• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış!
bırakın ya neyi tartışıyorsunuz hala
olaya bak zaten çirkindi
şimdi de çirkinleştikçe çirkinleşiyor.

kızım senin kafa harbiden çatlak
yada içmiş gelmişsin
niye gocunacaz ya sen kimsin ki?
hee biz o karakterdeyiz
senin karakterinde olmaktansa...
bizi korkutan senin samimiliğindi zaten
bide samimi olmasan düşünemiyorum artık neler yazardın...

mavicim
kapasite belli..

yorma kendini
sinirlenme..

delirmiş bu..

natlussss ablaaaaaa :33::33::33::33: kendi tuzağına kendin baktın herkes kocadan kaynanadan şikayetçi gireyim bi döktüreyim dedin ama elinde patladı kaç bence kaç :9::9::9::9: yeter artık yeter :47::47::47:

kız ben kaçtıkça onlar yorumlar la bombardıman'a geçiyorlar ben kenarda oturup izliyorum. maşallah bana seviyesiz diyenlerin seviyelerini bende görüp cevaplandırıyorum bacım anladınmı. :)

öss öys mys abc vyz sınavında değilizk :51: yada okulda türkçe dersinde bununlamı sınırlar çiziyorsun :) vah vahh sen bu akılla :) daha çok ekmek yemen lazım :51:

Sana ben onları tek tek anlatırdım ama kalemim değilsin. Çok eğilmem lazım seninle iletişim kurabilmem için.

Gül sen olur mu, şen kahkahalar at, sonra da hıçkıra hıçkıra ağla ama.

kız ben kaçtıkça onlar yorumlar la bombardıman'a geçiyorlar ben kenarda oturup izliyorum. maşallah bana seviyesiz diyenlerin seviyelerini bende görüp cevaplandırıyorum bacım anladınmı. :)

alla sen :9::9::9::9: ablaaa boşuna demiyorlar arkadaşlar delinin biri bi kuyuya taş atmış diye..yeter artık sataşma millete konu kapanssın gitsin.. sen önce kendini sev sonra başkalarını seversin elbet

Valla çok ilginç bir insansın canın kavga etmek birilerine sataşmak istiyor sanırım. git kocana kaynanana görümcene sataş ya

Toplam 59 kullanıcı konuyu okuyor. (38 üye ve 21 ziyaretçi) Maşşallah çok popüler bi konu olmuşş herkes bu konuya yönelmiş durumda:1:

aman sus sus
şimdi seninki kötü koca demek ki der
akıl ters çalışıyo bunda

ya ben ne kötüler gördümde
ağzımı açıp bi kötü kelime etmedim karşımdakine
insan sadece susmalı bazen
susmak karşıdakine verilecek en iyi cevaptır bence
o yüzden susuyorum ve onu eğlencesiyle başbaşa bırakıyorum öptüm kızlar yuvaya dönün sizde...

hey allahım al sana gene bilinçsiz bir yorumcu daha :) oku okuuuuuuuu okuman yazman varsa zaten çalıştıgımı yorumlarda yazdım işde yarım yamalak bilgilerler sırf burda yorum yazıcaksınız diye girmeyin arkadaşım :51: daha oraya giden yokki okumanda sorun var sanırım kim neden sıkılıyor ne çocugu sen sanırım başka konunun yorumlarını banamı yazıyorsunuz :51: ay allahım yarabbim derdimi unuttum herkese laf anlatıyorum hehhehe höhöhö puhahaha :)

arkadaşım biraz üsluplu konuş,tek tek yorumlarımı okucam, konunuzuda sabredip sonuna kadar dayanamadım
tek derdın eşinin ailesine sık gitmesi ve senin gitmek istemeyişinse ,niye çocuklara ve kv,görümcene hakaret ediyosun
bu şekilde burda çok kişi konunu okur yorum yazar ama kımse yardım etmez,konun böyle tavan yapar ama senin işine yaramaz..

allah korusun boylelerınden...kım pişman acaba oturup duşunmek lazım.lutfen cocuklar hakkında boyle yazmayın..cok acıdım halınızae cok...alah yardımcısı olsun eşinizin

Beautify
mesaj atamıyorum 100 tane şeyi geçememişimde ondan kimseye özel mesaj atamıyormuşum, ayrıca dediğini ben zaten önceden yaptım teşekkürler yinede ;)

Back