- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.213
- 198
BEN ANLAMIYORUM SİZ ANNELERİ Çocukları severken benim kara böceğim :) benim kartalım, benim kuşum, benim maymun suratlım diye sevdiğiniz çocuklarınızı ne çabuk unuttunuz. mecazi anlamda konuştugunuz şeyler yokmudur, baktım herkes üstüme geliyor bende iyi yaptım mecazi anlamda kullandıgım sözün halen arkasındayım. mecazi mana ne demek bilmeyenler sözlüğe baksın.
kara böceğim
maymun suratlım
vs vsss şuanda aklıma gelmeyen bazı mecazi terimler ben şeytan diyincemi zoruna gitti herkesin. hani düz duvara tırmanan çocuklşar vardır onalrda ozaman yılanmı düz duvara yılanlar tırmanır. ozaman düz duvara tırmanan çocuklarda yılan olsa gerek. şimdi bunun içinde bir ton laf işiticem :)
BEN ANLAMIYORUM SİZ ANNELERİ Çocukları severken benim kara böceğim :) benim kartalım, benim kuşum, benim maymun suratlım diye sevdiğiniz çocuklarınızı ne çabuk unuttunuz. mecazi anlamda konuştugunuz şeyler yokmudur, baktım herkes üstüme geliyor bende iyi yaptım mecazi anlamda kullandıgım sözün halen arkasındayım. mecazi mana ne demek bilmeyenler sözlüğe baksın.
kara böceğim
maymun suratlım
vs vsss şuanda aklıma gelmeyen bazı mecazi terimler ben şeytan diyincemi zoruna gitti herkesin. hani düz duvara tırmanan çocuklşar vardır onalrda ozaman yılanmı düz duvara yılanlar tırmanır. ozaman düz duvara tırmanan çocuklarda yılan olsa gerek. şimdi bunun içinde bir ton laf işiticem :)
ben kızımı hiç maymun suratlım, böceğim vs diye sevmedim. yani böyle sevimsiz bir şeye benzetmedim hiç.. en çok kedim demişimdir. ama maymun, böcek bence çok itici. bunların da çocuk üstünde ileride olumlu etki yapacağını sanmıyorum. "mecaz" kullanımları türkçede sıklıkla yapılır ancak kullanım yerini iyi bilmek lazım.
ben kızımı hiç maymun suratlım, böceğim vs diye sevmedim. yani böyle sevimsiz bir şeye benzetmedim hiç.. en çok kedim demişimdir. ama maymun, böcek bence çok itici. bunların da çocuk üstünde ileride olumlu etki yapacağını sanmıyorum. "mecaz" kullanımları türkçede sıklıkla yapılır ancak kullanım yerini iyi bilmek lazım.
ben uğurböceğim diyorum ama ...
o arkadaşın çocuğu olursa kara sineğim kara fatmam hamam böceğim diye sever artık töbe töbe
şuna bak ya hala mecazi anlamda diyorum dediğimn arkasındayım diyor ya şakamısın kızım sen daha doğrusu kızmısın erkekmisin o bile belli değilde
mecazi anlamıda olmaz şeytan kelimesinin tamammı
şeytan şeytandır her anlamda kötüdür
kocana mecazi anlamda yüzüne bi öküz desene ne diycek
ağzını burnunu kırmadığına şükret
ailesiyle ilgili demediğin olumsuz laf kalmadı 2 gündür
adamın seni boşamadığına şükret sen emi adam iyi biriymiş demekki hala tutuyo seni yanında
sen ve senin gibiler yüzünden bozuluyo toplum zaten
dönülmez beddualarım..hıyarım benim..kıskanç çirkef görümcemin ayı kardeşi, saf salak kaynanamın öküz oğlu..
nede çok seviyorum seni..
hehehehehe böylede seviyor olabilir..bence böyle seviyo zaten..
aa pardon sevmiyor..konu sahibi sevgi nedemek bilmiyorki..zaten mantığını kullanmışta evlenmiş..kendi dedi..
mecazi anlam ne demek biliyoruz cahil degilz yegene yiyen demeyecek kadar okul okuduk
bende oglumu aslan diye severim cunku aslan guclu olmasiyla bilinir
siz ise seytan asalak dediniz yani kotu, aptal faydasiz dediniz bir anlamda o kucucuk canlara bu sifatlari yakistirdiniz
canım çok kaptırdın kendinikonu sahibi belki de şuan kıkır kıkır gülüyor ..
HAKLISINIZ VALLA KIZLAR..BÖYLE DENGESİZ İNSANLAR YÜZÜNDEN ZATEN BU MEMLEKETTE NE OLUYORSA OLUYOR..
KOCASINA YAZIK...ben kocasının yerinde olsam bununla aynı yatağa yatmam be..ben uyurken allah muhafaza alır bıçağı gözümü oyar yada şeyimi keser.hehehehehehehe
sonrada içinde şeytan vardı onu çıkartıyordum der..ayin yapar..
canım çok kaptırdın kendinikonu sahibi belki de şuan kıkır kıkır gülüyor ..
Yeter dememek icin zor tutuyorum kendimi. Demiş bulundum mu şimdi?
Onun üslubunu eleştirirken biz de üslup bozuyoruz. Lütfen. Klasik KK tabiri ile prim vermeyelim. Lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?