Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
p ç t k ünsüzlerini biliyor musunuz?
Lütfen izleyin ve eğlenin. Hani ne derler; ağlanacak haline gülüyor.
kızım senin kafa harbiden çatlak
yada içmiş gelmişsin
niye gocunacaz ya sen kimsin ki?
hee biz o karakterdeyiz
senin karakterinde olmaktansa...
bizi korkutan senin samimiliğindi zaten
bide samimi olmasan düşünemiyorum artık neler yazardın...
natlussss ablaaaaaa kendi tuzağına kendin baktın herkes kocadan kaynanadan şikayetçi gireyim bi döktüreyim dedin ama elinde patladı kaç bence kaç yeter artık yeter
öss öys mys abc vyz sınavında değilizk yada okulda türkçe dersinde bununlamı sınırlar çiziyorsun :) vah vahh sen bu akılla :) daha çok ekmek yemen lazım
yaa yazmamak için zor tutuyorum kendimi vallahi yaa....herkese şeytan diyor..yazıcam sıralıcam şimdi olmıcak..banlanacam..neyse ben yazmamak için çıkayım en iyisi..öptüm hepinizi..
mavicim
kapasite belli..
yorma kendini
sinirlenme..
delirmiş bu..
aman yaaa
allahımda böylelerine iyi koca iyi aile verir işte ama kıymet bilen nerdeeeee
müthiş bir yaklaşım tarzı bayıldım teşekkürler. anlayana tabi bu sözleriniz
kız ben kaçtıkça onlar yorumlar la bombardıman'a geçiyorlar ben kenarda oturup izliyorum. maşallah bana seviyesiz diyenlerin seviyelerini bende görüp cevaplandırıyorum bacım anladınmı. :)
aman sus sus
şimdi seninki kötü koca demek ki der
akıl ters çalışıyo bunda
hey allahım al sana gene bilinçsiz bir yorumcu daha :) oku okuuuuuuuu okuman yazman varsa zaten çalıştıgımı yorumlarda yazdım işde yarım yamalak bilgilerler sırf burda yorum yazıcaksınız diye girmeyin arkadaşım daha oraya giden yokki okumanda sorun var sanırım kim neden sıkılıyor ne çocugu sen sanırım başka konunun yorumlarını banamı yazıyorsunuz ay allahım yarabbim derdimi unuttum herkese laf anlatıyorum hehhehe höhöhö puhahaha :)