Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

off buhran geçiricem şimdi sabahtan beri sadece bi sataşma havası başka birşey yok konuda..aşık atışmalarının bi ileri boyutu haline geldi,seviye atışması...

Son düzenleme:
Maşallah yine kalabalık burası. Nolmuş böyle yav, ortalık toz duman.

Biri bana özet geçebilirmi litfen

bişey daha diyeceğim...boşu boşunada elaleme beddua etme..o keserin sapı döner dolaşır nereye gireceğini iyi bilir sen hiç kafanı yorma....

SEVİYE BU işde SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLAR
Ben seviyesizmişim sanırım siz SEVİYENİN ölçüsü nedir bilmeyenlerdesiniz bu baaaayanaaa ne diceksiniz :) benden dahamı az yoksa dahamı çok SEVİYESİZ. ben en azından usturuplu hakaret ediyorum ( hakaret değil aslında samimi içimden gelen karşı tarafa yakıştırdıklarımız söyledim) ama anlayan yok

Ay bi dakika, patlamış mısırımı, kolamı alıp geleyim. 10 dk ara lütfen

Sana ben onları tek tek anlatırdım ama kalemim değilsin. Çok eğilmem lazım seninle iletişim kurabilmem için.

Gül sen olur mu, şen kahkahalar at, sonra da hıçkıra hıçkıra ağla ama.

hey ALLAHIM :) :) :) :) :) SIRAYLA GELİN anca yetiştiriyorum laf konuyu dağıtmadan özünden bahsedelim lütfen, başkalarının yorumlarının altına imza atmasın kimse olurmu

KELEBEK ADLI kullanıcı kız nereye uçtun, UÇURDULARMI yoksa seni bu SEVİYELİ konuşmalarından ötürü? ses ver hayattamısın, kelebeğin ömrü kısa olur derlerya ömrün uzun olsun sen kullanıcı adını değiştir istersen yoksa ömrün hepppppppp kısa olucak :)

Beautify
mesaj atamıyorum 100 tane şeyi geçememişimde ondan kimseye özel mesaj atamıyormuşum, ayrıca dediğini ben zaten önceden yaptım teşekkürler yinede

ayy rica ederim hayatım, ne demek :)

ay tatlım sana birşey demek istiyorum, o görümcenin çocukkarı geldiğinde, kolundan tuttuğun gibi kapı dışarı et hayatım, ben, bana, öyle canavar çocuk geldimi öyle yapıyorum.. kötüyüz biz şekerim

seviye seviye diyorsunuzda burda herkes sizin seviyesiz konuşmalarınız yüzünden çığırından çıktı.
yani demem o ki siz burdaki kimseye seviye öğretecek durumda değilsiniz.
böyle diyerek sadece ego tatmini yapıyorsunuz.
usturuplu hakaret diye bişi yoktur
ben olsam sizin yerinizde daha fazla rezil rüsva olmadan çıkarım konudan.
cidden gittikçe kötüye gidiyor durumunuz.

az önce de yazmıştım... burda arkadaş keserle saptan falan bahsetmiş.. sen fesatsan biz naaplım??????

ben birşeyi merak ediyorum, neden sürekli aynı şeyleri yazıyorsun ? Kopyala yapıştır gibi..

Seviye de seviye tutturmuşsun gidiyor.

konu sapmış resmen..

admine bildir konun kapatılsın o halde.

ayrıca burdaki bayanların çoğu kalitelidir, kalıbımı basarımki öyle..

sen yanlış yaklaşmışsın olaya sorun bu

gerçekten yardımcı olacak arkadaş çok burda

KIz varya inanmıcan ama yapıyorum hala bana yengeeeeeeeeeeee diye peşimde dolanmıyorlarmı deli oluyorum :) analı çocuklu arsızlar, konuşmuyorum muhatap olmuyorum, zorla konuşuyor birde pişkinler bunu yazmayı atlamışım özürdilerim.

Ya sabahtan beri okuyorumda bu ne arkadaslar ...

Pardonda size ne kimin nasıl konusması gerektiğinde ,uslubundan ,tarzından ..Sii bu ne kadar ilgilendirir.

Kımse kımseye ögretmenlık yapmasın burda.

Konu sahibini tabiki de onaylamıyorum ama sizide hiç onaylamıyorum ..

Siz birlieri hakkında hiç mi salak ,şeytan,aptal,asalak demiyosunuz anlamıs degilim gercekten ??

Herkes cıkmıs ahkam kesiyor ..

Şasırdım gercekten..

kusura bakmayin konu sahibi ne kadar kotu yorumlar yapsada cogunu fiseklenmeyle yapti o yazmadikca birileri birseyler yaziyor oda cevap vermek zorunda kaliyor ben bunu anladim...
ozelliklede kelebek arkadas konu sahibi yazmadikca yazmaya devam etti sonra cevap verincede kiziyor anlamadim gitti..

az öncede yazmıştım... burada arkadaş keser ve saptan bahsetmiş... başka şey yok ki senin için fesatsa biz napalım???????

KIz varya inanmıcan ama yapıyorum hala bana yengeeeeeeeeeeee diye peşimde dolanmıyorlarmı deli oluyorum :) analı çocuklu arsızlar, konuşmuyorum muhatap olmuyorum, zorla konuşuyor birde pişkinler bunu yazmayı atlamışım özürdilerim.

dağılınnnnnnn dıtt dıttt dağılınnn mağazalarda % 95 indirim varr hadi kızlarr şaka bi yana kimse bişey yazmasın artık ablamıza yeterince yağ sürdük ekmeğine bırakalımda o kendi küçücük sevgisiz dünyasında yaşamaya devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…