Yeni Evime Yeni Dekor

Kızlar tüm fotoğrafları ilaveler ile birlikte ilk sayfaya taşıdımm. Topiğime yeni bakanlar sayfalarda dolaşıp sıkılmasın istedim.. tüm yenilikleri ilk sayfada bulabilirsiniz :KK71:

vaaoooovvvv bacım herşeyi süper düşünmüşsün...:81::81:
hele öyle bi anlatmışsınki okudukça okuyasım geldi valla...:KK16:
evine yerleş resimlerini bekliyorum.
hem banada fikir olmuş olur...

vaaoooovvvv bacım herşeyi süper düşünmüşsün...:81::81:
hele öyle bi anlatmışsınki okudukça okuyasım geldi valla...:KK16:
evine yerleş resimlerini bekliyorum.
hem banada fikir olmuş olur...

canım canım canım canımm :KK70:

Valla sizler bana öyle moral oluyorsunuz ki anlatamam.. inanın bu fikirlerimi şuan sadece eşim ve de sizler biliyorsunuz :KK1: Hatta bazılarını eşim bile bilmiyor :KK60: Artık birşeyler istemeye çekinir hale geldim şu eve taşınmadan boşamazsa iyi :KK52:

Ah güzelimm Rabbim o günü gösterirse inşaAllah, elbette ekleyeceğim :KK34:

düşünceleriniz gayet hoş olacağını gösteriyor evinizin...mutlulukla oturursunuz inşallah...ben parkenizin markasını ve rengini merak ettim doğrusu???

merhaba, eviniz hayırlı olsun.. bence mutfakta evye pencere önünde olmalı..

aman canım ne çok şey eklemişsin öyle bak bak bitmedi vallahi aklımda kalanlara yorum yapıcam şimdi.
bi kere mutfakçı birisi olarak ilk başta aspiratörünün çok iyi emiş gücü olmasını öneririm birazcık orta noktada kalmış çünkü dolaplarda koku ve kabarma yapmamış olur.

avizelerinin hepsi çok güzel.çok beğendim güle güle kullan
koltuk için bence evindeki diğer mobilyalar sanırım kahve tonları bunu da daha farklı yap derim. kreem yada daha canşlı tonlar tercih et kırmızı gibi..
yada krem koltuk kırmızı-siyah büyük yastıklar..

ıkeadan aldıklarında çok güzel benimde bi ara gidip dolaşmam lazım zaman olurssa tabi :KK36::KK36:
halılarını da beğendim. ama şuanda çok anlamıyorum o konulardan :KK30:
bide tv gömmek iyi fikirmiş :82:

düşünceleriniz gayet hoş olacağını gösteriyor evinizin...mutlulukla oturursunuz inşallah...ben parkenizin markasını ve rengini merak ettim doğrusu???

Amin, inşaallah..

Parkelerimin rengi 'Ladin' olarak geçiyormuş, fakat henüz hangi marka olacağı belli değil :KK34:

Teşekkür ederim :KK71:

merhaba, eviniz hayırlı olsun.. bence mutfakta evye pencere önünde olmalı..

çok teşekkür ederim. :KK71:

aman canım ne çok şey eklemişsin öyle bak bak bitmedi vallahi aklımda kalanlara yorum yapıcam şimdi.
bi kere mutfakçı birisi olarak ilk başta aspiratörünün çok iyi emiş gücü olmasını öneririm birazcık orta noktada kalmış çünkü dolaplarda koku ve kabarma yapmamış olur.

avizelerinin hepsi çok güzel.çok beğendim güle güle kullan
koltuk için bence evindeki diğer mobilyalar sanırım kahve tonları bunu da daha farklı yap derim. kreem yada daha canşlı tonlar tercih et kırmızı gibi..
yada krem koltuk kırmızı-siyah büyük yastıklar..

ıkeadan aldıklarında çok güzel benimde bi ara gidip dolaşmam lazım zaman olurssa tabi :KK36::KK36:
halılarını da beğendim. ama şuanda çok anlamıyorum o konulardan :KK30:
bide tv gömmek iyi fikirmiş :82:

valla ya ne kadan çok şey eklemişim.. :KK52: kendimi yeni evleniyormuş gibi hissediyorum sankim çeyiz düzüyorum sil baştan :KK60:

tatlım krem koltuk ve özellikle siyah-kırmızı koltuk kombinasyonuna bayılıyorum ama odamın tülüne uyum sağlamayacağı için tercih edemicemm :KK50: ama tercihimi kremden yana kullanırsam yine renkli yastıklarla canlandırmayı düşünüyorum :KK34:

öpüldün :KK71:

gayet güzel fikirler umarm yapabilirsiniz....:nazar:

elimizden geldiği kadar uygulamaya çalışacağız elbette canım, hepsi bir anda olmasa bile taşındıktan sonra olabilecekelri de bir kaç ayda tamamlanacak şekilde zamana yayabilirim.. :KK34: çünkü bunlar dışında evin içinde yapılacak çok iş var :KK31:
Teşekkürler :KK71:

canim yine hayirli olsun diyim
mutfak avizen ve sectigin fanyansa cok guzel mutfaka dolaplarinida resimdeki gibi koyu kahvemi dosuyeceksin?
banyo dekorasyonu olarakda oncede dedigim gibi 3. resmi begendim ben.
banyo icin sectigin aksesuarlarda guzel, baterya modelini ise ben 1.sini begendim:KK61:
salon perdesini ise ben farbela modelleri seviyorum, ama yandan kanatli olanda guzel salonun buyuk ise farbela kullan ama kucuk ise sadece kanatlari kullan. farbela kucuk odalarda pek hos durmuyor bence. karanlik gosteriyor odayi.
salon avizeleri ve halinda guzel ama acik renk olmasi temizligi zorlastiriyordur dimi?
oturma odana gelince resimdeki gibi ikirenkmi olcak yoksa sadece kum bejimi?
bence resimdeki gibi olsa guzel olur. tv yi duvara monte etmek iyi fikir.
ama ben ikeadan almak istedigin kose koltuklari begenmedim:26: cok basit duruyor.:26: daha guzel kose takimlari vardir cnm:44:
duvar kagitlarinida ben 3. resmi begendim. yatak odanada sticker yap daha guzel olur.oturma odandaki duvara 2 resimdeki raflar guzel olur uzerinede resimlerini koyarsin.
aynayida cok guzel dusunmussun :KK9::KK9: bende salonumuna alcam ikeadan.
avizen guzel ama oturma odan klasik olmiyacagi icin 2 resimdeki avize olsa daha guzel olur
yatakl odana sticker uygula bence avizen, abajur ve halida cok guzel cnm.

bu arada yorum yapmak icin bi sayfa daha actim hem baktim hem yorumladim yoksa aklimda kalmazdi :KK1::KK1:

canim yine hayirli olsun diyim
mutfak avizen ve sectigin fanyansa cok guzel mutfaka dolaplarinida resimdeki gibi koyu kahvemi dosuyeceksin?
banyo dekorasyonu olarakda oncede dedigim gibi 3. resmi begendim ben.
banyo icin sectigin aksesuarlarda guzel, baterya modelini ise ben 1.sini begendim:KK61:
salon perdesini ise ben farbela modelleri seviyorum, ama yandan kanatli olanda guzel salonun buyuk ise farbela kullan ama kucuk ise sadece kanatlari kullan. farbela kucuk odalarda pek hos durmuyor bence. karanlik gosteriyor odayi.
salon avizeleri ve halinda guzel ama acik renk olmasi temizligi zorlastiriyordur dimi?
oturma odana gelince resimdeki gibi ikirenkmi olcak yoksa sadece kum bejimi?
bence resimdeki gibi olsa guzel olur. tv yi duvara monte etmek iyi fikir.
ama ben ikeadan almak istedigin kose koltuklari begenmedim:26: cok basit duruyor.:26: daha guzel kose takimlari vardir cnm:44:
duvar kagitlarinida ben 3. resmi begendim. yatak odanada sticker yap daha guzel olur.oturma odandaki duvara 2 resimdeki raflar guzel olur uzerinede resimlerini koyarsin.
aynayida cok guzel dusunmussun :KK9::KK9: bende salonumuna alcam ikeadan.
avizen guzel ama oturma odan klasik olmiyacagi icin 2 resimdeki avize olsa daha guzel olur
yatakl odana sticker uygula bence avizen, abajur ve halida cok guzel cnm.

hazalım mutfak dolaplarımı açık renk istiyorum canımcım.. örneğin aşağıda eklediğim fotodaki gibi :KK34:

canımcım salonumda 2 cam var duvardan duvara tül yapmayacağım canım cam ölçüsünde yaptırıcam yoksa köşelere eşyaalr geleceği için kanat perdelrim görünmeyecek :KK50: bu sebeple farbeldan vazgeçtim :KK34:

oturma odamın bir duvarına duvar kağıdı yapacağım için diğer duvarlar da sadece kum beji olacak tatlım yani tek renk kullanacağım. canımcım ikea' daki koltuklar bu tarz sade oluyor genellikle -ki ben spor olması için bu tarz seçtim :26: yastık ve minderlerle renklendiririm diye düşünmüştüm :26:

oturma odamın avizesini kesin değiştirmem lazım, dediğin gibi şu an kullandığım avize klasik kalacak.. :KK31:

çok teşekkür ederim hazalım :KK70:

bu arada yorum yapmak icin bi sayfa daha actim hem baktim hem yorumladim yoksa aklimda kalmazdi :KK1::KK1:

:KK53: :KK60:

hazalım mutfak dolaplarımı açık renk istiyorum canımcım.. örneğin aşağıda eklediğim fotodaki gibi :KK34:

canımcım salonumda 2 cam var duvardan duvara tül yapmayacağım canım cam ölçüsünde yaptırıcam yoksa köşelere eşyaalr geleceği için kanat perdelrim görünmeyecek :KK50: bu sebeple farbeldan vazgeçtim :KK34:

oturma odamın bir duvarına duvar kağıdı yapacağım için diğer duvarlar da sadece kum beji olacak tatlım yani tek renk kullanacağım. canımcım ikea' daki koltuklar bu tarz sade oluyor genellikle -ki ben spor olması için bu tarz seçtim :26: yastık ve minderlerle renklendiririm diye düşünmüştüm :26:

oturma odamın avizesini kesin değiştirmem lazım, dediğin gibi şu an kullandığım avize klasik kalacak.. :KK31:

çok teşekkür ederim hazalım :KK70:

bisi deil cnmcim. senin begenmen onemli ben sadece dusuncemi soyledim:KK34::KK34:
umarim hersey gonlunce olur.:KK16::KK16:

ceydoş seçimlerin çok hoş. köşem koltuk benim yıllardır favorim. ama bi türlü gerçekleştiremedim. senin seçimin çok hoş. odan müsaitse bide koltuğunu yaptır.

ceydoş seçimlerin çok hoş. köşem koltuk benim yıllardır favorim. ama bi türlü gerçekleştiremedim. senin seçimin çok hoş. odan müsaitse bide koltuğunu yaptır.

tekli koltuğu di mi canımcım.. onu ben de düşündüm ama sanırım yer problemi yaşarım çünkü kitaplığım da olacak odada :26:

Teşekkür ederim :KK71:

valla ya ne kadan çok şey eklemişim.. :KK52: kendimi yeni evleniyormuş gibi hissediyorum sankim çeyiz düzüyorum sil baştan :KK60:

tatlım krem koltuk ve özellikle siyah-kırmızı koltuk kombinasyonuna bayılıyorum ama odamın tülüne uyum sağlamayacağı için tercih edemicemm :KK50: ama tercihimi kremden yana kullanırsam yine renkli yastıklarla canlandırmayı düşünüyorum :KK34:

Evet canım bende çok seviyorum açık rengi renkli yastıklarla süslemeyi falan..
çok güzel olur... baksana öyle detaycısınki baştan çeyiz yapıyor gibi cidden eeee yeni evde yeni yeni kullanmak lazım güle güle kullan hepsini :KK34:

Evet canım bende çok seviyorum açık rengi renkli yastıklarla süslemeyi falan..
çok güzel olur... baksana öyle detaycısınki baştan çeyiz yapıyor gibi cidden eeee yeni evde yeni yeni kullanmak lazım güle güle kullan hepsini :KK34:

Evet canım detaycıyım maalesef tipik başak burcu kadınıyım :KK1:

Sağol tatlım, teşekkür ederim :KK71:

Bende kasım ayında inşallah evime taşınıcam.senin çorbanda benimde tuzum olsun istedim.bende çok ince fikirli ve seçici bi insanım.bana göre biraz seçtiklerin uyumsuz gibimi acaba.yalnış anlama beni sadece insan evine bir kere dekor yapıyo.yaptığımız masrafa deysin bari dimi.yani hepsi değilde ne bileyim örneğin avizeler bence basit gibi.yani seni kırmak için falan yazmıyorum :KK9::KK9:

eğer yapılabiliyorsa bence lavaboyu camın önüne yaptır mutfakta ben şahsen çok istiyorum öyle olmasını ne güzel cam da var kocaman

Bende kasım ayında inşallah evime taşınıcam.senin çorbanda benimde tuzum olsun istedim.bende çok ince fikirli ve seçici bi insanım.bana göre biraz seçtiklerin uyumsuz gibimi acaba.yalnış anlama beni sadece insan evine bir kere dekor yapıyo.yaptığımız masrafa deysin bari dimi.yani hepsi değilde ne bileyim örneğin avizeler bence basit gibi.yani seni kırmak için falan yazmıyorum :KK9::KK9:

Tabii ki yorumlaman hoşuma gider -ki zaten topiği de bu amaçla açtım :KK34:
Avizelerimi beğenerek aldım canım ve fiyatları da epey yüklü tabii ki pahalı olması çok güzel olacakları anlamına gelmez. sanırım burada zevk meselesi devreye giriyor :KK1: Ayrıca avizelerimi evlenmeden önce seçmiştim canım, yani 2.5 senedir kullandığımm avizeler. oturma odasının avizesi evet uyumlu değil -ki değiştirmeyi düşünüyorum:KK34:
Yorumların için teşekkür ederim :KK71:

eğer yapılabiliyorsa bence lavaboyu camın önüne yaptır mutfakta ben şahsen çok istiyorum öyle olmasını ne güzel cam da var kocaman

Tezgahın camın önüne kadar gelmesi kesin değil canım ama eğer onda netleşirsek lavaboyu camın önüne koydurma fikrim var fakat kullanan bazı kesim camın fazlaca ıslandığından bahsetti bunları da düşünmem gerek :44:

yorumun için teşekkür ederim :KK71:

X