Bebek İkinci El (yenı doğan) eksıklerım bu baslık altında

0-3 aylık mothercare tiny baby hırka 10 lira
0-3 aylık mothercare ayaklı tulum 10 lira
3-6 aylık 2 lira

[QUOTE="asaga, post: 37109816, member: 422246"anim bunlar 0-3 istersen 3-6 larda var[/QUOTE]
Buradakiler emzirme yastigi 15 tl yastik 7 tl 0-3 yenidogan sewi bebe disari tulumu 20 tl acik mavi mothercare ici elyafli disari tulumu 15 tl cizgili olan tulum yeni gibi ama o 3-6 aylikmis 10 rl takimlar idilin 10 ar tl

Buradakiler emzirme yastigi 15 tl yastik 7 tl 0-3 yenidogan sewi bebe disari tulumu 20 tl acik mavi mothercare ici elyafli disari tulumu 15 tl cizgili olan tulum yeni gibi ama o 3-6 aylikmis 10 rl takimlar idilin 10 ar tl laxivert kadife tulum da 3-6 ay mis takim icinde bodyside var ama bebis tombisse o-3 de olabilir oda 12 tl
Canim bunlar 0-3 istersen 3-6 larda var

Bunlarda 3-6 ay dahada var
Ikinci grup icin ilk resimdeki takim 3-6 h&m marka 12 tl takim bej takim kalin sicak tutar tokerden alinmisti tertemiz 15 tl alti gri ustu laci takim zara baby 15 tl kolej hirka 15 tl pantolonu benetton cift kat 10 tl citcitli bodyler kanz chicco ve idil dan olusuyor tanesi 4 tl tertemiz

Alt iclikler h&m marka ben kilotlu corap gibi giydirdim cok memnun kaldim kesinlikle tavsiye ederim kilotlu corap terletiyor bunlar terletmiyor tanesi 4 tl alt patililer disney taneai 4 tl chicco pijama takimi tertemiz ve okadar tatli gorunuyooki benim en sevdigim takim bebek mavisi 15 tl yeni gibi bende bikac takim vardi.sari tshirt benetton 7 tl digerleri yokerden alinma cok hoslar 8 er tl atletle disney patili 8 tl takim

Isterseniz 6-9 ayliklarda var elyafli gri kirmizi pantolon tam kislik super andwawanin 12 tl

Hastanede doğum sonrası kullanabileceğin canped var açılmamış paket. Süt arttırıcı anne bebek çayı ve humana still tea var bikaç kez içtiğim ve göğüs kremlerim var isterseniz

Merhaba
Aşağıdaki ürünler var elimde. Beğendiğiniz olursa uygun fiyata verebilirim

Benim elimde hiç yok şu an ama bir tavsiyem olacak nacizane, 2 yaşına kadar yastık ve yorgan kullanımı önerilmiyor.. Elyaf uyku tulumu alırsanız çok terler, %100 pamuk uyku tulumu alın.. Üstüne polar battaniye örtersiniz çok soğuk olunca

üst lcw alt kanz ürünüdür 3-6 aya kadar

wenice marka 1 yaşa kadar kullanabilirsiniz

hepsi 1 yaşa kadar olan markalı ürünlerdir siz tek tek fiyat verin özelden anlaşabilirsek ne mutlu bana ben vermeciyim hesap kitap işinde değilim işiniz görülsün maksat hayır olsun şimdiden güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…