• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

konu sahibinin psikolojik sorunları olduğu belli. kendine zarar veriyor kimseye değil. bence psikolojik destek alsın bunu gerçekten iyi niyetimle söylüyorum

çocuklara şeytan demiş, kızmışsınız. peki olaya şu açıdan bakmayı denesek:

yeni nesil anneler çocuklarına dur demeyi bilmiyor. bize ne kadar çock geldiyse balkona çıkıp sarkıyor, fırınla oynyor anneleriyse

keyfinde. ben dur deynce anneleri gözlerini pörtletiyor. buna ablam da dahil. yeğenim gelip cama çıkıyor, kitapları yırtıyor bi yapma

canım dedim, iknci yapma canım dedim üçüncü de balkondan sarkınca çok kötü bağırdım. o da dur deseydi

en yakın arkadaşımda öyle. kızı bize gelince kıssırı döküp eeliyle fırlatıyor annesi oturduğu yerden aa kızım yapmaaaa

çocuklar şeytan değil anneler sorumsuz ve bencil

kuzenimin çocuklarına 2 ay baktık çıtları çıkmadı, çünkü duracağı yeri biliyorlar

eğer bahsi geçen çocuklar da böyle yapıyorsa sinirlenmekte haklı. kullandığı kelimeler çocuklara değil ebeveynlere söylenmeli bence

kimler kimler yuva kuruyooor.......
evet cnm çok haklısın ben de çocuğuna sahip çıkmayan annelere inanılmaz sinirleniyorum

ama tutup da çocukları için şeytan - asalak gibi söylemler asla aklıma bile gelmiyo

beynim direkt annesine yöneliyo konu sahibi de görümcesine ithafen tabii biraz daha seviyeli

yazsaydı bu kadar tepki almazdı çünkü gelen tepkilerin çoğu çocuklara kullandığı kelimeler yüzünden :31:
ya siz bayanlar sanırım kocalarınızla okadar mutlusunuzki burdasınız, şaşıyorum size açıkcası herkez bana cephe almış birde bayan olucaksınız, forumda okadar şey yazdım siz çocukları ele aldınız, çocuklar evime bir gün geldi elinde bıçakkkkkkkkkkkk yeni koltugumu kestiler sizin evinizde ki 4 aylık yeni evli ve 4 aylık daha borcunu ödemediğiniz koltugunuzu bıçakla kesslerdi bakalım aynı çocukları siz savunurmuydunuz, hadi ordan ben terbiyesizmişim yok ben nasıl uslupla konuşuyormuşum, ben zaten bu foruma içime dökmek real olmak için girdim yazdım, numara yapsam, daha tatlı dille, daha sakin, daha başka yazardım, ama ben real bir insanım, gerçekleri yazdım, beynimde geçenleri yalansız dolansız, sizin ve sizler gibi kibarcık olup başka hal ve hareketlere bürünmeksizim yazdım, gerçek olan bu, siz arkadaşların yazdıkları yorumlara gülüyorum aslında, hepinizin başına bu gelse eminimki benden belkide daha fazla tepki verir üslubunuzda daha beter olur, şimdiden duyar gibiyim ama işde benim gibi herkes düşündüğünü yazsa gerçek hislerini benim gibi aktarsa bu yorumlar gelmez, anlamaya çalışırdı, allah başınıza verdiği zaman bakalım böyle bir durum veya benzeri siz nasıl olucaksınız okadar merak ediyorumki?

daha başka yazanlar numara yaptıkları için değil saygı çerçevesinde yazmayı uygun gördükleri için yazıyorlar

ki doğrusu da bu olmalıdır

hiçkimseyi sevmek zorunda değilsiniz ama saygı göstermek zorundasınız bu kelimelerle de olsa böyle:51:

Bence derhal boşanma işlemlerine başlayın...
Eşinize, kendinize, Görümcenize ve çocuklarına işkence çektirmeyin...
Anladığım kadarıyla içinizde en ufacık dahi olsa sevgi yok...
Sevgisiz evlilik olmaz, tahammül olmaz, sabır olmaz. Sizde olmadığı gibi...
Ama size tavsiyem 3. kez EVLENMEYİN.....

size cevap vermicem :)

konu sahibi, bende diğer arkadaşlar gibi uslübunu çok yadırgadım..bir kadına yakışmayacak şekilde konuşma tarzın var..o çocuklara şeytan soytarı gibi lakaplar takman ne kadar sevgisiz olduğunu gösteriyor..kayınvaliden senden yaşça büyük ondan içinde saf salak demen hiç yakışık kalmamış..neticede sende çocuk değil 34 yaşında kadınsın..daha aklı başında olman gerekir.

kayınvalidenlere her hafta sonu gidip kalman saçmalık..daha 4 aylık evlisiniz..herkes evini düzenini bilsin..ama eşin gitmek istiyorsa bunu sorun haline getirme bence..evladı sonuçta..istediği zaman gider istediği zaman gelir..sen yasaklar koydukça dahada çok gitmek ister haberin olsun..herşeyi oluruna bırak..ama annesine gidip gelmesine karışma..adam 2 saat gidip gelicem diyor onu bile sorun yapıyorsun..ne var bunda sonuçta annesi..sen gitmeyebilirsin ama o gitsin öyle değilmi ?..

görümcenide fazla takmışsın kafana..hemde saçma sapan sebeplerle....

en büyük sorun ne biliyormusun ? senin küçüklere sevgin büyüklere saygın yok..hatta kendine saygın yok..hoşgörülü ve anlayışlı biri kesinlikle değilsin.konuşmalarında sevgi dolu bir yürek göremedim...bence bu konularda kendinle ilgilen derim..umarım tavsiyelerimi ciddiye alırsın..

Son düzenleme:
bana hiç de itici gelmedi
yakınımda böyle sorun yaşayan bir akrkadaşım var
daha önce evlendim demesen o sanıcaktım:)

erkekler evlenince pek bi aileci oluveriyo

ama bizim tahammül edemediğimiz bir türlü eşimizin ailesinden kendimizi kabul edemememiz.
Eskiden kadınlar evlenir 6 ay 1 yıl analarını görmez gitmezlermiş.
biz şimdi çok rahat gidiyoruz
ama değişmeyen şey kadın evlenince erkeğin himsayesine onun ailesine dahil oldugu
biz ne kadar istemesek de onların doğasında var dmekki zaman değişse de bazı seyler değişmiyor.

eskiden evler birmiş sorun olmuyormuş ulaşım yokmuş
şimdi evler ayrı oldugu için erkekler sürekli anasının evine gitmek isteyince biz sorun yaratıyoruz.

birde evliliğin ilk 6 ayında 1 yıl içinde normal bunlar
sonra eşinizde gitmek istemicektir bizim öyle olmuştu
ama ben hiç eşime gitmeyelim etmeyelim demedim.. benimde görümcem ne zaman gitsek gelirdi ve dediğin gibi 2 tane cocugu var biri canavar resmen... ben cocukdan değil anasının bagırmalarından cocugu azarlamasından uyuz oluyordum.. ama kadınında haddi bi yere kadar onuda anlıyordum
neyse...

ben seni cok da haksız bulmadım. eminim sende oraya hiç gitmek istemiyor değilsin , ama her hafta sonuda gidilmez ki canım abartıyolar işte . arkadasımın eşide aynı
onlarda hep boşanma aşamasına geliyorlar ama sevdiklerinden bitmiyo...

umarım 1 yıl içnde düzelirsiniz.

ya siz bayanlar sanırım kocalarınızla okadar mutlusunuzki burdasınız, şaşıyorum size açıkcası herkez bana cephe almış birde bayan olucaksınız, forumda okadar şey yazdım siz çocukları ele aldınız, çocuklar evime bir gün geldi elinde bıçakkkkkkkkkkkk yeni koltugumu kestiler sizin evinizde ki 4 aylık yeni evli ve 4 aylık daha borcunu ödemediğiniz koltugunuzu bıçakla kesslerdi bakalım aynı çocukları siz savunurmuydunuz, hadi ordan ben terbiyesizmişim yok ben nasıl uslupla konuşuyormuşum, ben zaten bu foruma içime dökmek real olmak için girdim yazdım, numara yapsam, daha tatlı dille, daha sakin, daha başka yazardım, ama ben real bir insanım, gerçekleri yazdım, beynimde geçenleri yalansız dolansız, sizin ve sizler gibi kibarcık olup başka hal ve hareketlere bürünmeksizim yazdım, gerçek olan bu, siz arkadaşların yazdıkları yorumlara gülüyorum aslında, hepinizin başına bu gelse eminimki benden belkide daha fazla tepki verir üslubunuzda daha beter olur, şimdiden duyar gibiyim ama işde benim gibi herkes düşündüğünü yazsa gerçek hislerini benim gibi aktarsa bu yorumlar gelmez, anlamaya çalışırdı, allah başınıza verdiği zaman bakalım böyle bir durum veya benzeri siz nasıl olucaksınız okadar merak ediyorumki?

konu sahibi şu yazınızı okuduktan sonra sizde temel bir öfke sorunu olduğunu fark ettim.eğer bir çocuk evde kolayca bıçak buluyorsa bu çocuğun değil o evdeki yetişkinlerin sorunudur.ve üslup konusunda bu kadar emin olmayın çünkü sizin genel üslubunuz bu gibi..sinirle,üzüntüyle ilgisi yok bunun.

eminim kimse haksızlığa gelemez ama...benim yapım çok farklı haksızlık yapıldığında asileşirim yıkarım ortalığı..en küçük küçücük bir haksızlığa tahammülüm yoktur..ama ağzımı böyle bozmam..üç beş yaşındaki bebeleri kendi öfkeme kurban etmem..o meleklere masumlara böyle lakaplar takmam..günah...
koltuğumu kestiyse hele borcunu ödemediğim bir koltuğu, kabahat çocukta değilki onu terbiye edemeyen annesinde..ne diyeceksem orda derdim..ama hedefim çocuklar olmazdı...yani sen hedef şaşırmışsın..bilemiyorum ama bence senin sinirlerin yıpranmış..sinirsel sorunların var gibi geliyor...

Son düzenleme:
Her şeyi geçtim ama sizin geçinmeye gönlünüz yok.Yani başınızdan bir evlilik geçmiş neyin ne olduğunu az çok biliyorsunuz ama her şeye takmışsınız.Yok görümcem aynı çantadan aldı yok aynı elbise yok beni çok kıskanıyor bırakın bu çocukca söylemleri siz evliliğinize bakın.içinizdeki kini öfkeyi nefreti söndürün

siz napardınız dedin ya..ondan yazdım bunları....herkes sinir olurdu belki ama bukadar sevgisizlik bukadar öfke , bukadar kaba saba konuşmada neyin nesi yahu..

Son düzenleme:
bazen ben ınsanların (kı bende 2.evlılıgımı bekar bırıyle yaptım dugunumuzu beklıyoruz) neden bosanmıs ınsanlara tepkılı baktıklarını anlıyabılıyorum

ınsan ılkınde gordu yasadı bıldı 2.evlılıgı daha bı aklı basında yapar hanı o kadar ıtıcı ve rahatsız edıcı konusmus kı ''şeytan'' dedikleri cocukların değilde kendi oldugunu dusunuyorum

bu ofkeyle devam ederse zaten bu evlılıgı de ! cok uzun surmeyecek ...

Icinizde cok sey birikmis. Bende arkadaslar gibi yazacaktim, ama zaten yeterince yorum yapilmis, bende baska bir yorum yapayim:
Siz ilk önce kendinizi sevin. Kendinize kiziyorsunuz bu mantik evliligini yaptiginiz icin, hersey istediginiz gibi olmadigi icin kendinizi sucluyorsunuz ve dolaysiyla esinizi ve ailesini. Herkesin Görümcesi bir baska, dört dörtlük insani nerden bulabilirsiniz.
Benimkide ayni, kendime yesil cüzdan almistim, hemen alisveris merkezlerini teker teker gezmis oda almis kendine benzeri bir tane aynisini bulamayinca. Ne yapayim yani, simdi ona kin mi besleyim. Güzel olmak istiyor, sizden daha güzel olmak istiyor, aman olsun, bosversenize, sizden güzel olsa ne, cirkin olsa ne, siz cok kafaya takiyorsunuz herseyi, kendinizede rahat vermiyorsunuz.
Bir nefes alin öncelikle. Ayrica dediginize katiliyorum bazi cocuklar kücükte olsa cok simarik ve cekilemez oluyorlar, ama yinede sevgiyle yaklasmak lazim. Hakaret ettikce icinizden öfkeniz daha cok büyür. Düzelir hersey, yeterki siz abartmayin artik. Esinizde zamanla gitmeyi keser nasil olsa, simdi size inat olsun diyede gidip kaliyordur, zamanla hersey düzene girer insallah. Allaha dua edin, icinize hem esinize karsi hemde ailesine karsi sevgi versin.

Teşekkür ederim yorumunuz için.

bayanin sinirleri bozulmus icini dokmus ne var bunda fazla abartiyorsunuz
basinda 1 evlilikgecmis buda2inci evliligi demekki aradigi mutlulugu yakalayamamis nerden bileceksiniz icinde neler yasadigini
insanlar konuyu aciyor hangi psikolojiyle aciyor hic dusunuyormusunuz kafasini dagitmaya gelmis belli yazdiklarindan birde siz derdinin ustune dert yukluyorsunuz

Koca forumda beni anlayan biri çıktı teşekkür ederim.

3 ve 6 yaşındaki iki minik yavru evden bıçak buluyor ve koltukları kesiyorsa önce anne-babası sonra ev sahibi sorumludur. Onlar bunu yapana kadar görmeniz gerekirdi.
Çocukların yaramaz olması, görümcenizin taklitçi ve kıskanç olması bu hakaret dolu cümleleri kurmanız için hak vermez size.
Uslübunuzu eleştirdik biz. Bu öfke ve hırsla insan karşısındakine de azap dolau anlar yaşatmıştır muhakkak bu çok açık.
Ben kendi adıma mazallah bunları yaşasam bile böyle sözler sarfetmem, benim aldığım terbiyeye, kültürüme, adebime, karakterime yakışmaz bu.
Beddua edeceğinize özür dileyip derdinizi daha makul anlatmaya çalışın

Suçladıklarınızı bilmem ama sizin konuşma tarzınız kusura bakmayın,felaket.Bu duygular içindeyken başkasından ne bekliyorsunuz ki?Siz önce karşınızdakini sevmeyi çalısın ki onlarda sizi sevsinler.Küçücük çocuklardan bahsederken bile nefretinizi gizleyemiyorsunuz.Eşinizde belki sizin gibi keşke evlenmeseydim derdindedir.

Koca forumda beni anlayan biri çıktı teşekkür ederim.

arkadaşım buradaki insanların hepsinin yeri geliyo bir derdi oluyo ve konu açıyo,tabiki kimsenin hayatı dört dörtlük değil ama farkındaysan ben dahil herkese üslubun ters geldi.burda kimse kimseyi çok tanımıyor ama hitap biçimi her insanı ele veriyor.sen konunda haklı olsan bile anlatım biçiminle bizim için içinden kocaman bir canavar çıkardın.onun için kızma.bi arkadaşa demişsin ya yazdıklarıma tekrar bak bence sen tekrar bir oku ve neden bu kadar tepki aldığını anlamaya çalış...

Sen bı silkelen kendine gel acilen.

Demişsin ya " kavga ettik , birbirimize ağza alınmayacak laflar ettik" diye.

Yani burada ettigin laflara bakıp, ağza alınmayacak diye nitelediğin sözlerden korkmamak elde değil.

gerçekten üslubunuz fekalet ötesi.
aman aman ölüp bitmiyorum seviyorum ama öylede cok değil demişsiniz. bence ne derseniz deyin siz bu beyi sevmemişsiniz.
kücücük cocuklarla uğrasıyorsunuz.
adamı kendi hareketlerinizle soğutmaya devam edin siz böyle yaparak.
sürekli görümcenizden şikayetci olmussunuz. görmemezlikten duymamazlıktan gelin üç maymunu oynasanız ne olur. istediğiniz huzur mu huzursuzlukmu?

bırakın ne hali varsa görsün uğrasmayın milletle. size ne istediğini giyer istediğini giymez.
gerçekten konusma tarzınız tek kelimeyle berbat.
Allah eşinize ve ailesine sabır versin. siz bu gidişle üçüncü bir evlilik daha yapar onuda batırırsınız.
görümcenize fesat diyorsunuz ama siz dahada fesatsınız bence.

ilk evliliğiniz neden bitmiş belli oluyor.bekar insan seni dul halinle kabullenip almış şükretceğin yerde içini fesatlıklarla doldurup millete saldırıyorsun.nacizane fikrim kendine çeki düzen ver yoksa 3.evlilik gözükür sana :34:

Demek ki okurken aklimdan gecenlerin aynisini herkes hissetmis. Bana kalirsa bu kisi dikkat cekmek icin boyle bir uslupla boyle bir konu acmis bana gercek gibi gelmedi.

ya ben anlamıyorum konuyu açtım diye anında cevap yazamayabilirim, evimde internetim yok, işyerinde de anca müsait oldugum vakitler yazma imkanı buluyorum, bazılarınız evden klavye elinde hemen elinin altında rahatlıkla yazabilir belkide. yazamadım diye gerçekçimi olmadı, ya bana fesat kıskanç diyorlar daha ilk kez üye oldum ve bir konu açtım, sadece kendi yazımla ilgili yorumlarım var, bakın bakalım geçmişe ben varmıyım nedir bu bana karşı antipati anlamakla zorluk çekiyorum, konu gerçek değilse biz burda filimmi çekiyoruz yada siz insanların sorunlarını açmış oldugu platformda sörfmü yapmak içni geldiniz inanmayarak? amacınız nedir siz burdaki çok değerli arkadaşlar???????????????????

Back