• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

ilk evliliğiniz neden bitmiş belli oluyor.bekar insan seni dul halinle kabullenip almış şükretceğin yerde içini fesatlıklarla doldurup millete saldırıyorsun.nacizane fikrim kendine çeki düzen ver yoksa 3.evlilik gözükür sana :34:

Bekar bir erkek, boşanmış bir kadınla pekala evlenebilir, birbirlerine pekala denk olabilirler ve bu da hiç kimseyi ilgilendirmez.

ilk kez üye olup,forumu hemen çözüp konu açanlara hayranım:34:

ilk evliliğiniz neden bitmiş belli oluyor.bekar insan seni dul halinle kabullenip almış şükretceğin yerde içini fesatlıklarla doldurup millete saldırıyorsun.nacizane fikrim kendine çeki düzen ver yoksa 3.evlilik gözükür sana :34:

Sanırım HİÇ EVLENMEMİŞ yada ikinci kez KOCA Bulamamış evlenemeyenler beni kıskandı burda :) saldırıya geçtiler. canları sağolsun.

Konu sahibi arkadaşım gerek forumda gerekse forum dışında derdini daha sakince ve üslubuna uygun anlatmaya çalışsan başına bunlar gelmeyecek aslında. Ama sen resmen küfrediyorsun be güzel kardeşim. Kim olsa sinirlenir bu durumda. Hem zaten çok küçük şeyleri kafana takıyorsun. Bırak görümcen seni taklit ederse etsin. Bu senin ondan daha başarılı olduğunu gösterir. Bırak herşeyi akışına bak daha mutlu olacaksın.

45 kullanıcı okuyor

değmez prim vermeyin.nasıl bir insan var karşınızda uslubundan belli..

dil dökmeye bişeyler anlatmaya çalışmak boşa..

Yaslarınız büyük toy değilsiniz al kocanı karsına konus
Siz daha yeni evlisinin nedemek her hafta kayınvalidede kalmak,
ki yeni evli olmasanız bile kalmak, bakmak, hizmet etmek gibi bir zorunluluğunuz yok.

Evinize gelen kim olursa olsun o evin kendine has kuralları olduğunu hatırlatın misal:
Cocuklar bu evde koşmak yasak yada sadece masada oturup bişeyler yiyebilirsiniz gibi.
Böylelikle goruncenizde ister alınır ister misafirlikte olduğunun farkına varip kendine gelir.

Siinirlenip bağırıp çağırmak en doğal hakkınız, bunun için hangi cümleleri kurduğunuz sizin kararinizdir.
Bu yastan sonra kimse sizden eşinizin hayrına modern köle olmanızı bekleyemez.

Evliligini rayına oturtmak, güzelleştirmek senin elinde.
İsteklerinde mantıklı ve tutarlı ol, kendinden ödün verme eşin seni böylede sever.
Çünkü seninle evlenme kararı alirkende böyleydin sen.

Mutlu olmak sizin elinizde.

Çok yeni evlisin,İlk evliliğin neden bitti? Çocuk düşünüyormusun?Evlilikten beklentilerin neler?senin ailen nerde?sizin gelininiz varmı?

öncelikle bunları sormak istiyorum.Sonra evliliğin ilk 3-5 yılını atlatmanın ne kadar zor olduğunu belirtmek istiyorum.
hepimiz sorunlar yaşıyor,bir tür sınavdan geçiyoruz.
benim annemde hem kız,hem erkekten olan torunlarına koşturuyor ne yani bunu yapan anneanne,babaanne salak mı?
torunu ya canının canı,evladının evladı, senin hiç yeğenin yokmu?teyze yada hala olmadın mı?
benim çocuğum yok bizimkilerde haylaz ama gözümün ışığıdır onlar. saçının teline zarar gelse hepsi için ölürüm.
okadar masum,okadar bakıma muhtaç ve sevdiğinde ilgilendiğinde onu anladığında aynı şekilde karşılık verecek kadar okadar akıllılar ki yaşayarak anlarsın. arkadaşımın çocuğu babası çok kızıyo diye onun istediğini yapmazken (3yaşında) ben söylediğimde koşa koşa yapmakta. ben bu ayrımı babasına gösterdim.
sen eminim ki şuan çok kötü bir psikolojidesin,
bu evliliği bitirmek veya devam ettirmek senin elinde.
biz eşimle evliliğimizin ilk zamanları tavla oynardık. tabi kazanan diğerine herşey yaptıracak.
zevkli ve komik, sonra ben eşime puzzle aşıladım. oturup saatlerce beraber yapıyoruz.
dediğim gibi tamam hep güllük gülüstanlık olmuyor.
amaaaaa önce sen eşin evliliğin için azıcık fedakar olmalı.
herşeyi gözden geçirip ikinize odaklanmalısın.
inan böyle devam edersen eşini kaybedersin.
insanlara karşı Biraz sevgi, biraz saygı,en önemlisi sabır.
hepimiz kaynanamızı seviyo değiliz ama hepimiz saygı duymak zorundayız.
nasıl keni annem bana,ben anneme kıymetliysem.
oda bir anne,onunda evladı ona kıymetli.

yalnız konu ve konu sahibi gittikçe çirkinleşiyor...bunun bir sınırı var mı acaba?

rabbim düşmanımın başına vermesin senin gibi gelini eşine ve ailesine çok acıdım yazıkkk yaşın 34 ama beyin yaşın o 3 ve 6 yaşındaki çocukların beyniyle aynııı emin ol ...:47:

bazen burada aman biri bi yanlıs yapsa da yuklensek, azarlasak modunda olan insanların oldugunu dusunuyorum.. avlarını bekleyen avcılar gibi...herkesin uslubu farklı olabilir. kimi derdini sakince anlatırken, kimi cok heyecanlıdır..arkadasin ki sert ve hos olmayan bir tarz kabul. rahatsız ediyo insanı. ama bu yazıya yorum yazanların bir cogununki de oyle..hem elestireceksin hem de elestirdigin seyi kendin yapacaksın, karsıdakini azarlayacaksın..
dul halinle almıs seni yazan arkadas cok yazık. bir insan dul olunca ne oluyo anlamadım ben.. bir dul insanla bakın kadın demiyorum insan diyorum her iki cins icinde gecerli hic evlenmemis bir kisi pekala denk olabilir. birisi bosandı diye illaki suclu degildir. isin ic yuzunu bilmeden kimseyi yargılamayın.
arkadasım sana gelince; bence ifadelerine daha dikkat et. ozellikle cocuklar konusunda. kızım 3 yasında ve cok yaramaz..ama kesinlikle seytan, uyanık, cin fikirli gibi seyler kullanılmaz ki o yastaki cocuklara. onlar bilmez seytanlıgı, uyanıklılıgı..cıkarsız davranırlar, hesap kitap bilmezler..adı ustunde cocuk.. hayata daha pozitif bakmanı tavsiye ediyorum, daha sakin..tabii bunlar nacizane tavsiyeler

çook yaramas çoçuk benim kuzenimde de war .. iki taneler... gerçekten top mermisi gibiler ewin içinde biz onlar yakalayana kadar onlar ewi başımıza yıkı weriyorlar....
kuzenim bana geleceği zaman ewdeki bütün eşyaları sığınaklara kaldırıyorum , kaskları başımıza geçiriyoruz o dereceler yani :)))))

ben de derim bazen bunlar çocuk değil canawar diye ; bazen şebek derim bazen soytarı falan ... ama o çocuklarda tafşanım kelebeğim diye sewilmez yani :)))))

konu sahibinin de çocuklara bu şekilde bakışının görümceye duyduğu öfkeden kaynaklı olabilir...

yeni gelin olmak çok hassas bi dönemdir.. o dönemde yapılan hareketler daha sonra yıllar geçsede sindirlemiyor maalesef ..
biraz uzak durmaya kafanı toplamaya çalış arkadaşım ....

umarım herşey yoluna girer......

eşin iyi kayınvaliden kayınpederin iyi daha ne istiyorsun. görümcen birşey deyince sende yeri gelirse lafını söyle bu kadar kin tutma. benimde böyle kayınvalidem olsa evinede giderim sık sık yatarımda onlarda ailen senin. kocanda ilk evliligi olunca ayrı kalınca çok özlüyor olabilir erkekler aileye bağlı kalmaz diye bir şey yok özlerde kalırda. aile kötü olsa sana zulum etse anlarım. hayatta 4 te4 lük aile bulamazsın birazda sen 4 te 4 olmaya çalış.

arkadaşım içinde çok şey birikmiş belliki ama aşılmayacak şeyler değil
ilk önce kendinizi sevin sonrada etrafınızdaki insanları
çocuklara şeytan salak soytarı diyemessiniz o yaşta her çocuk yaramaz olur ele avuca sığmaz.
Kaynanan istemese görümcende o eve sürekli sabah akşam gidemez demekki herkes mutlu senin evine gelmiyorlarki sen neden takılıyosun?
bırak sende gördüğünü alsın senin tarzını beğeniyor demekki
istemessen gitmessin bak eşinde zorlamamış artık
insanlar ne dertlerle uğraşıyor
"derdimi dinledim derdimden iğrendim, derdini dinledim derdime imrendim"
hayatı çekilmez hale sadece kendimiz getiriyoruz başkaları değil...

A alakasız olacak ama herkesi bir arada bulmusken sorayım dedim

Bir zamanlar chat uygulamasi vardı kk da ne oldu ki acep?

sinirlerin baya baya bozulmuş.
yeni evlisiniz ve her hafta sonu gidip orada vakit geçirmek gerçekten çok can sıkıcı bir durum.üstelik çalışıyorsun ve sadece hafta sonunuz var kendinize vakit ayırabileceğiniz.
bence sırf bu yüzden herkese karşı olan kızgınlığınız öfkeniz, asabiyetiniz.kendi hayatınızı yaşayamadığınız için. 2. evlilikte de aradığınızı bulamadığınız için.
aslında haklıyken haksız konuma düştünüz üslubunuzdan dolayı. normalde de üslubunuz böyleyse asla orta yol bulamazsınız.biraz sakinleşin ve eşinizle güzelce konuşun. genç acemi tecrübesiz değilsiniz. pekala konuşarak halledilebilecek konulardan nerelere gelinmiş:50:
görümceyi ve çocuklarını da bu kadar takmayın. eviniz ayrı yolunuz ayrı;)

Son düzenleme:
Back