Yeni Evime Yeni Dekor

la senaaaaaa :KK52:

burası benim topiğim bi keremm :63: yakalanmış sayılmam ben :KK60:

ossun yakalandınız yinede basıldınız nen. kız ben de yazdıydım da site bakıma girdi o arada. hep kahverengi len ne bu.
azıcık farklı renkli falan olsun. snra hep tablolar gri kahverengi diye gitcek...
ama güzel genel olarak

nan bırak şimci kısırı :KK4: koltuklara bak bacım size koltuk beğendirecem diye iki saattir hatim ettim köşe takımlarını :KK60::KK60::KK60:

taam nan taam karnım aç napem saba yidimdi daha
sende köşe takımlarını bırakta bak sayfanın beğenisini yükselttim 1 di 6 ya çıkarttım hee:KK42::KK42:

ossun yakalandınız yinede basıldınız nen. kız ben de yazdıydım da site bakıma girdi o arada. hep kahverengi len ne bu.
azıcık farklı renkli falan olsun. snra hep tablolar gri kahverengi diye gitcek...
ama güzel genel olarak

kızım napim la sıfırdan yapsam tamam denüşük bişey alayım ama oturma odamın tülüne bunlar gidiyo kırmızı alsam tülü değiştirmem lazım sonra boşanma davası için avukat ayarlarsın bana tövbe ya :KK60::KK60:

2.ci beğendim yatmak için iyi gibi geldi:44::44::KK42::KK42:

sen de hep yatmalık seçiyon diloo :KK60:

kızım napim la sıfırdan yapsam tamam denüşük bişey alayım ama oturma odamın tülüne bunlar gidiyo kırmızı alsam tülü değiştirmem lazım sonra boşanma davası için avukat ayarlarsın bana tövbe ya :KK60::KK60:

:KK60::KK60:yok o tokturu ayarlar malum eşin seni komalık edince
onun için uğraşıyo zaaar kocasına iş çıksındiye:KK60::KK60:

sen de hep yatmalık seçiyon diloo :KK60:

napem bacım tv izlerken oturamam hep yatarımda ben kendimle kıyaslıyom sanki sen yatmıyon hee:KK51::KK51:

kıı kız ne dedi sana görmedinmi bide perde masrafımı çıkartsın adama napçan bacım adam boşarsa diye korkuyo kızz:KK60::KK60::KK60:

kızım bizim pazxarda siper perdeler var vcalla mesela gitsin alsın bana ne onun orda da vardır. ordaki perdeyi de başka yere taksın söylesene onaaaaaaaa

kızım bizim pazxarda siper perdeler var vcalla mesela gitsin alsın bana ne onun orda da vardır. ordaki perdeyi de başka yere taksın söylesene onaaaaaaaa

hee doğru diyon bacım kız ceyda nere gittin kıı yazsana senin için kendimizi paralıyoz burda bak eve bilen gitmedim bu saat oldu tükkandayım o kocam bi gelsin bak napçam onu:KK47::KK47::KK47:
ucuz yollu bi perde al canım olmazsa ya bi perde için tek renge yüklenme yatak odasından çıkarttığın ne renk
zaten misafir takımın kahverengi oturma odasınıda başka renk yap kıı

napem bacım tv izlerken oturamam hep yatarımda ben kendimle kıyaslıyom sanki sen yatmıyon hee:KK51::KK51:

yatıyom bacı yatıyom :KK19:
yidim valla.
şu ceydaya söyle kahverengi almasın

:KK52:
hee doğru diyon bacım kız ceyda nere gittin kıı yazsana senin için kendimizi paralıyoz burda bak eve bilen gitmedim bu saat oldu tükkandayım o kocam bi gelsin bak napçam onu:KK47::KK47::KK47:
ucuz yollu bi perde al canım olmazsa ya bi perde için tek renge yüklenme yatak odasından çıkarttığın ne renk
zaten misafir takımın kahverengi oturma odasınıda başka renk yap kıı
nan kocam geldi yimek verdim adama :KK53:

o senaya söle dediği perdeyi anlamadım :KK60:

nasıl bişi la o perde :26: az daha tarif edin???

Allah seni nası perde olcak nan pazarda perdeler ucuz diyo pazardan alsın diyoo
kız benim herifte hala gelmediya ceyda sinirimden ağlıcam şimdi hee iyice sinir geldi yaa:KK57::KK57::KK69::KK69::KK31::KK31::KK14::KK14::KK15::KK15::KK15::95::95::95:

geliyomuş zahmet oldu acık ama Allahım ya çıldırazağım bu saatten sonra eve gidip napçaksak:KK47::KK47::KK47::KK57::KK57:
haydin eyi aşamlar size gacılar:KK58::KK58::KK58:sohbet eyidi emme
ceyda yat kalk dua et bak topiğini şenlendirdim hee:KK53::KK53::KK53:

Allah seni nası perde olcak nan pazarda perdeler ucuz diyo pazardan alsın diyoo
kız benim herifte hala gelmediya ceyda sinirimden ağlıcam şimdi hee iyice sinir geldi yaa:KK57::KK57::KK69::KK69::KK31::KK31::KK14::KK14::KK15::KK15::KK15::95::95::95:

ne bilim nan siper perde yazmış sonra okuyunca anladım süper yazcaana siper yazmış bizim akıllı :KK52: ben de siper perdeyi perde ismi sandım off nolcak bizim bu halimiz :KK60::KK60::KK60:

kı arasana bacım cebini anamm saat ne kadan geç olmuş he kız dilo sen orda harcanıyon bacım senin yerinde olsam yarın greve başlarımm pankartlarını hazırla bu akşam ' patron kalleş işçi kardeş' :KK60::KK60::KK60::KK60:

X