Yeni evlendim ama kendimde değilim

inş kıvanç tatlıtuğ’a benziyordur adam. en azından ordan kotarsın bi parça!

Eski karısı sevgilisi gayrimeşru çocuğu bunları evlendikten sonra mı öğrendin çocuk düşünmeyin tamamını okumadım ama çekilecek bi adam deyil
gayrı mesru cocuga bile eyvallah. fakat çocuk konsomatristen. yarın bir gün eskorttan da cocugu olabilir. üstelik fakir. bunca cocuga nasıl bakacak?

eski karısına degil. cidden ayrı bir konsomatris sevgilisi varmıs. ondan da cocugu varmıs. 2 tane de karısından var. adamın bir de sevgilisi varmıs soru sahibini ilişkileri boyunca sevgilisiyle aldatmıs :/
Tamamını olumadım sevgilisi olduğunu bilirken bu da adamla sevgili.. Adamın çocuğunun annesine kons, sağlam ayakkabı değil diyor isteyerek m.k çukurunda

İyi ama önceki konusuna bakınca da bir insan bunca şeyi yaşayıp nasıl evli kalıyor, hala çocuk istiyor diyorum. Normal biri yapmaz bunları çünkü

26 yaşındaymış yaşı geçiyormuş

konu sahibesi ben bakarım diyorsunda o çocuk büyüdüğünde başka adam mı bulamadın baba yapacak demez mi?

26 yaşında yaşı geçiyorsa 35 im hiç evlenmedin ben öleyim ya. böyle adamlarla evleneceğime bekar kalırım dedim kaldı ki karsıma cıkanlar soru sahibinin esinden bin kat düzgündü her açıdan. sadece aşık olmadığım için bile hayır dedim. Bilmiyorum belki kafası kırık olan benim, biziz. bilemiyorum

Nerden tutsan elde kalır. Maalesef eşin de "iyi bir papuç değil". Bu evliliğin sonu yok görünüyor.

Senin düşmana ihtiyacın yok.Sen sana yetersin canım ya.Allah yardımcın olsun umarım her şey gönlünce olur

Lütfen çok çok çok iyi korunun ve babalık sorumluluğunu almayacağını iki kez ispat eden bu adam için üçüncü bir çocuğun hayatını karartmayın.

Evlilik, hayalinizdi sonra "balon" olduğunu düşündünüz. Evlilik inanın ki "Balon" değil Doğru insanla yapılırsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…