kızlar ben ağzımın ayarını bozabilirim..bu yüzden her an banlanabilirim..şimdiden hakkınızı helal edin he
kızlar ben ağzımın ayarını bozabilirim..bu yüzden her an banlanabilirim..şimdiden hakkınızı helal edin he
yeter artık beeeee aaaaaaaaaaa sizinde görümcem ve çocuklarından farkınız yok gibi, burda reallllllllllllllll, açık seçik, samimi, yalansız, riyasız düşüncemi, beynimdeki geçenleri, hisslerimi açık ve seçik yazdım, başkaları gibi kibar cümleler yalan dolan cümleler kurmadığım içinmi bu kadar eleştiri aldım,ister hakaret ederim ister ağır cümleler kurarım bu benim tarzım ve benim düşüncem kimsye uymak yada uydurmak zorunda değilim. ben samimi içimden ne geçti ise yazdım bu beni bağlar sizi değil. yeter artık.
Konu sahibi arkadaş,tatlım sen önce biraz çizginle oyna,bir takım sabitleri değiştir,birçok arkadaş seni eleştirmiş,sonra eleştiriler ağır kaçmış,savunanlar olmuş,burdan yola çıkabilirsiz,biz millet olarak ezilenden yanayız:))Sen eşine sürekli görümceni eleştiriyorsun,emin olabilirsin görümcen senin hakkında fazla laf söz etmiyor ve eşinin gözünde mağdur o oluyor,dolayısıyla eşin hep bir savunma halinde oluyor,sen biraz mola ver,görümcen hakkında eşine fazla laf etme hatta hiç etme,izin ver yanlışları kendi görsün,görümcenin tavrı çokmu itici,seni çokmu rahatsız ediyor,insanız ya ne olurki kibar dille seni kırdığını görümcene anlat,yada hiç gerek duymuyorsan konuşmayıver,selamın sabahın olsun gerektiği kadar,iletişimin olsun saygı çerçevesinde.
Onun dışında ,ne giyip ne giymediği,evinin temizliği pisliği seni rahatsız etmesin,sen kendi hayatına bak bence.bazan insan başkasının beğendiği bişeyi beğenip gidip alabilir,ne var bunda,şahza özel üretim yapmıyorki fabrikalar:)) Benim kayınvalidem benim aldığım şhorttan aldı,hoşuma gitti,nolucak insan insan olduktan sonra gerisi faso fiso..
Bir diğer husus,arkadaşlar gibi ben de rahatsız oldum,çocuklar şeytan olamaz!!!Ben de bir anneyim,çocuğum çok yaramaz ama ona böyle bir sıfatı biri konduracak olsun,inan bana tavrıma tarzıma,hal ve hareketlerime her ne kadar dikkat etsem dahi,gözüm döner ,kan beynime sıçrar,bu lafı söyleyenin haddini bildiririm.Sana da böyle yapabilirler,çocuklara böyle çirkin yakıştırmaları yapmayın lütfen,onlar ancak melek olurlar sevmeye çalışın sadece,bir çocuğun gönlünü kazanmak nedirki ya,bir kucaklayın okşayın,bir öpün koklayın,bir küçücük oyuncak alın sizden kıymetlisi yoktur artık...
arkadaşım allah başına böyle insanlar verince vermez inşallahda verirse sizide görücem bakalım ne yazıcaksınız.
yok be canım sana sabah beri sakin ol diyorum bak ben gülüyorum bana ağğğğğğ ağğğğğğ ne zaman bitiyor evliliğim demiş
katiliyorumsen HASTA RUHLUMUSUN ...PARANOYAKMISIN
yorumları iyice oku bakalım kim kime mahalle ağzı demiş..
AYRICA SEN BENİM ANNELİĞİME LAF EDERSEN BEN SANA HERŞEYİ SÖYLERİM..o hakkım var..
ama hakkımı şimdi değil sonra kullanmak istiyorum
BEN ANLAMIYORUM SİZ ANNELERİ Çocukları severken benim kara böceğim :) benim kartalım, benim kuşum, benim maymun suratlım diye sevdiğiniz çocuklarınızı ne çabuk unuttunuz. mecazi anlamda konuştugunuz şeyler yokmudur, baktım herkes üstüme geliyor bende iyi yaptım mecazi anlamda kullandıgım sözün halen arkasındayım. mecazi mana ne demek bilmeyenler sözlüğe baksın.
kara böceğim
maymun suratlım
vs vsss şuanda aklıma gelmeyen bazı mecazi terimler ben şeytan diyincemi zoruna gitti herkesin. hani düz duvara tırmanan çocuklşar vardır onalrda ozaman yılanmı düz duvara yılanlar tırmanır. ozaman düz duvara tırmanan çocuklarda yılan olsa gerek. şimdi bunun içinde bir ton laf işiticem :)
HAKLISINIZ VALLA KIZLAR..BÖYLE DENGESİZ İNSANLAR YÜZÜNDEN ZATEN BU MEMLEKETTE NE OLUYORSA OLUYOR..
KOCASINA YAZIK...ben kocasının yerinde olsam bununla aynı yatağa yatmam be..ben uyurken allah muhafaza alır bıçağı gözümü oyar yada şeyimi keser.hehehehehehehe
sonrada içinde şeytan vardı onu çıkartıyordum der..ayin yapar..
BEN ANLAMIYORUM SİZ ANNELERİ Çocukları severken benim kara böceğim :) benim kartalım, benim kuşum, benim maymun suratlım diye sevdiğiniz çocuklarınızı ne çabuk unuttunuz. mecazi anlamda konuştugunuz şeyler yokmudur, baktım herkes üstüme geliyor bende iyi yaptım mecazi anlamda kullandıgım sözün halen arkasındayım. mecazi mana ne demek bilmeyenler sözlüğe baksın.
kara böceğim
maymun suratlım
vs vsss şuanda aklıma gelmeyen bazı mecazi terimler ben şeytan diyincemi zoruna gitti herkesin. hani düz duvara tırmanan çocuklşar vardır onalrda ozaman yılanmı düz duvara yılanlar tırmanır. ozaman düz duvara tırmanan çocuklarda yılan olsa gerek. şimdi bunun içinde bir ton laf işiticem :)
yeter artık beeeee aaaaaaaaaaa sizinde görümcem ve çocuklarından farkınız yok gibi, burda reallllllllllllllll, açık seçik, samimi, yalansız, riyasız düşüncemi, beynimdeki geçenleri, hisslerimi açık ve seçik yazdım, başkaları gibi kibar cümleler yalan dolan cümleler kurmadığım içinmi bu kadar eleştiri aldım,ister hakaret ederim ister ağır cümleler kurarım bu benim tarzım ve benim düşüncem kimsye uymak yada uydurmak zorunda değilim. ben samimi içimden ne geçti ise yazdım bu beni bağlar sizi değil. yeter artık.
kara böceğim
maymun suratlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?