Yeni Evime Yeni Dekor

geliyomuş zahmet oldu acık ama Allahım ya çıldırazağım bu saatten sonra eve gidip napçaksak:KK47::KK47::KK47::KK57::KK57:
haydin eyi aşamlar size gacılar:KK58::KK58::KK58:sohbet eyidi emme
ceyda yat kalk dua et bak topiğini şenlendirdim hee:KK53::KK53::KK53:

iyi barim gözün aydın geliyomuş.. niye la bu satten sonra yapılcak en çok şey var mesela paris :KK23: :KK60:
he sağol bacım kimsecikler yazmıyo saatlerdir, sayende topiğimin çıtası yükseldi. neyse ücreti yarın konuşuruk :KK51: anlaştığımız gibi di mi :KK60::KK60::KK60::KK60:

herşey çok güzel hepsinide zevkli modern bi şekilde düşünmüşsün ALLAH ağzının tadını bozmasın maşallahh yeni ev yeni heyecan güle güle otur inşallahh. eminim döşendikten sonra dahada süper olucak zevklerin süperr bence uygulamaya geçmeye başla harikasınn :KK66:

mutfak konusuna da açıklık getireyim kızlar. nasıl olsa ben çidim. aslında ceydanın buraya koyacağını tahmin etmemiştim. tamamen kabataslak çizdim çünkü dolapları. aslında aklımda bu mutfak için düşündüğüm eğer ceyda ankastreye karar verirse; ocağın olduğu yerde hatta biraz daha solda evyeyi koyup, sağ tarafına bulalık makinesini koymayı düşündüm. ocağı köşeye çarpraz şekilde koyup, üstüne de köşe davlumbaz düşündüm. fırın boy dolabında göründüğü gibi olup üzerine de gene ankastre mikrodalga düşündüm ben. pencere önüne de dediği gibi lavabodan biraz daha aşağı ama lavabonun devamı gibi masa koyup, ayakların girebilmesi için biraz yer bırakıp gerisini gene dolap yapabiliriz. bulaşık makinesinin üzerine bulaşık makinesi koyma sebebim, ceydanın fırınlı ocağı var ve ankastre alamayabilirim dedi. bende de hazır çizili fırınlı dolap yoktu öylesine yerleitirdim bende. son karar; önce ceydacım kocacıını kandırıp ankastree okey dedirticek, sonra ben de hemen köşe davlumbazını çizip köşeye ocağını yerleştiricem :)) bu arada bu çizimdeki gibi ocağı pencereden çok uzağa koyamam büyük ihtimalle baca pencerenin ordaki köşede olacak. ocağı oraya almak en doğrusu. köşe olmasa da köşeye en yakın yerde olması lazım. neyse buna göre yorumlarınızı ve ceydanın kararını bekliyorum :))) ayyy çok uzun oldu ben olsam yerinizde üşenirim okumaya :p

bence çok güzel anlatmış ve tarif etmişsin okurekn hepsini gözümde canlandırdım eminim daha güzel olur zevkli hatunsun vesselamm.. :81:

herşey çok güzel güle güle oturun.

çok teşekkür ederim.. :KK71:
herşey çok güzel hepsinide zevkli modern bi şekilde düşünmüşsün ALLAH ağzının tadını bozmasın maşallahh yeni ev yeni heyecan güle güle otur inşallahh. eminim döşendikten sonra dahada süper olucak zevklerin süperr bence uygulamaya geçmeye başla harikasınn :KK66:

Amin, Allah razı olsun :KK69: Rabbim isteyen herkese daha güzellerini nasip etsin inş.

çok teşekkür ederim :KK71:
bence çok güzel anlatmış ve tarif etmişsin okurekn hepsini gözümde canlandırdım eminim daha güzel olur zevkli hatunsun vesselamm.. :81:

shadow arkadaşımın desteğini hiç unutmayacağım :KK70:

bitanem köşe takımlarından eklediğin ilk resimdeki takımı beğendim:26:

ne bilim nan siper perde yazmış sonra okuyunca anladım süper yazcaana siper yazmış bizim akıllı :KK52: ben de siper perdeyi perde ismi sandım off nolcak bizim bu halimiz :KK60::KK60::KK60:

kı arasana bacım cebini anamm saat ne kadan geç olmuş he kız dilo sen orda harcanıyon bacım senin yerinde olsam yarın greve başlarımm pankartlarını hazırla bu akşam ' patron kalleş işçi kardeş' :KK60::KK60::KK60::KK60:
patron kalleş işçi kardeş:KK60::KK60::KK60::KK60: hee valla bacım harcanıyom hee yazık bana:KK59::KK59:
iyi barim gözün aydın geliyomuş.. niye la bu satten sonra yapılcak en çok şey var mesela paris :KK23: :KK60:
he sağol bacım kimsecikler yazmıyo saatlerdir, sayende topiğimin çıtası yükseldi. neyse ücreti yarın konuşuruk :KK51: anlaştığımız gibi di mi :KK60::KK60::KK60::KK60:
hadi nen o satte eve gidip bide adama ödülmü vercem de get:KK57:yok ona paris zati 10 çıktık tükkandan yemek yidik kordonda bi yürüdük yidiklerimizi erittik eve gittik saat 12 doğru yatağa :KK51::51
::KK51: ücret konusuna gelince maalesef anlaştığımız gibin deel bacım topiğin tavan yaptı laa sayemde:KK60::KK60::KK60::KK60:

patron kalleş işçi kardeş:KK60::KK60::KK60::KK60: hee valla bacım harcanıyom hee yazık bana:KK59::KK59:

hadi nen o satte eve gidip bide adama ödülmü vercem de get:KK57:yok ona paris zati 10 çıktık tükkandan yemek yidik kordonda bi yürüdük yidiklerimizi erittik eve gittik saat 12 doğru yatağa :KK51::51
::KK51: ücret konusuna gelince maalesef anlaştığımız gibin deel bacım topiğin tavan yaptı laa sayemde:KK60::KK60::KK60::KK60:

siee :KK57: kanki indirimi yok mu nan bana :KK19: :KK53:

hayırlı olsun yeni eviniz..mutfak için önerilerim; eviye pencerenin önünde olmalı, çekmece de eviye ile fırın-bul.mak setinin ortasında olmalı..mutfağın bu hali kullanışsız..bir de üst dolaplarda kalkar kapağın üst kısmını çift kapaklı yaptırmayın artık onlar çok demode..
duvar kağıdı, aksesuar seçimleriniz şık olmuş, hayırlı olsun güle güle oturun:KK71:

kızım napim la sıfırdan yapsam tamam denüşük bişey alayım ama oturma odamın tülüne bunlar gidiyo kırmızı alsam tülü değiştirmem lazım sonra boşanma davası için avukat ayarlarsın bana tövbe ya :KK60::KK60:

sen de hep yatmalık seçiyon diloo :KK60:

bence arkadşlar haklı ama ceyda. bimem kaç binlira vericen köşe takımı alıcan, 3-5 kuruşluk perde için. ben sen,n yerinde olsam koltuk takımımı istediğim gibi alırım. tül de geçici dökme bişi alırım 15-20 liraya ya da kendim iplerle gzl bişi yaparım. sonra azar azar para biriktirip gzl bir perde yapptıtıtım. halıyı da azar azar biriktirerek gzl bişi alabilirsindaha donra. zaten odan küçük çok tutmaz... perde halı aldığında eşin bıdırdamasın istiosan da yengemin taktiğini uygula. arkadaşım ev hediyesi aldı felan de :)))

hayırlı olsun yeni eviniz..mutfak için önerilerim; eviye pencerenin önünde olmalı, çekmece de eviye ile fırın-bul.mak setinin ortasında olmalı..mutfağın bu hali kullanışsız..bir de üst dolaplarda kalkar kapağın üst kısmını çift kapaklı yaptırmayın artık onlar çok demode..
duvar kağıdı, aksesuar seçimleriniz şık olmuş, hayırlı olsun güle güle oturun:KK71:

Merhaba, çizimleri yapan arkadaşım mutfak ile ilgili değişiklikler yapacak o zaman önerilinizi muhakkak dikkate alacağım:KK34:

Çok teşekkür ederim :KK71:

bence arkadşlar haklı ama ceyda. bimem kaç binlira vericen köşe takımı alıcan, 3-5 kuruşluk perde için. ben sen,n yerinde olsam koltuk takımımı istediğim gibi alırım. tül de geçici dökme bişi alırım 15-20 liraya ya da kendim iplerle gzl bişi yaparım. sonra azar azar para biriktirip gzl bir perde yapptıtıtım. halıyı da azar azar biriktirerek gzl bişi alabilirsindaha donra. zaten odan küçük çok tutmaz... perde halı aldığında eşin bıdırdamasın istiosan da yengemin taktiğini uygula. arkadaşım ev hediyesi aldı felan de :)))

ya aslında haklılar biliyorum, hatta sena dün akşam dedi ki 'kızım manyak mısın tüle göre koltuk mu alcan' dedi :KK60:

ben siyah-kırmızı kombinasyonlu koltuklara bayılıyorum zaten öyleyse o tarz bişey alayım, tülü de ip perde yapayım o zaman ucuza gelir öyle :44: halıyı da dediğin gibi yengenin taktiğini uygularım :KK60::KK60:

ya aslında haklılar biliyorum, hatta sena dün akşam dedi ki 'kızım manyak mısın tüle göre koltuk mu alcan' dedi :KK60:

ben siyah-kırmızı kombinasyonlu koltuklara bayılıyorum zaten öyleyse o tarz bişey alayım, tülü de ip perde yapayım o zaman ucuza gelir öyle :44: halıyı da dediğin gibi yengenin taktiğini uygularım :KK60::KK60:

aslına bakarsan şimdi benm evimde de her yer kırmızı. kırmızıyı çok seviorum çünkü ama asıl her yeri kırmızı yapmamın sebebi kirada olmam. eski evim küçüktü mesela bu eve geldimsalonumdaki fonu yatak odamda kullnabildim. gene salondaki halıyı muttfakta, yolluğu yatak odasında kullandım. yani her eve yeni eşya almıyom diye her yeri aynı aldım ama şimdi kendi evimde önce bu mobilyaları felankullanıcam sınr yavaş yavaş değiştiricem inş. şuanda düşündüğüm yeni evim için mutfak: mürdüm, lila, pembe ağırlıklı, salonum; krem ve füme, yatak odam: mor, lila ya da yeşil, çocuk odası: kırmızı siyah, ikinci salonum da: kırmızı ileride döşemelerini değiştirerek orayı da farklı bir renkte yapmayı düşünüyorum... yani her oda farklı bir hava katsın istiyorum. bence sen de sediğin renkleri yavaş yavaş bütün evinde uygula :))) insan aynı renkten yoruluo bi süre sonra. sıkılmıycaan renklerde yap modası geçmiycek renklerde yap dio herkes ama artık eskisi gibi değil hiçbirşey. ablamın salonu kahverengiydi mesela; 300-400 lira verdi koltuklarının rengini değiştirdi.. halısı da vardı uygun renkte.. bi perdesi kaldı onu da 100-200 gibi bi fiyata alırsa komple salonu değişmiş olacak. yani artık ucza renkler değişebiliyor. bi renge bağlı kalmaya gerek yok yani...

aslına bakarsan şimdi benm evimde de her yer kırmızı. kırmızıyı çok seviorum çünkü ama asıl her yeri kırmızı yapmamın sebebi kirada olmam. eski evim küçüktü mesela bu eve geldimsalonumdaki fonu yatak odamda kullnabildim. gene salondaki halıyı muttfakta, yolluğu yatak odasında kullandım. yani her eve yeni eşya almıyom diye her yeri aynı aldım ama şimdi kendi evimde önce bu mobilyaları felankullanıcam sınr yavaş yavaş değiştiricem inş. şuanda düşündüğüm yeni evim için mutfak: mürdüm, lila, pembe ağırlıklı, salonum; krem ve füme, yatak odam: mor, lila ya da yeşil, çocuk odası: kırmızı siyah, ikinci salonum da: kırmızı ileride döşemelerini değiştirerek orayı da farklı bir renkte yapmayı düşünüyorum... yani her oda farklı bir hava katsın istiyorum. bence sen de sediğin renkleri yavaş yavaş bütün evinde uygula :))) insan aynı renkten yoruluo bi süre sonra. sıkılmıycaan renklerde yap modası geçmiycek renklerde yap dio herkes ama artık eskisi gibi değil hiçbirşey. ablamın salonu kahverengiydi mesela; 300-400 lira verdi koltuklarının rengini değiştirdi.. halısı da vardı uygun renkte.. bi perdesi kaldı onu da 100-200 gibi bi fiyata alırsa komple salonu değişmiş olacak. yani artık ucza renkler değişebiliyor. bi renge bağlı kalmaya gerek yok yani...

evet canım doğru söylüyorsun, valla acemiyiz canımm işte böyle fikir alarakk düzeltmeye uğraşıyorum :KK31: ben evlenirken mobilyalarımı falan kendim seçtim ama ne bileyim istediğim daha başka şeyler de vardı ama bütçe sebebiyle alamadım. Evimizin eşyaalrını halısına varana kadar eşim kendi aldı, eşmin ailesinden bi yardım görmedik yani canım. öyle olunca da eşimi üzmemek için fazla bişey istemedim:KK14: yani diyeceğim o ki; şimdiki evimi de çok seviyorum ama dekoruyla falan hiç uğraşmadım şimdiki gibi tabii kiracı olmamaızın da etkisi vardı bunda. ev alırsam yaptırırım istediğimi diyordum. Şimdi taşınacağım ev 2. ev olacak dolayısı ile diyorum ya hep bu topiği de zaten inanın ki sizlerden fikir almak için açtım ve yardımlarınızla işlerim kolaylaşıyor diye hissediyorum. İyi ki varsınız :KK71:

aynn beni anlattın cnm. biz de herşeyi kendimiz yaptık ve aldığımız herşeyde 10 liranın hesabını yapmak zorunda kaldık. ayyy dert topiği oldu boşver cicim şimdi keyfini çıkarak işte :))) herşey istediğimiz gibi olsun inş. sefamız olsun :)))))))

aynn beni anlattın cnm. biz de herşeyi kendimiz yaptık ve aldığımız herşeyde 10 liranın hesabını yapmak zorunda kaldık. ayyy dert topiği oldu boşver cicim şimdi keyfini çıkarak işte :))) herşey istediğimiz gibi olsun inş. sefamız olsun :)))))))

evet bacım sefamız olsun :KK76::KK76::KK76: oh oh yandan :KK8: :KK60::KK60::KK60:

cnm bizde inşaatken evimizi almıştık,evimiz bitti ve 10 gün oldu taşınalı..bende senin gibi herşeyi planladım,salonuma duvar kağıdı yaptırdım,oturma odasına köşe aldım ikea ve koçtaştan hiç çıkmadım...vee evim istediğim gibi oldu işallah seninde herşey gönlünce olurr...

X