Çok yeni evlisin,İlk evliliğin neden bitti? Çocuk düşünüyormusun?Evlilikten beklentilerin neler?senin ailen nerde?sizin gelininiz varmı?
öncelikle bunları sormak istiyorum.Sonra evliliğin ilk 3-5 yılını atlatmanın ne kadar zor olduğunu belirtmek istiyorum.
hepimiz sorunlar yaşıyor,bir tür sınavdan geçiyoruz.
benim annemde hem kız,hem erkekten olan torunlarına koşturuyor ne yani bunu yapan anneanne,babaanne salak mı?
torunu ya canının canı,evladının evladı, senin hiç yeğenin yokmu?teyze yada hala olmadın mı?
benim çocuğum yok bizimkilerde haylaz ama gözümün ışığıdır onlar. saçının teline zarar gelse hepsi için ölürüm.
okadar masum,okadar bakıma muhtaç ve sevdiğinde ilgilendiğinde onu anladığında aynı şekilde karşılık verecek kadar okadar akıllılar ki yaşayarak anlarsın. arkadaşımın çocuğu babası çok kızıyo diye onun istediğini yapmazken (3yaşında) ben söylediğimde koşa koşa yapmakta. ben bu ayrımı babasına gösterdim.
sen eminim ki şuan çok kötü bir psikolojidesin,
bu evliliği bitirmek veya devam ettirmek senin elinde.
biz eşimle evliliğimizin ilk zamanları tavla oynardık. tabi kazanan diğerine herşey yaptıracak.
zevkli ve komik, sonra ben eşime puzzle aşıladım. oturup saatlerce beraber yapıyoruz.
dediğim gibi tamam hep güllük gülüstanlık olmuyor.
amaaaaa önce sen eşin evliliğin için azıcık fedakar olmalı.
herşeyi gözden geçirip ikinize odaklanmalısın.
inan böyle devam edersen eşini kaybedersin.
insanlara karşı Biraz sevgi, biraz saygı,en önemlisi sabır.
hepimiz kaynanamızı seviyo değiliz ama hepimiz saygı duymak zorundayız.
nasıl keni annem bana,ben anneme kıymetliysem.
oda bir anne,onunda evladı ona kıymetli.