Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

şuna bak ya hala mecazi anlamda diyorum dediğimn arkasındayım diyor ya şakamısın kızım sen daha doğrusu kızmısın erkekmisin o bile belli değilde
mecazi anlamıda olmaz şeytan kelimesinin tamammı
şeytan şeytandır her anlamda kötüdür
kocana mecazi anlamda yüzüne bi öküz desene ne diycek
ağzını burnunu kırmadığına şükret
ailesiyle ilgili demediğin olumsuz laf kalmadı 2 gündür
adamın seni boşamadığına şükret sen emi adam iyi biriymiş demekki hala tutuyo seni yanında
sen ve senin gibiler yüzünden bozuluyo toplum zaten

ben kızımı hiç maymun suratlım, böceğim vs diye sevmedim. yani böyle sevimsiz bir şeye benzetmedim hiç.. en çok kedim demişimdir. ama maymun, böcek bence çok itici. bunların da çocuk üstünde ileride olumlu etki yapacağını sanmıyorum. "mecaz" kullanımları türkçede sıklıkla yapılır ancak kullanım yerini iyi bilmek lazım.

ama konu sahibinin çocuğu olduğunda kesinlikle öyle sever..

öküzüm ayım yılanım şeytanım pisliğim manyağım danam v.s v.s. v.s.

ben uğurböceğim diyorum ama ...
o arkadaşın çocuğu olursa kara sineğim kara fatmam hamam böceğim diye sever artık töbe töbe

bende kocama derdim yeni evliyken böcüümmm diyee..

tabi artık demiyorum böcüklük filan kalmadıda...

sahi konu sahibi kocasını ne diye seviyordur çok merak ettim...ne kadar gereksiz bir merak şimdi..ama merak ettim işte..
canım cicim demiyordur ondan eminimde...

belki koca şeytanım diyodur..
keser döner sap dönerim..baltam benim

mecazi anlam ne demek biliyoruz cahil degilz yegene yiyen demeyecek kadar okul okuduk
bende oglumu aslan diye severim cunku aslan guclu olmasiyla bilinir
siz ise seytan asalak dediniz yani kotu, aptal faydasiz dediniz bir anlamda o kucucuk canlara bu sifatlari yakistirdiniz

bence sorununu arkadaş burada çözecek az daha gayret ederse.ciddiyim bu konuda şaka yapmıyorum...
yani daha önce kendisi de farkında değildi belki çevresinde neden bu kadar sorun olduğunun... ilk evliliğin bitmesi,şimdiki eşiyle sorunlar, çocukları sevmemsi, kayınvalide, görümce sorunları vs vs vs.. hepsi içindeki negatif düşüncelerden geliyor. değişmesi kolay değil ama mümkün olmayan bir şey de değil. arkadaşın sorunu bu işte.. çünkü her yazdığında bir terslik var.cümle sondan geliyor sanki...bunun üstüne gitmeli, değişmek için çaba göstermeli yoksa hayat daha zor olur onun için..

dönülmez beddualarım..hıyarım benim..kıskanç çirkef görümcemin ayı kardeşi, saf salak kaynanamın öküz oğlu..
nede çok seviyorum seni..

hehehehehe böylede seviyor olabilir..bence böyle seviyo zaten..

aa pardon sevmiyor..konu sahibi sevgi nedemek bilmiyorki..zaten mantığını kullanmışta evlenmiş..kendi dedi..

Konu sahibi adddaaa gittii
şimdide addanınn mecazi anlamını çıkartır gelir

kızlar
karşımızda kafayı sıyırmış birisi var

bunun durum vahim :18:
acınacak haline gülüyor :18:

canım çok kaptırdın kendinikonu sahibi belki de şuan kıkır kıkır gülüyor ..

tövbe yarabbi!!
konusahibi bu kadar sevgisiz bir insanken etrafındakilere, hatta hatta çocuklara karşı bile bu kadar sevgisiz oluşunuz burda bizim bile içimizi acıttı doğrusu.
insanın eşi kendisinden sevgi ve anlayış bekler yönlendirilmeyi değil, erkekler boğazlarına yular takılıp çekilecek varlıklar değildirler, sizin olduğunuz gibi onların da aileleri ve bağları vardır. siz bu bağları hiçe sayar ve dağıtmak isterseniz kaybeden siz olursunuz. ne de olsa normal insanlar için aile vazgeçilmezdir. siz saygı duymasanız da sevmeseniz de eşiniz ailesini sevmeye devam edecektir.

görümcenizin çocukları konusunda bari ben yazmayayım. umarım rabbim size hakketiğiniz şekilde bir evlat verir de yaşayınca anlarsınız.
sanırım 1 defa boşanmış biri olmanın verdiği bir rahatlık bu .insan kaybedebilmeyi önceden olduğu gibi umursamıyor.
size tavsiyem biraz sakin olun, kendinizi eşinizin yerine koyun .olmadı bir psikiyatra görünün gerçekten hepimizin ihtiyacı olduğu zamanlar oluyor. sizin de ihtiyacınız var.

arkadaş yeğenlerini seviyor şeytanlar mallar diye kayınvalidesini seviyor saf salak diye..görümcesini seviyor kıskanç edepsiz çirkin diye..

seviyo işte..mecazi anlamda..

bana bak ağzını topla beni yerden yere vuran yorumcuları bakın ne kadar da seviyeli bana seviyesiz diyenler nasılda seviyesizliğini belli ediyorlar birkezdaha ne kadar haklı oldugumu görüyorum buda kanıtı olsa gerek tüm yorumcular hadi bakalım kim ülupsuz kim üsluplu burda????????

Yeter dememek icin zor tutuyorum kendimi. Demiş bulundum mu şimdi?

Onun üslubunu eleştirirken biz de üslup bozuyoruz. Lütfen. Klasik KK tabiri ile prim vermeyelim. Lütfen.

konu sahibi haksiz olabilir ama herkez yorumunu yapti bitti yani karsilikli atismalara devam etmeyin bence o yazmiyor sizde yazip uzatmayin derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…