Yeni evlendim ama kendimde değilim

Valla arasak bulunmaz. Yarısını okudum şaka gibi ya kendi düşen ağlamaz

Bir hayat nasıl mahvedilir adlı çalışmayı okudunuz. Geçmiş iki sene ve muhtemelen önümüzdeki evli halinizle arti beş sene daha (çünkü ben beş seneden fazla vermiyorum bu evliliğe ya bu adam birini bulup size hakaretler edip gidecek bir iki sene içinde ya da siz beş sene sürekli yakalaya yakalaya bıkıp adamı bosayacaksiniz) mahvoldu. Çocuk yaparsaniz arşa çıkacak. Ömür boyu berbat bir hayat sizi bekliyor olacak.

Bence adam halen bosanmamış bu yüzden gizliyorlar. Başka açıklaması yok

Senin kocadan hayır gelmez metresi bitmez eski karısı bitmez 35 yaşında adam bu kadar da insan cahil olmaz çokmu aradın onu o kadar erkek var denginle evlenseydin simdi annenin kemikleri sızlıyordur yanlıs biriyle evlendiğin icin sakın çocuk falan düsünme böyle biriyle psikolojisini bozar böyle adamlar

Yahu kendi elinizle kendi başınızı yakmışsınız.
Birini boşamış
Boşanmadan öbürünü bulmuş
Sonra size sap olmuş bu arada eskisiyle de görüşüyor.

Hemen boşanın. Çektiğiniz kişi kim yahu. Kıçı kırık başı bozuk bir herif. Öylesini bulmak çok kolay, dolu ortalık.

Hç mi kendinize saygınız yok. Bir de hamile kalmışsınız. Günah değil mi o masuma yahu.

Adam boyuna ürüyor, tek kullandığı organı da bu sanırım.

Hem sinirlendim hem üzüldüm yazık.

Eşinizle mutluluklar. Kendi düşen ağlamazmış. Çocuk yapıp da yakmayın sabilerin başını.

Bu adamı çok mu aradınız? Ya da kala kala bu adama mı kaldınız?Bir kusurunuz mu var , kendinizi çirkin fln mı görüyorsunuz ki kendinizi bu adama layık gördünüz? Yüzde 80 yanlış evlilik demişsiniz üzgünüm yanlış hesap yüzde 99,999999 yanlış evlilik. Bu adam aldatmayı huy edinmiş üstelik kadın konusunda bir kıstası da yok, yarın eskortla da sevgili olur çocuk peydahlar. Siz de boşanmaya yakın öğrenirsiniz o çocuğu. Herkes bunu aldatıyorsa herkes kötüyse neden cocukların velayetini babaya vermiyor devlet?! Bence asıl aldatan bu.

Zaten muhtemelen şuan da sizi aldatıyır 4-5 senelik eskisiyle, bence hala iletişimdeler. Ha o eskisi olmaz yeni bir kadın olur farketmez yüzde bin beş yüz aldatılacaksınız. Bu çok net. Onca boynuza ve yalana rağmen evlenmişsiniz, bu adamın aldatmak zaten huyu, sizin de affettiğinizi görünce aldatmaya devam ediyordur.
Kusura bakmayın ama çocuğun düştüğüne sevindim, bunda bir hayır var. Hayatınız kurtulmuş. Çocuk falan yapmadan tez elden ayrılın. Bir şey olmasını beklemeyin zaten geleceği yok ki bu evliliğin. Evlenmeyi, gelinlik giymeyi hayal etmissiniz, hayalinizi gerçekleştirdiniz. Daha fazla sürünmeden boşanın. Zaten adam ortaokul mezunu çok geçmez sizi ezmek için şiddete başlar

edit: Adam kumarbazmış üstüne. Bravo mokun moku biriyle evlenmişsiniz.

Son düzenleme:
Adam acun ılıcalı falan herhalde, ya da onun kadar zengin...

Keşke öyle olsaydı en azından para için denirdi adam çulsuz. İkide bir de icralar geliyormuş kendi işiymiş. Artık işinde kimlerin canını yakıp paralarına konuyorsa konu sahibi bari orada akıllıca davranıp mal ayrılığı yapmış ki evi arabası adamın borcuna gitmesin.

Yapısında da varmış ama haklı çünkü eşimden de çok çekmiş,

Bu 13-14 yaşında bir çocuk saflığında olduğunu söylediğiniz adamın eski karısı değil mi?
Saflığından eziyet ettiyse demek.

Anlatmadığınız şeyler var.
Yanlış ortamlar, alkolizm, tedavi ok
E bu adamda da yanlış ortamlar, alkol, aldatma, kumar var.
Siz nerede tanıştınız?

Bazen annesi gibi hissediyorum. Onu düzeltmek kendisini bulması için yardımcı olmak istiyorum. Benim hayatımı mahvetmeye yeltenmediği sürece ben yanında olmak isterim ama en ufak bir yanlısında da gideceğim
Işte siz annesi olduğunuz için adam da sizinleyken 4-5 sene beraber yaşadığı eski sevgilisiyle görüşüyor. Siz evde yemek hazırlayın ona

36 yasinda adamin hayatını düzeltmeye de çalışmayın ya. Bu neymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…