- 22 Kasım 2010
- 11.087
- 19.383
- Konu Sahibi tommyandgrace
bir insana esaslı beddua etmek için herhalde ilerde kızın olursa gidip böyle manyak biriyle evlensin demek lazım herhalde...düşmana bile söylenmez. yazık etmişsiniz kendinize.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla arasak bulunmaz. Yarısını okudum şaka gibi ya kendi düşen ağlamazSiz bu adamı çok aradınız mı? Kazanılacak bir hedefti de o kadar kadın arasından siz mi kazandınız ve evlendiniz. Adamın neresinden tutsanız elinizde kalır.
sizin evlilğinizi hiç bir zaman iki kişilik olmaacak. Bu süreçte çocuk yapıp babasız çocuk listesine onu da eklemeyin.
Bence en büyük hata bu adamla evlenmeniz
İbrahim Tatlıses'le mi evlendiniz? Her yerde birer ikişer çocuk. ondan 1 tane daha gayrimeşru çocuğu var.
Tatlıses'in parası vardır en azından bunda o da yok.İbrahim Tatlıses'le mi evlendiniz? Her yerde birer ikişer çocuk
Bir hayat nasıl mahvedilir adlı çalışmayı okudunuz. Geçmiş iki sene ve muhtemelen önümüzdeki evli halinizle arti beş sene daha (çünkü ben beş seneden fazla vermiyorum bu evliliğe ya bu adam birini bulup size hakaretler edip gidecek bir iki sene içinde ya da siz beş sene sürekli yakalaya yakalaya bıkıp adamı bosayacaksiniz) mahvoldu. Çocuk yaparsaniz arşa çıkacak. Ömür boyu berbat bir hayat sizi bekliyor olacak.Merhaba.. tekrar. Eşimle 2 yıldır tanışıyoruz. Şubat ayında evlendik. Sevgililik zamanlarımız çok zordu. O eski kız arkadaşıyla benden gizli görüşüyordu. Benden önce de 4-5 yıllık bir ilişkileri vardı. Ben hep sonradan kız bana haber uçurunca öğreniyordum durumu. Onlar ayrıldıktan hemen sonra tanıstık veya ikimizi idare etti bundan hala tam olarak emin değilim kızın iddaası bu yöndeydi birlikte yasıyorlardı. Düşmez şaşmaz bi allah derler ya gerçekten aklım durdu hep affettim, kopamamıştır, sevmese bile vicdan yapıyordur diye düşünerek hep affettim ben. Ama doğru düzgün 1-2 ay o kız işin içine girmeden düzgün zamanımız geçmedi. Hep ayrıl barıs bir ilişkimiz oldu. Şimdi yeni evlendik. Benim her şeyimi değiştirdi numaramı vs. Eski eşi de var ondan iki çocuğu var. O da sıkıntılı birisi ben hiç muhatap olmuyorum bazen bana instagramdan yazar cevap vermem. Evlendiğimizi bilmiyor. Şuan bahsettiğim eski sevgilisi de bilmiyor. Benim ilk evliliğim 26 yasındayım eşim 35 yasında. Geçmişte çok fazla hata yapmış.. çok genç evlenmiş ve karısıyla resmi olarak evliyken ama uzun zamandır ayrı oldukları bir dönemde sevgili edinmiş, o zamanlar çekişmeli davası varmış. ondan 1 tane daha gayrimeşru çocuğu var. Nüfusta çocuğu tanımış ama kadın maalesef pek sağlam ayakkabı değil daha önce konsluk vs. yapmış. Sevmiştim onu ama beni aldattı çocuk doğduktan sonra bile doğru durmadı dedi onun hakkında. İşte daha sonra da bahsettiğim 4-5 yıllık sevgilisi var. Kız defalarca benle uğraştı hatta iftira attı daha önceki konularımda var. Ben hiç bir yere nikah fotoğrafımızı koyamıyorum.
-Herkes öğrenince eski karısı ( adama sinirlenince çocuğu okula göndermiyor dövüyor vs.)
-O gayrimeşru cocugu olan kadını tanımıyorum iletişimim yok. Ama düzenli para gönderdiğini biliyorum.
-ve benden önceki eski sevgilisi sürekli farklı hesaplardan esime yazıyor ediyor. Evlendikten sonrasını bilmiyorum şahit olduğum bir durum olmadı.
O yüzden kimse bilmiyor. Bende açık etmeye korkuyorum. Daha yeni sağlıksız gebelik geçirdim ve kürtaj olmak zorunda kaldım morelim yerlerde bu ara. O dışarıdayken sürekli kafamda kuruyorum. Hep bana evlilikle ilgili ben cok kötü mutsuz bi evlilik geçirdim ve tekrar evlenirsem sen benim son kurşunum olursun derdi. Yani o da hata yapmak istemedi beni kaybetmek istemeyeceğini biliyorum. Ama evlilikten önce çok defa aramız iyiyken bile yalan söyledi. Acaba o imzayı attıktan sonra gerçekten sildi mi tüm geçmişi.. o liman arayışı son bulmuş mudur bilmiyorum. Ben üni mezunuyum. O ortaokul. Böyle şeyler dile getirmeyi sevmem ama aramızda bariz bir kültür farkı var, yine de her şeye rağmen onu çok seviyorum. Kendisi iş yer sahibi. Belki %80 yanlış bir evlilik yaptım. Şimdiden bosanırsak napacagıma dair planlar var kafamda bazen gelip gidiyor öyle.. Kendisi evlenmeden önce, evlendikten sonra terapiye gidelim düzeltelim geçmişteki her şeyi demişti. Bugünlerde yine soruyor sanırım terapiye baslayacağız ama ben kendi adıma çok bunalıyorum çocuk yapmayı da askıya aldım 1 sene kadar. Sürekli bir hata yapacak mı diye diken üstüneyim. Ailem yok annem ben çok gençken vefat etti. Babamla görüşmüyorum zaten. Ondan baska kimsem yok. Bir evim bir arabam var maddi olarak ve calısmıyorum. Daha öncesinde annemin maasını alıyordum, ara ara çalıştım bıraktım. Gül gibi geçiniyordum aslında evlenmeye çok da ihtiyacım yoktu bir yandan da hayalimdi, o hayali gerçekleştirdim ama sanırım balonmuş, Bugün buraya sadece içimi dökmek için yazdım. Dertleşecek kimsem yok. Tavsiyeleriniz olur mu bana? Uzun olduysa affola..
Herkes yeteri kadar yazmış, ben de aynı şeyleri tekrar yazmayayım. Sadece neden evlendiğinizi gizliyorsunuz onu sormak istiyorum. Eşiniz rahat rahat bekar olduğunu söyleyerek millete yürüsün diye mi? Eski sevgilileri, eşleri artık neleri varsa onlar üzülüp sinirlenmesin diye mi?
Senin kocadan hayır gelmez metresi bitmez eski karısı bitmez 35 yaşında adam bu kadar da insan cahil olmaz çokmu aradın onu o kadar erkek var denginle evlenseydin simdi annenin kemikleri sızlıyordur yanlıs biriyle evlendiğin icin sakın çocuk falan düsünme böyle biriyle psikolojisini bozar böyle adamlarMerhaba.. tekrar. Eşimle 2 yıldır tanışıyoruz. Şubat ayında evlendik. Sevgililik zamanlarımız çok zordu. O eski kız arkadaşıyla benden gizli görüşüyordu. Benden önce de 4-5 yıllık bir ilişkileri vardı. Ben hep sonradan kız bana haber uçurunca öğreniyordum durumu. Onlar ayrıldıktan hemen sonra tanıstık veya ikimizi idare etti bundan hala tam olarak emin değilim kızın iddaası bu yöndeydi birlikte yasıyorlardı. Düşmez şaşmaz bi allah derler ya gerçekten aklım durdu hep affettim, kopamamıştır, sevmese bile vicdan yapıyordur diye düşünerek hep affettim ben. Ama doğru düzgün 1-2 ay o kız işin içine girmeden düzgün zamanımız geçmedi. Hep ayrıl barıs bir ilişkimiz oldu. Şimdi yeni evlendik. Benim her şeyimi değiştirdi numaramı vs. Eski eşi de var ondan iki çocuğu var. O da sıkıntılı birisi ben hiç muhatap olmuyorum bazen bana instagramdan yazar cevap vermem. Evlendiğimizi bilmiyor. Şuan bahsettiğim eski sevgilisi de bilmiyor. Benim ilk evliliğim 26 yasındayım eşim 35 yasında. Geçmişte çok fazla hata yapmış.. çok genç evlenmiş ve karısıyla resmi olarak evliyken ama uzun zamandır ayrı oldukları bir dönemde sevgili edinmiş, o zamanlar çekişmeli davası varmış. ondan 1 tane daha gayrimeşru çocuğu var. Nüfusta çocuğu tanımış ama kadın maalesef pek sağlam ayakkabı değil daha önce konsluk vs. yapmış. Sevmiştim onu ama beni aldattı çocuk doğduktan sonra bile doğru durmadı dedi onun hakkında. İşte daha sonra da bahsettiğim 4-5 yıllık sevgilisi var. Kız defalarca benle uğraştı hatta iftira attı daha önceki konularımda var. Ben hiç bir yere nikah fotoğrafımızı koyamıyorum.
-Herkes öğrenince eski karısı ( adama sinirlenince çocuğu okula göndermiyor dövüyor vs.)
-O gayrimeşru cocugu olan kadını tanımıyorum iletişimim yok. Ama düzenli para gönderdiğini biliyorum.
-ve benden önceki eski sevgilisi sürekli farklı hesaplardan esime yazıyor ediyor. Evlendikten sonrasını bilmiyorum şahit olduğum bir durum olmadı.
O yüzden kimse bilmiyor. Bende açık etmeye korkuyorum. Daha yeni sağlıksız gebelik geçirdim ve kürtaj olmak zorunda kaldım morelim yerlerde bu ara. O dışarıdayken sürekli kafamda kuruyorum. Hep bana evlilikle ilgili ben cok kötü mutsuz bi evlilik geçirdim ve tekrar evlenirsem sen benim son kurşunum olursun derdi. Yani o da hata yapmak istemedi beni kaybetmek istemeyeceğini biliyorum. Ama evlilikten önce çok defa aramız iyiyken bile yalan söyledi. Acaba o imzayı attıktan sonra gerçekten sildi mi tüm geçmişi.. o liman arayışı son bulmuş mudur bilmiyorum. Ben üni mezunuyum. O ortaokul. Böyle şeyler dile getirmeyi sevmem ama aramızda bariz bir kültür farkı var, yine de her şeye rağmen onu çok seviyorum. Kendisi iş yer sahibi. Belki %80 yanlış bir evlilik yaptım. Şimdiden bosanırsak napacagıma dair planlar var kafamda bazen gelip gidiyor öyle.. Kendisi evlenmeden önce, evlendikten sonra terapiye gidelim düzeltelim geçmişteki her şeyi demişti. Bugünlerde yine soruyor sanırım terapiye baslayacağız ama ben kendi adıma çok bunalıyorum çocuk yapmayı da askıya aldım 1 sene kadar. Sürekli bir hata yapacak mı diye diken üstüneyim. Ailem yok annem ben çok gençken vefat etti. Babamla görüşmüyorum zaten. Ondan baska kimsem yok. Bir evim bir arabam var maddi olarak ve calısmıyorum. Daha öncesinde annemin maasını alıyordum, ara ara çalıştım bıraktım. Gül gibi geçiniyordum aslında evlenmeye çok da ihtiyacım yoktu bir yandan da hayalimdi, o hayali gerçekleştirdim ama sanırım balonmuş, Bugün buraya sadece içimi dökmek için yazdım. Dertleşecek kimsem yok. Tavsiyeleriniz olur mu bana? Uzun olduysa affola..
Merhaba.. tekrar. Eşimle 2 yıldır tanışıyoruz. Şubat ayında evlendik. Sevgililik zamanlarımız çok zordu. O eski kız arkadaşıyla benden gizli görüşüyordu. Benden önce de 4-5 yıllık bir ilişkileri vardı. Ben hep sonradan kız bana haber uçurunca öğreniyordum durumu. Onlar ayrıldıktan hemen sonra tanıstık veya ikimizi idare etti bundan hala tam olarak emin değilim kızın iddaası bu yöndeydi birlikte yasıyorlardı. Düşmez şaşmaz bi allah derler ya gerçekten aklım durdu hep affettim, kopamamıştır, sevmese bile vicdan yapıyordur diye düşünerek hep affettim ben. Ama doğru düzgün 1-2 ay o kız işin içine girmeden düzgün zamanımız geçmedi. Hep ayrıl barıs bir ilişkimiz oldu. Şimdi yeni evlendik. Benim her şeyimi değiştirdi numaramı vs. Eski eşi de var ondan iki çocuğu var. O da sıkıntılı birisi ben hiç muhatap olmuyorum bazen bana instagramdan yazar cevap vermem. Evlendiğimizi bilmiyor. Şuan bahsettiğim eski sevgilisi de bilmiyor. Benim ilk evliliğim 26 yasındayım eşim 35 yasında. Geçmişte çok fazla hata yapmış.. çok genç evlenmiş ve karısıyla resmi olarak evliyken ama uzun zamandır ayrı oldukları bir dönemde sevgili edinmiş, o zamanlar çekişmeli davası varmış. ondan 1 tane daha gayrimeşru çocuğu var. Nüfusta çocuğu tanımış ama kadın maalesef pek sağlam ayakkabı değil daha önce konsluk vs. yapmış. Sevmiştim onu ama beni aldattı çocuk doğduktan sonra bile doğru durmadı dedi onun hakkında. İşte daha sonra da bahsettiğim 4-5 yıllık sevgilisi var. Kız defalarca benle uğraştı hatta iftira attı daha önceki konularımda var. Ben hiç bir yere nikah fotoğrafımızı koyamıyorum.
Şubatta evlendik demiş konu sahibi. Tabi resmi değil sadece imam nikahıysa bahsettiği evlilik haklı olabilirsiniz. Umarım böyle bir şey yapmamıştır.Bence adam halen bosanmamış bu yüzden gizliyorlar. Başka açıklaması yok
Hanımlar sakin. Eşimi severim, iyiyken cok iyiyiz hayatımda yaşamadığım mutluluğu heyecanı tutkuyu onla yaşadım ben. Hislerim ona karşı çok yoğun. Evlendikten sonra yanlış hiç bir şey yapmadı. Her zaman en zor zamanlarımda yanımda oldu. Gönlümü kolay kazanmadı. Onun geçmişini ben yargılamadım hata yaptığını berbat bir yaşantısı geçmişi olduğunu kabul ediyor. Her zaman dile getiriyor. Ben sadece bundan sonrasını kafamda kuruyorum aynı şeylerin yaşanma ihtimalinden, gerçekten değişmediğinden, aynı noktalara gelebilme ihtimalimizden bahsediyorum. Bunlar evet benim kafamda kurduklarım biraz da hislerim geçmişini bildiğim için. Dertleşmek istedim artık yeni bi hayatımız var lütfen biraz yapıcı yorumlar bekliyorum. İnanın terapiste bile gitmek isteyen ben değilim kendisi ısrar ediyor araştırıyor.
Şubatta evlendik demiş konu sahibi. Tabi resmi değil sadece imam nikahıysa bahsettiği evlilik haklı olabilirsiniz. Umarım böyle bir şey yapmamıştır.
Şubatta evlendik demiş konu sahibi. Tabi resmi değil sadece imam nikahıysa bahsettiği evlilik haklı olabilirsiniz. Umarım böyle bir şey yapmamıştır.
Adam acun ılıcalı falan herhalde, ya da onun kadar zengin...
Yapısında da varmış ama haklı çünkü eşimden de çok çekmiş,
Işte siz annesi olduğunuz için adam da sizinleyken 4-5 sene beraber yaşadığı eski sevgilisiyle görüşüyor. Siz evde yemek hazırlayın onaBazen annesi gibi hissediyorum. Onu düzeltmek kendisini bulması için yardımcı olmak istiyorum. Benim hayatımı mahvetmeye yeltenmediği sürece ben yanında olmak isterim ama en ufak bir yanlısında da gideceğim