Yeni evlendim ama kendimde değilim

Ben her ne kadar yeni üyede olsam 10 senedir sessiz sedasız takip ederim burayı.. burada belki 1000 tane konu okumusumdur hep söyle; kumarbaz koca düzelir mi bir cocuk daha yaptım düzelmedi, aldatan koca düzelir mi? Bi cocuk daha yaptım yine düzelmedi? Uyusturucu kullanan sevgilimle evlendim? Ama bırakmadı… annesine düşkün kocam cocuk olunca annesini bırakır mı, bırakmaz!.. Liste uzar da gider… aslında sizin givi insanlara teşekkür etmemiz gerek, çer çöp adamları evlere aldıgınız icin. Bekar olsa belki benim belki diğer bekar kadınların bası yanacaktı.. Gercekten herkes hak ettiği hayatı yaşıyor sizde öyle

Okurken sinir krizi geçirdim resmen hamile halimleee yaa yokkk böyle bir kafa sen adami ne mal ne bok olduğunu bile bile evlenmişsn şaka falanmsn acaba lütfen bakkkk sana tek tavsiyem boşannnn hemennn hemdeee böyle insanlar düzelmez eski güzel hayatina dön ve seni çok sevecek güvenilir biri elbette karşına çıkacaktr buna güven lütfen

Güzel yorumun için teşekkürler en azından halaret etmemişsiniz

Korku filmi gibi!
Kendim boşanmış 2 çocuklu bir kadın olarak boşanmamış ya da boşandıysa bile çocuğu kendide kusurun karşı tarafta olduğu birini tercih ederim. 26 yaşında kendine neden bu adamı reva gördün.
Ve son olarak eğitim önemli keşke önem verseydin davul dengi dengine.
Çocuk yapma bari bir de paranı yedirme evinde oturtma bunu

Muhtemelen biraz gözünüzü boyadı siz de hırs yaptınız.
Evlenince bu yarış bitince boşluğa mı düştünüz? Yoksa gerçekleri mi görmeye başladınız?

Yorumları okumadım belki yazan olmuştur da siz niye kendinize böyle bir kötülük yaptınız? Adamın hayatı Çarşamba pazarı gibi kimin koynunda belli değil. Şu anlattıklarınızdan hiç sağlam pabuç olmadığı zerre kadar güvenilemeyeceği anlaşılıyor. En azından uzunca bir süre çocuk yapmayın adamın zaten çocuğu varmış. İyice bi ölçüp tartın belki boşanırsınız çocukla daha zor olur.
Eviniz arabanız paranız varken bu kadar yanlış bir adama kapılmanız ve sürdürmeniz çok tuhaf.. umarım eşiniz düzelmiştir ve sizi hiç üzmez

E tamam sorun ne ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…