBU BOZUK seviyesiz cani, kötü sevgisiz saygısız diyen yorumculara bakıyorumda vay beee, beni beğenmeler içindeki canavarı burda maşallah seviyeli şekilde çıkarıyorlar, sayemde kimin ne olduğu sanırım burda belli olmuş oldu :) bana seviyesiz diyenler hırslarına yenik düşüp nasılda yorumlar yapıyorlar ava giden avlanır :) sanırım

şuna bak ya hala mecazi anlamda diyorum dediğimn arkasındayım diyor ya şakamısın kızım sen daha doğrusu kızmısın erkekmisin o bile belli değilde
mecazi anlamıda olmaz şeytan kelimesinin tamammı
şeytan şeytandır her anlamda kötüdür
kocana mecazi anlamda yüzüne bi öküz desene ne diycek
ağzını burnunu kırmadığına şükret
ailesiyle ilgili demediğin olumsuz laf kalmadı 2 gündür
adamın seni boşamadığına şükret sen emi adam iyi biriymiş demekki hala tutuyo seni yanında
sen ve senin gibiler yüzünden bozuluyo toplum zaten

senın çocuğun olduğunda anlıyacaksın onlara şeytan denilmeyeceğini
lütfen çocuklara hakkında böyle konuşma kendinde günaha giriyosun,
her çocuk yaramazdır sen çocuk olmadınmı.hergün oraya gitmek
zorundamısın gitme,madem çocuğun yok sıkılıyosun gir işe çalış biraz kafan dağılır.

HAKLISINIZ VALLA KIZLAR..BÖYLE DENGESİZ İNSANLAR YÜZÜNDEN ZATEN BU MEMLEKETTE NE OLUYORSA OLUYOR..

KOCASINA YAZIK...ben kocasının yerinde olsam bununla aynı yatağa yatmam be..:37:ben uyurken allah muhafaza alır bıçağı gözümü oyar yada şeyimi keser.hehehehehehehe

sonrada içinde şeytan vardı onu çıkartıyordum der..ayin yapar..

kızlar,canlar konu sahibinin üslubu bozuk diye eleştiriler yağdırıyoruz ama bazılarımız da onunla,aynı üslup şekiliyle anlaşmaya çalışıyor..ee o zaman ondan ne farkımız kalyor? sonra hep birlikte ban ban olacağız :)

senın çocuğun olduğunda anlıyacaksın onlara şeytan denilmeyeceğini
lütfen çocuklara hakkında böyle konuşma kendinde günaha giriyosun,
her çocuk yaramazdır sen çocuk olmadınmı.hergün oraya gitmek
zorundamısın gitme,madem çocuğun yok sıkılıyosun gir işe çalış biraz kafan dağılır.

hey allahım al sana gene bilinçsiz bir yorumcu daha :) oku okuuuuuuuu okuman yazman varsa zaten çalıştıgımı yorumlarda yazdım işde yarım yamalak bilgilerler sırf burda yorum yazıcaksınız diye girmeyin arkadaşım :51: daha oraya giden yokki okumanda sorun var sanırım kim neden sıkılıyor ne çocugu sen sanırım başka konunun yorumlarını banamı yazıyorsunuz :51: ay allahım yarabbim derdimi unuttum herkese laf anlatıyorum hehhehe höhöhö puhahaha :)

Back