konu sahibinin psikolojik sorunları olduğu belli. kendine zarar veriyor kimseye değil. bence psikolojik destek alsın bunu gerçekten iyi niyetimle söylüyorum
çocuklara şeytan demiş, kızmışsınız. peki olaya şu açıdan bakmayı denesek:
yeni nesil anneler çocuklarına dur demeyi bilmiyor. bize ne kadar çock geldiyse balkona çıkıp sarkıyor, fırınla oynyor anneleriyse
keyfinde. ben dur deynce anneleri gözlerini pörtletiyor. buna ablam da dahil. yeğenim gelip cama çıkıyor, kitapları yırtıyor bi yapma
canım dedim, iknci yapma canım dedim üçüncü de balkondan sarkınca çok kötü bağırdım. o da dur deseydi
en yakın arkadaşımda öyle. kızı bize gelince kıssırı döküp eeliyle fırlatıyor annesi oturduğu yerden aa kızım yapmaaaa
çocuklar şeytan değil anneler sorumsuz ve bencil
kuzenimin çocuklarına 2 ay baktık çıtları çıkmadı, çünkü duracağı yeri biliyorlar
eğer bahsi geçen çocuklar da böyle yapıyorsa sinirlenmekte haklı. kullandığı kelimeler çocuklara değil ebeveynlere söylenmeli bence
evet cnm çok haklısın ben de çocuğuna sahip çıkmayan annelere inanılmaz sinirleniyorumkimler kimler yuva kuruyooor.......
ama tutup da çocukları için şeytan - asalak gibi söylemler asla aklıma bile gelmiyo
beynim direkt annesine yöneliyo konu sahibi de görümcesine ithafen tabii biraz daha seviyeli
yazsaydı bu kadar tepki almazdı çünkü gelen tepkilerin çoğu çocuklara kullandığı kelimeler yüzünden
ya siz bayanlar sanırım kocalarınızla okadar mutlusunuzki burdasınız, şaşıyorum size açıkcası herkez bana cephe almış birde bayan olucaksınız, forumda okadar şey yazdım siz çocukları ele aldınız, çocuklar evime bir gün geldi elinde bıçakkkkkkkkkkkk yeni koltugumu kestiler sizin evinizde ki 4 aylık yeni evli ve 4 aylık daha borcunu ödemediğiniz koltugunuzu bıçakla kesslerdi bakalım aynı çocukları siz savunurmuydunuz, hadi ordan ben terbiyesizmişim yok ben nasıl uslupla konuşuyormuşum, ben zaten bu foruma içime dökmek real olmak için girdim yazdım, numara yapsam, daha tatlı dille, daha sakin, daha başka yazardım, ama ben real bir insanım, gerçekleri yazdım, beynimde geçenleri yalansız dolansız, sizin ve sizler gibi kibarcık olup başka hal ve hareketlere bürünmeksizim yazdım, gerçek olan bu, siz arkadaşların yazdıkları yorumlara gülüyorum aslında, hepinizin başına bu gelse eminimki benden belkide daha fazla tepki verir üslubunuzda daha beter olur, şimdiden duyar gibiyim ama işde benim gibi herkes düşündüğünü yazsa gerçek hislerini benim gibi aktarsa bu yorumlar gelmez, anlamaya çalışırdı, allah başınıza verdiği zaman bakalım böyle bir durum veya benzeri siz nasıl olucaksınız okadar merak ediyorumki?
daha başka yazanlar numara yaptıkları için değil saygı çerçevesinde yazmayı uygun gördükleri için yazıyorlar
ki doğrusu da bu olmalıdır
hiçkimseyi sevmek zorunda değilsiniz ama saygı göstermek zorundasınız bu kelimelerle de olsa böyle