Yeni evlendim ama kendimde değilim

Yaptığın şeyin hata olduğunu sende çok iyi biliyorsun. Bak anne yok baba yok belliki içindeki o biri beni sevsin boşluğunu bu adamla doldurmak istemişsin ama büyük hata belki sevmiyorsun ama farkında bile değilsin. Maddi durumun iyiyse lütfen bir psikoloğa görün.
Anlattıklarında adamın elle tutulur tek tarafı bile yok ve o kadar gençsin ki. Daha hayatının baharında başka insanların gölgesinde bir hayat kurmak yerine git tek başına mis gibi bir geleceğin olsun. Ama lütfen bir destek al ve asla bu adamdan çocuk yapma.

Ne cektiyseniz elinizle hazırlamışsiniz böyle bir adamla nasıl evlendiniz bide cocuk istiyorsunuz bence aklınızı başınıza alın böyle bir adsmla ömür mu geçer adam bildiğin çapkın önünr geleni hamilebirakmis ayrılmanız için çok sebep var bir olmaniz için sebep yok bence

Burda ilk defa konu gerçek mi diye sorguluyorum şuanda okuduklarıma inanamiyorum şaka gibi çünkü ciddimisin böyle bir adamı kabul ettiğine ?

Sakın sorumluluk alırım deme çocuk bakmak çok zor tek basina uykusuz geceler yememesi hastaligi v.s yapamazsin dile kolay öyle bir sorumlulugu tek basina alamazsin yasayan bilir bunu

Bu akil tutulmasi bir sizde bir de neslihan atagul’de var. Kocam da kocam…

Herkes 2. şansı hak eder evet ama 3.4.5.6... kez şans verilirse onun adı kerizlik enayilik olur. Gram evlat sevgisi taşımayan vicdansızın biri bu. Nasıl eminsiniz başka çocukları olmadığından? Sizin ne istediğiniz ne yapmaya çalıştığınız hiç umurumda değil ama çocuk istiyorum derseniz ağzıma geleni söylerim. Hangi çocuğuna babalık yapmış, üstelik hepsinin annesini kötülüyor. Konsomatris kadın evine gizlice mi girip çocuk yapmış yoksa ahlak yoksunu kocanız mı o pavyon senin bu pavyon benim gezmiş mi? Ben de hatalar yaptım annemim ölümünden sonra alkole başladım yazdınz. Kimseye zarar vermediniz ama değil mi? Sağda solda 3-4 çocuk yapıp babalarının başına atmadınız. Eşinizi sevgilinizi aldatmadınız. Zararınız kendinize oldu başkalarını mağdur etmediniz.

Bakın şuna emin olun, ister milyarder ister fakir bir ailede doğsun. Bir bebek doğduğu anda ihtiyacı olanlar sevgi güven ve huzurdur. Çulu çaputu odası süsü bunlar hiç bir şeydir. Aradığı şey meme emip annesinin koynunda, sıcaklığında uyumaktır. Peki ya babası, bugün evde yarın başka kadınlarla fingirdemede, kumar masalarında takılacak. Siz acaba diye diye kafanızda kurarken nasıl annelik yapacaksınız? Diğer çocukları ne olacak? Atmış annelerinin başına, resmi olanlara 500'er TL resmi olmayana 0 TL nafaka layık görmüş. Bu çocuklara çöp muamelesi yapacak ama sizden olanı tepesinde gezdirecek öyle mi?

Ben size boşanmayın demeye geldim. Çok gönüllüsünüz adamı tepenizde gezdirmeye. Bir adet şeref haysiyet yoksunu adam ortalıkta boş gezmesin. Aldatma, kumar ve gayrı meşru çocuk (bence çocuklar) sahibi bir adamı piyasadan kaldırdığınız için size teşekkür ederim. Sizinle eğlendi benimle evlendi kafasına devam edin. Paylaşamamışlar da siz kapmışsınız. Tekrar yazıyorum sakın ama sakın boşanmayın.

Sizin sayenizde nafakayı arttırmış mış, kendinizi azize gibi mi hissettiniz? Evi var arabası var yakında işe başlar benim masrafımı da yüklenir demiyorsa ne olayım. Bu kadını soyup soğana çevirip önümdeki maçlara bakarım diyordur içinden.

E tabii ki gönlünü zor da olsa yapcak senden başka her şeye böyle inanacak kendini böyle yakacak kadını nereden bulacak ? Adam bal gibi aldatmış biliyorsun hala da iş karıştırıyor kimse sana ulaşıp yediği haltları anlatmasın diye de senin numaran dahil her şeyini değiştirtmiş işte kör müsün cahil misin çözemedim ki , adamın kullandığı kelimelerden bile pişman olmadığı sadece göz boyama olduğu belli bunda anlaması zor bir şey yok ayrıca sizin yaptığınız geçmişi yargılamamak affetmek değil ki sırf evlenmiş olmak için şu rezili seni aldatmasını bile sindirmişsin şimdi de boşanmış olmamak için kendini avutup duruyorsun bunun bir sonraki adımı ben babasız büyüdüm çocuğum büyümesin olacak

Size karşı en başından itibaren çok fazla yanlış yapmış sizde hep affetmissiniz. Sevgi konusunda bir şey diyemem ama acaba hep affettiginiz için evlilik yoluna gitmiş olabilir mi sizle ? Güven duymamaniz aşırı normal bir durum tabi ki kafanızda kurarsınız.
Kimseniz olmadigi için sizde eşinizi liman olarak görüyorsunuz muhtemelen. Çocuk konusunu bencede askıya almalısınız tek tabanca olunca bı yerde vazgeçmek kolay olabilir ama çocuk olunca sıkıntı. Bide eşinizin anladığım kadarıyla 3 çocuğu var onlarla olan iletişimi vs. Önemli ilgisiz alakasız biriyse çocuk lonusunda ekstra dikkat etmelisiniz bence.. umarım daha mutlu ve huzurlu bı hayatınız olur önceligi her zaman kendinize verin.

Kesin net gidersin %100 gidersin aldatmak kumar yalan bunlar hata değil zaten biz malız

Niye kendine bu kötülüğü yapıyorsun.!!
Hiç mi değer vermiyorsun kendine
Evin araban maaşın varmış
Kaptırma sakın ve ayrıl daha çok gençsin yeniden daha iyi biri ile yuva kurarsın

Hayır herşeyi geçtim de cidden evladınıza reva gördüğünüz baba adayı iki çocuğuna acımadan eşini aldatan hatta konsluk yapan ve nasıl bir ortamda yaşadığı belli bir kadından çocuk yapıp zavallı çocuğu da öyle bir ortamın içinde bırakabilen bir adam mı? İlerde evladınızın kardeşi olarak hem hukuki hem de duygusal olarak muhattap olmak zorunda kalacağı ortam bu mu yani? Bakın ölümü yaşamışsınız, evladınızı sizin büyütecek ömrünüz olacak mı belli değil? Cidden böyle bir adama çocuk bırakarak rahat gözlerinizi hayata kapatabilecek mısınız? Daha adam gibi elinizden tutup sizin kocanız olduğunu etrafa söyleyemeyen, sizi daha yolun başında eski sevgilisi ile aldatan adama evet derken nasıl bir yokluk içinde yaşıyordunuz? Adam bırakmak istemiyormuş, yurdumda hangi adama sorsan sizin gibi safını bırakmak istemez zaten. Evi arabası olan, her rezilliğini , ihanetini yutan, size toplum nazarında karısı olduğunuzu ilan edemediğiniz de bile ses çıkarmayan, kendinden kaç yaş küçük böyle safını bulmuş, enayi mi bıraksın. Mantıklı olan sizin bırakmamı ama sizde de onu yapacak durum yok anladığım kadarıyla. Size edilecek tek şey aklınızı başınıza almak için dua etmek olur sanırım. Umarım böyle bir adamdan çocuk yapıp bir ömür evladınızın başını da yakmazsınız.

Sana özelden nikahımızı yollayayım yeterli bu kadar çirkinleşme
Bütün dert bu değil mi şu an? Kıymetlinizi aldınız, geri kalan her şey fasa fiso. Hatta hüso. Sizin için hiçbir sıkıntı yokmuş demek ki, bu konu neden açıldı ki? Terapist de işe yaramaz, bu adam iyice kötülerse öyle gelin. Görüşürüz.

Kaybetmek istemez ama kaybetmekten de korkmaz. Kendini toparlama ihtiyacı duymaz. Nasılsa ne olursa olsun kendisine sıkı sıkı sarılan biri piyangodan bi yerden denk gelmiş. Kapının önüne konsa eskaza, azcık ağlar zırlar, o da çabadan sayılır. Adamdaki şansa kalbimi bıraktım.

Oha tuvalette ekmek mi yedin de böyle biriyle evlendin

Tek yapılacak yorum : Kendi düşen ağlamaz

İnsanın kendine yaptığı kötülüğü 40 kişi gelse yapamazmış deyiminin vücut bulmuş halisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…