Yeni evlendim ama kendimde değilim

Şaşırdım böyle biriyle evlenmiş olmaniza, ileriyi öngorebiliyorum şimdiden. Çocuk yapmayın zaten evlilik olmus

1) ……. bir konu sahibi
2) bulunmaz pipili ve yemediği halt
Kalmayan bir koca
3) kocasına aşırı güvenen ……. Bir konu sahibi. (Bu boşlukları ban yememek için doldurmuyorum)
4) aaaa sürpriiiii bir hamilelik (kesin 626262 çeşit yöntemle korundunuz)
5) moralin nasıl yazıldığını bilmeyen ama evlenecek ehliyeti (!) olan bir konu sahibi.
6) koca ve konu sahibi dışındaki bütün kadınların ahlaksız ve edepsiz olmakla suçlanması

Fake konu içeriklerinin hepsini bir araya getirme ödülünü size vereceğiz

bu arada bu adamın çocukları ve evlenip boşanması önemli değil. herkesin başına gelebilir, çocuklu insanlarla da bekar cocuksuzla evlenilebilir. önemli olan;
-adam yalancı aldatıyor, siz bile bile evlenmişsiniz
-adam ortaokul siz uni mezunusunuz
-adam fakir icra vs geliyormuş sürekli
-adam alkolik olma yolunda
-adam sizin kürtajınızı bile miklemiyor
-adam çoluğunu çocuğunu önemsemiyor
-adam konsomatrislerle takılıyor
-adam eski eşini sinir hastası etmiş
-adam kumarbaz

ve siz tüm bunları bilmenize rağmen çocuk istiyorsunuz, dünyada kalan son erkek olsa da 1000 tane seyim olsa da birini vermem.

aklınız eğer kaldıysa başınıza alın.

fake degil önceki konusu var.

Yaşın çok genç bu adam defalarca hata yapmış, yanlış ilişkileri olmuş hiç birine düzgğn davranmamış kadınların hepsi mi kötüymüş? Sorunlu bir eşiniz var ve maalesef düzeleceğini sanmıyorum tavsiyem çocuk yapmayın böyle insanların iyi mutlu bir ailesi olacağına inanmıyorum. Üzücü bir durum bazen hırs , inat yapıyoruz yada gözümüzü aşk kör ediyor ama Pişmanlık gelince durum daha da zorlaşmasın
Bilmiyorum büyürken anne baba sevgisi, ilgisi eksik olunca böyle durumlar olabiliyor bu bir erkekten bekleniyor ama eşiniz doğru biri gibi gelmedi bana umarım üzülmezsiniz ve biz haksız çıkarız . Mutluluklar dilerim

Eski karısı sevgilisi gayrimeşru çocuğu bunları evlendikten sonra mı öğrendin çocuk düşünmeyin tamamını okumadım ama çekilecek bi adam deyil

Konu sahibi kaçtı. Birazdan hepiniz çok kötü kalplisiniz fasli gelir. Tatlım kaçma. Burda bedavaya altin değerinde tavsiyeler. Hepimiz aynı şeyi söylüyoruz. Niye bagimlisin bu adama? Senin kişiliğinden mi? Önceden de alkol bagimliligin varmış. Psikiyatra gittin mi?
Vallahi senin kocanla(?) yaşadığın çarpık ilişkiye yorum yapan içimdeki Güzin ablaya lanet olsunKendi benligimi sorgulamaya gidiyorum.

Ne olursa olsun evlenmişsiniz ve adamın henüz bir falsosu olmamış anladığım kadarıyla. Acaba günün birinde beni aldatır mı diye boşanmak saçma olur. Huzurunuzu boş yere kaçırmayın

adamı o kadar çok merak ettim ki sadece bu konuda bile 4-5 kadın var..herkese nasıl akıl tutulması yaşatmış, helal olsun.
karşılaştığı kadınların biri bile mi akıllı olmaz. gidin alın terapi bakalım, neyin terapisini alacaksınız onu da anlamadım. yalnız aynı şeyleri yaşayacağınıza yemin bile ederim ama kanıtlayamam

Ne olursa olsun evlenmişsiniz ve adamın henüz bir falsosu olmamış anladığım kadarıyla. Acaba günün birinde beni aldatır mı diye boşanmak saçma olur. Huzurunuzu boş yere kaçırmayın
tam tamamen falso. yenisine yer kalmamıştır

Daha 26 yaşındasınız ve bunu yazmışsınız. Kesin emin oldum diyebilirim şu mesajınızdan milleti birbirine düşürmek için açmışsınız konuyu. Herşey var maşallah konuda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…