Yeni evlendim ama kendimde değilim

Nolur çocuk yapmayın sonra başlarına Bi iş geliyo biz üzülüyoruz

Neden böyle bir ilişkide kalmak? Neden ötesine taşımak?
Kaostan beslenen ve aile olma bilinci olmayan biriyle aile olmak isteği...
Manipülatif bir adam ve üç kadın.

Çocuğa yazık.yasim geçiyor diye cocuk yapılmaz yazık ki ne yazık çocuğa.

Adama bak beee vay be

26 yaşındasınız ve yaşım geçecek belki çocuk yapıp öyle ayrılırım diyorsunuz
Tekrar yazmakta fayda var yaşınız daha 26,26.
Tekrar diyorum 26.
Eşinizin vukuatları ise saymakla bitmez.
Bu adamdan çocuk yapıp ne yapacaksınız bu yaşta.
Bu gencecik yaşta

28 yaşında nisanlandim 29 evlendim 30 yaşıma dul olarak giricem.Gec kalmış sayilmazsin.Bu zamanda.

Bir kadın nasıl kendini mahveder adlı çalışma metni olmuş... Yorumsuz kaldim ben ALLAH yar ve yardımcınız olsun

Bugün bataklıktaki bir gül olarak değerlendirip el uzattığın, bağrına bastığın, iyileştirmeye çalıştığın, birbirinizin yaralarına merhem olacağınızı düşündüğün o adam yarının canavarı olabilir dikkat et. Yargılamak için değil bu yorumum kısmen benzer yoldan geçen, damdan düşmüş nacizane bir abla tavsiyesi.

Böyle bir adamı nereden buldun? Maşallah kazanova gibi.. hata üstüne hata yapmış. Sana da yapmış. Diken ustundesin. Yazık genceciksin daha ...

Kadinlarin coğu vizyonsuz ya. Hicbi erkek kendinden 9 yas buyuk boşanmis cocuklu biriyle evlenmez. Hele ki altın çagindasin. Kadinlar hemen evde kaldim korkusuyla bi de degersizlik duygusuyla essekle bile evleniyor d: bilmiyorm yani kadin kiz ayağı var bide egitimsiz hicbi kadini mutlu etmez bu tipler.

Adam altından sanırsam her bulan adamdan çocuk yapıyor, sonra da adam sıradaki talihliye atlayıp onunla çiftleşiyor Ancak böyle yazabildim, çiftlik hayvanları bile siz 3 salak kadından daha akıllı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…