• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

sizde bu akıl olduktan sonra bu eşide kaçırırsınız elinizden kaçsada kurtulsa adam oda ayrı bir konu.ayrıca siz hiç aynaya baktınız mı.dış görünüşüne değil içinin sevgisiz ve bencillikle dolu oluşuna bakıp kendi hatalarını ve olumsuzluklarını aynayla yüzleşerek konuştun mu.bence yapmalısın.belki birşeyler ögrenebilirsin.

Belli ki senaryo çalışması yapmışsın. Herşey tamamen kurmaca, bence evli bile değilsin. Ben ve yazıyı okuyan arkadaşların zamanına yazık..:47:

ayyyy konuyu okurken cok sinirlendim:47: konu sahibini dövesim geldi bi an sen kim oluyorsun´ki o melek gibi cocuklara seytan diyorsun:47: Allah sana akil versin, esinle, ailesinede sabirlar versin... madem esini sevmiyorsun niye cocugun hayatini kararttin...
bence sen hic cocuktta yapma, onlarada aynisni dersin:47: sende vicdan denen bisey yok... Allah kimseye böyle gelin vermesin, insallah annenin ´de senin gibi bi gelini olurda o zaman bizleri daha iyi anlarsin.... Ne ekersen, onu bicersin misali....

Okurken içim şişti resmen.. O nasıl bir yazı ya?! Eşini ve ailesini yerden yere vurmuşsun şeytan dediğin çocuk biri 3 diğeri 6 yaşında adı üstünde çocuk ve çocuk dediğin yaramaz olur ilerde bir gün çocuğun olursa anlarsın. Eşinin kardeşi hakkında kıskanç ben ne alsam alıyor demişsin böyle bir durumda kendinle gurur duymalısın bence beğenmiş almış demek ki güzel giyiniyorsun ya da zevkleriniz birbirinize uygun biraz uzlaşmacı olsaydın bunları saydırmazdın. Senin kayınvalide olmuş halini düşünemiyorum.. Eyvahlar olsun gelinle damada :9:

Ilk esınden neden ayrıldıgın acık bı sekılde ortada yada senı neden bıraktıgı bence oturup halıne sukretmen lazım senı bu halınle kabul eden bırı oldu ıcın sundanda emın ol esın senden daha pısmandır senın gıbı bı canıyle evlendıgı ıcın bence sız esınızın kardesını ve annesını kıskanıyorsunuz bırbırıne yakın ve ıyı gecındıkleerı ıcın sızde aıle sevgısı yok yazık gercekten hele o cocuklar ıcın soyledıklerın gercekten yenılır yutulur cınsten degıl bence sız bı tedavı olun cok ıhtıyacınız var ayrıca sızı bu halınızle kabul eden bırı varken ona vakkum gıbı yapısın yoksa baskası sızı cekmez

Sayın konu sahibi;

Ne oldu? Pek bir döktürmüştünüz ama birden salaklar, şeytanlar, gözünüze melek mi görünür oldu acaba?

Eğer öyle ise, lütfen bir zahmet bir iki satırla da olsa bildirseydiniz durumu!!!

Onca (ben adını koyamıyorum ne üslübunuzun ne de benzetmelerinizin) ............ ları bir solukta yazan sizin için, bu hiç de zor olmasa gerek. Hiç olmazsa, bunca insanın zamanı ve size yardımcı olma çabaları boşa gitmemiş olurdu biraz olsun nasiplenmiş olduğunuzu bildirebilseydiniz.

Yoksa bir başka sefere, yine bunca insanın canını sıkmak üzere başka bir sinir bozucu senaryoyla burada tekrar yer alıncaya kadar şimdilik diliniz mi tutuldu?

Bir türlü teşrif buyuramadınız? Niye ki?!?!

konu sahibinin psikolojik sorunları olduğu belli. kendine zarar veriyor kimseye değil. bence psikolojik destek alsın bunu gerçekten iyi niyetimle söylüyorum

çocuklara şeytan demiş, kızmışsınız. peki olaya şu açıdan bakmayı denesek:

yeni nesil anneler çocuklarına dur demeyi bilmiyor. bize ne kadar çock geldiyse balkona çıkıp sarkıyor, fırınla oynyor anneleriyse

keyfinde. ben dur deynce anneleri gözlerini pörtletiyor. buna ablam da dahil. yeğenim gelip cama çıkıyor, kitapları yırtıyor bi yapma

canım dedim, iknci yapma canım dedim üçüncü de balkondan sarkınca çok kötü bağırdım. o da dur deseydi

en yakın arkadaşımda öyle. kızı bize gelince kıssırı döküp eeliyle fırlatıyor annesi oturduğu yerden aa kızım yapmaaaa

çocuklar şeytan değil anneler sorumsuz ve bencil

kuzenimin çocuklarına 2 ay baktık çıtları çıkmadı, çünkü duracağı yeri biliyorlar

eğer bahsi geçen çocuklar da böyle yapıyorsa sinirlenmekte haklı. kullandığı kelimeler çocuklara değil ebeveynlere söylenmeli bence

tamamen katılıyorum şimdi ki anneler çok sorumsuz çocuklarıyla misafirliğe gittiğinde bende bu konudan dertliyim ya bi geliyor kadın bir dalıyor çocuğu napıyor umrunda değill sadece aa annecim yapma demek ya çocuğuna mukayet olsana be hanım hanım
bu ne rahatlık bu ne terbiyesizlik çocuk gidiyor süs çüçeğimizi yoluyor kadın bunu görüp söylediğimde aa annecim gel buryaa diyor sadece
kuzenimde mesela benim bize çocuğuyla geldiğinde hiç bakmıyo çocuğuna ya insan bir kalkar bakar bi defasında çocuğu fırını çalşıtırmış yakaladım yangın olucaktı nerdeyse biz balkondayken klimaları çalıştırıyor falan odama girsin malzemlerimi ürünlerimi karıştırıyor
sorumsuzluk başka bişi değil hiç yapmayın madem çocuk bu ne ya
sinirlendim bak gene:47::47::47::45:

Ilk esınden neden ayrıldıgın acık bı sekılde ortada yada senı neden bıraktıgı bence oturup halıne sukretmen lazım senı bu halınle kabul eden bırı oldu ıcın sundanda emın ol esın senden daha pısmandır senın gıbı bı canıyle evlendıgı ıcın bence sız esınızın kardesını ve annesını kıskanıyorsunuz bırbırıne yakın ve ıyı gecındıkleerı ıcın sızde aıle sevgısı yok yazık gercekten hele o cocuklar ıcın soyledıklerın gercekten yenılır yutulur cınsten degıl bence sız bı tedavı olun cok ıhtıyacınız var ayrıca sızı bu halınızle kabul eden bırı varken ona vakkum gıbı yapısın yoksa baskası sızı cekmez

senin gibi gelin düşmanımın başına bile gelmesin yazık insanlara

Bir yerden sonra okuyamadim.Zaten asiri itici bir bicim de yazmizsiniz.
Allah size degil de karsinizdakilere sabir versin.Biz bile boyle olduysak...

Ne kadar itici bir konuşma tarzınız var allah aşkına 3 ila 6 yaşındaki çocuklardan bahsederken bile şeytan salak soytarı gibi hakaretler onlar çocuk yaa daha 3-6 yaş nedirki sen ona bir şeker bile versen gülümser lütfen çocukları bari alet etmeyin gelin kaynana görümce kavgalarınıza

Arkadaşım çocuk dediğin evet şeker verdiğin zaman yüzüne tebessüm yada gülücük yada sevinir bunlara şeker verdiğinde o şekeri yemek yerine sopası ile gözüne sokan cinslerden, parka gittiklerinde parkda çocuk oyun oynar dimi bunlar parkda yerdeki kumları alıp başka çocuklarının kafasına atmakla meşgul yada yüzlerine tükürük atmakla, daha sayamayacağım okadar çok şey varki, çocuk çocukluğunu bilse, ana ana olsa çocuk çocuk olur, bilmiyorsun konuşma olurmu, bir çocuk annesinin annanesinin dayısının amcasının vs vs tanıdık tanımadık tüm insanların sinirine dokunurmu diyorumki bu çocukları kendi yakınları sevmiyor şikayetçi ben şikayetçi oluncamı dile getirincemi böyle cevap yazıyorsunuz, iyi okuyun lütfen benim yazımı başdan.

Esinizin ailesine karsi tutumunuz beni rahatsiz etti.. Biraz daha alcak gönüllü olmakta fayda var.. Acikcasi görümcenizin sizi kiskandigini sanmiyorum, sizde görüp hosuna gitmis almistir bunun altinda bir sey aramaniz cok yanlis.. K.V. kullaniyor tabiride hosuma gitmedi. Kimse annesini hizmetci ya da bakici gibi kullanmaz. K.V. istemese yapmaz zaten.Birde özel degilse ilk esinizden neden ayrildiniz ?[/QU

çalışmayı bıraktı evde pc başında tünekledi işde bakmıyordu. ben çalışıyordum bende yetiremiyordum, evin erkegi ben kadını o gibi olmuştu, bir erkek eşine bakamıcaksa sorumluluk altına giremicek kadar ezik se eğer( bunu evlenmeden önce görmek mümkü değil tabiki) alana kadar, vs vs arkasından da tartışmalar çıkamamazlık işin içinden ve daha anlatamayacağım başka sorunlar.

bence kendinizi öncelikle sakinleştirip eşinize laf sokmadan (yeni evlisin anadan çıkmıyon şeklinde konuşmadan) güzelce konuşmayı deneyin..34 yaşında bir bayansınız..bir erkeğin özelliklede kocanızın aklına güzelce girebilirsiniz istedikten sonra..ama bu şekilde irite edici davranırsanız senin anan senin kardeşin diye o zaman tabiki adam evden kaçar..

ya siz bayanlar sanırım kocalarınızla okadar mutlusunuzki burdasınız, şaşıyorum size açıkcası herkez bana cephe almış birde bayan olucaksınız, forumda okadar şey yazdım siz çocukları ele aldınız, çocuklar evime bir gün geldi elinde bıçakkkkkkkkkkkk yeni koltugumu kestiler sizin evinizde ki 4 aylık yeni evli ve 4 aylık daha borcunu ödemediğiniz koltugunuzu bıçakla kesslerdi bakalım aynı çocukları siz savunurmuydunuz, hadi ordan ben terbiyesizmişim yok ben nasıl uslupla konuşuyormuşum, ben zaten bu foruma içime dökmek real olmak için girdim yazdım, numara yapsam, daha tatlı dille, daha sakin, daha başka yazardım, ama ben real bir insanım, gerçekleri yazdım, beynimde geçenleri yalansız dolansız, sizin ve sizler gibi kibarcık olup başka hal ve hareketlere bürünmeksizim yazdım, gerçek olan bu, siz arkadaşların yazdıkları yorumlara gülüyorum aslında, hepinizin başına bu gelse eminimki benden belkide daha fazla tepki verir üslubunuzda daha beter olur, şimdiden duyar gibiyim ama işde benim gibi herkes düşündüğünü yazsa gerçek hislerini benim gibi aktarsa bu yorumlar gelmez, anlamaya çalışırdı, allah başınıza verdiği zaman bakalım böyle bir durum veya benzeri siz nasıl olucaksınız okadar merak ediyorumki?

Sayın konu sahibi;

Ne oldu? Pek bir döktürmüştünüz ama birden salaklar, şeytanlar, gözünüze melek mi görünür oldu acaba?

Eğer öyle ise, lütfen bir zahmet bir iki satırla da olsa bildirseydiniz durumu!!!

Onca (ben adını koyamıyorum ne üslübunuzun ne de benzetmelerinizin) ............ ları bir solukta yazan sizin için, bu hiç de zor olmasa gerek. Hiç olmazsa, bunca insanın zamanı ve size yardımcı olma çabaları boşa gitmemiş olurdu biraz olsun nasiplenmiş olduğunuzu bildirebilseydiniz.

Yoksa bir başka sefere, yine bunca insanın canını sıkmak üzere başka bir sinir bozucu senaryoyla burada tekrar yer alıncaya kadar şimdilik diliniz mi tutuldu?

Bir türlü teşrif buyuramadınız? Niye ki?!?!

işine gelmiyor canım.. istedi ki biz burda hepimiz aaaaaa sen haklısın şöylesin böylesin diyelim.. valla kusura bakmasın özellikle 3 ve 6 yaşında çocuklara şeytan diyen insana aklı başında kimse olumlu bişey yazmaz.. ben en çok bu lafına takıldım.. neymiş ufak çocuklara şeytan demek yaaa...

o cocuklar hakkin da nasil böyle konusabiliyosun ben yaziyi okurken 20- 25 zannettim. 3- 6 yas arasin da ki cocuk nasil olur da seytan olur? siz kimsiniz ki o meleklere seytan diyosunuz. siz bu kafayla cok koca eskitirsiniz. fesatliginiz, negatifliliginiz beni okurken bile bunaltti. siz o yazdiginiz da hakli olsaniz ki hakli degilsiniz bana göre, o sabilere öyle dediniz ya burda bir Allahin kulu demez size siz haklisiniz diye. yazik cok yazik...

umarım allah size böyle bir çocukla karşılaştırdıgı vakit aklınıza ben gelirim :)

niye sürekli Allah başınıza verdiği zaman görürsünüz diyorsunuz ki..?
beddua etmeyin...:20:

Son düzenleme:
ya siz bayanlar sanırım kocalarınızla okadar mutlusunuzki burdasınız, şaşıyorum size açıkcası herkez bana cephe almış birde bayan olucaksınız, forumda okadar şey yazdım siz çocukları ele aldınız, çocuklar evime bir gün geldi elinde bıçakkkkkkkkkkkk yeni koltugumu kestiler sizin evinizde ki 4 aylık yeni evli ve 4 aylık daha borcunu ödemediğiniz koltugunuzu bıçakla kesslerdi bakalım aynı çocukları siz savunurmuydunuz, hadi ordan ben terbiyesizmişim yok ben nasıl uslupla konuşuyormuşum, ben zaten bu foruma içime dökmek real olmak için girdim yazdım, numara yapsam, daha tatlı dille, daha sakin, daha başka yazardım, ama ben real bir insanım, gerçekleri yazdım, beynimde geçenleri yalansız dolansız, sizin ve sizler gibi kibarcık olup başka hal ve hareketlere bürünmeksizim yazdım, gerçek olan bu, siz arkadaşların yazdıkları yorumlara gülüyorum aslında, hepinizin başına bu gelse eminimki benden belkide daha fazla tepki verir üslubunuzda daha beter olur, şimdiden duyar gibiyim ama işde benim gibi herkes düşündüğünü yazsa gerçek hislerini benim gibi aktarsa bu yorumlar gelmez, anlamaya çalışırdı, allah başınıza verdiği zaman bakalım böyle bir durum veya benzeri siz nasıl olucaksınız okadar merak ediyorumki?

eğer senin evine gelen 2 küçük çocuk bıçak bulabiliyorsa bu senin hatandır.koltukları geçtim kendilerine zarar verse ne yapacaktınız

birde sürekli beddua eden insandan hep korkmuşumdur.

Son düzenleme:
Okurken içim şişti resmen.. O nasıl bir yazı ya?! Eşini ve ailesini yerden yere vurmuşsun şeytan dediğin çocuk biri 3 diğeri 6 yaşında adı üstünde çocuk ve çocuk dediğin yaramaz olur ilerde bir gün çocuğun olursa anlarsın. Eşinin kardeşi hakkında kıskanç ben ne alsam alıyor demişsin böyle bir durumda kendinle gurur duymalısın bence beğenmiş almış demek ki güzel giyiniyorsun ya da zevkleriniz birbirinize uygun biraz uzlaşmacı olsaydın bunları saydırmazdın. Senin kayınvalide olmuş halini düşünemiyorum.. Eyvahlar olsun gelinle damada :9:

gülüyorum :) evlerine bir gidiyorum aynı elbise aynı ayakkabı aynı çanta, :) dışarı gezmeye gidiyoruz aynıları ile benle gberaber yanımda geziyor, bendeki görümce arkadaşım abisinin bana doğum günümde aldığı çantayı benden utanmadan bu çantayı bana versene diyecek kadar kıskanç ve fesat biri, kıan gecemde kırmızı tuvalet giydi diyorum siz türkçe anlamıyormusunuz :) takmışınız çocuklara :) kıskanç fesat biri olsam burda dile getirmezdim, içimi dökmezdim.

Arkadaşım çocuk dediğin evet şeker verdiğin zaman yüzüne tebessüm yada gülücük yada sevinir bunlara şeker verdiğinde o şekeri yemek yerine sopası ile gözüne sokan cinslerden, parka gittiklerinde parkda çocuk oyun oynar dimi bunlar parkda yerdeki kumları alıp başka çocuklarının kafasına atmakla meşgul yada yüzlerine tükürük atmakla, daha sayamayacağım okadar çok şey varki, çocuk çocukluğunu bilse, ana ana olsa çocuk çocuk olur, bilmiyorsun konuşma olurmu, bir çocuk annesinin annanesinin dayısının amcasının vs vs tanıdık tanımadık tüm insanların sinirine dokunurmu diyorumki bu çocukları kendi yakınları sevmiyor şikayetçi ben şikayetçi oluncamı dile getirincemi böyle cevap yazıyorsunuz, iyi okuyun lütfen benim yazımı başdan.

arkadaşım allah başına böyle insanlar verince vermez inşallahda verirse sizide görücem bakalım ne yazıcaksınız.

çalışmayı bıraktı evde pc başında tünekledi işde bakmıyordu. ben çalışıyordum bende yetiremiyordum, evin erkegi ben kadını o gibi olmuştu, bir erkek eşine bakamıcaksa sorumluluk altına giremicek kadar ezik se eğer( bunu evlenmeden önce görmek mümkü değil tabiki) alana kadar, vs vs arkasından da tartışmalar çıkamamazlık işin içinden ve daha anlatamayacağım başka sorunlar.

umarım allah size böyle bir çocukla karşılaştırdıgı vakit aklınıza ben gelirim :)

Üyelere hakaret tandanslı içeriklere hoş geldiniz.

Herkes size karşı yorum yaptıysa bir aynaya bakmanızı salık veririm.

gülüyorum :) evlerine bir gidiyorum aynı elbise aynı ayakkabı aynı çanta, :) dışarı gezmeye gidiyoruz aynıları ile benle gberaber yanımda geziyor, bendeki görümce arkadaşım abisinin bana doğum günümde aldığı çantayı benden utanmadan bu çantayı bana versene diyecek kadar kıskanç ve fesat biri, kıan gecemde kırmızı tuvalet giydi diyorum siz türkçe anlamıyormusunuz :) takmışınız çocuklara :) kıskanç fesat biri olsam burda dile getirmezdim, içimi dökmezdim.

Kırmızı elbiseyi giydi anda, hediye cantayı sizden istediği anda söyleseydiniz fesat bir insan olmazdınız. Siz icinizde besleyip burada kustunuz.

Back