Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar YENİ ÇIKAN SAÇLARIM,başardım -RESİMLERLE-

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
hangi şampuan olursa olsun fark etmez..zaten şampuanların sadece adları farklı içindeki maddeler aynı..ben 750 gr lık şampuana mesel elidorun içine bim den aldığım 50 mjg çt.yağınından 1 şişe döküyorum çalkalıyorum sulanıyor (çünkü kimyasını bozuyor aslında bozduğu iyi çünkü ararlı maddeleri öldürüyor)hergün yıkanan biriyim ve her gün bir kez bu şampuandan döküp yıkıyorum bedsenimi sabunlarken saçlarımda kalıyor ..sonra duruluyorum kremle çık..ha bir şey daha var..diyorlarya bir şişe şampuana 20 damla çt.yağı ekleyin diye..hayır etkili olmaz sanıyorum..ben 1 şişeyi kullanıyorum hiç bir zararını görmedim..saçlarım hakikaten çam gibi..bilirsin çam ağacıda yaz kış yaprağını dökmez..onun gibi işte..hile yapılmayan üründür ç t yağı..çünkü hileyi kabul etmiyor ve mis gibi orman kokusu alıyorum yıkarken..

merhabalaar yazınızı okuyunca cook motive oldum benimde asırıbi sac dökülmem ve seyrekleşmm var üstelik henüz 19 yasındayım erkenden kel olmak istemiyorum binlerce maskeler yaglar kullandım hiçbiri işe yaramadı camt yagnıda burda gördüm kullanıyorum 1 haftadır falan saclarım asırı dökülüyor acaba sizin dökülmeleriniz nezaman durdu yeni saçlarınız nezaman cıktı lütfen cevap veriniiiz :KK43: buarada cam t yagı ve esansı var siz hangsini kullanıyorsunuz

merhabalaar yazınızı okuyunca cook motive oldum benimde asırıbi sac dökülmem ve seyrekleşmm var üstelik henüz 19 yasındayım erkenden kel olmak istemiyorum binlerce maskeler yaglar kullandım hiçbiri işe yaramadı camt yagnıda burda gördüm kullanıyorum 1 haftadır falan saclarım asırı dökülüyor acaba sizin dökülmeleriniz nezaman durdu yeni saçlarınız nezaman cıktı lütfen cevap veriniiiz :KK43: buarada cam t yagı ve esansı var siz hangsini kullanıyorsunuz
saçlarım sonbahar ayı geldimi başlardı dökülmeye..ben ça terebentin yağı kullanıyorm..dökülme yok artık..birde yedijklerine dikkat et.vitamin al

saçlarım sonbahar ayı geldimi başlardı dökülmeye..ben ça terebentin yağı kullanıyorm..dökülme yok artık..birde yedijklerine dikkat et.vitamin al[/QU
kullanmaya basladıktan nekadar sonra saclarınızın dökülmesi durdu.nezaman yeni saclarınızın cıktığını farkettiniz ben bunları öğrenmek cook istiyorumm

MERHABALAR,

bundan 2 sene önce saçlarım aşırı derecede döküldü, saçlarım elimden kayıp gidiyordu..pahalı ürünler alacak durumum yoktu, bu yüzden bilinen basit yöntemlere başvurdum:KK49:

TEK BİR ŞEY YAPTIM, o da şampuana çam terebentin katmak oldu.. saçlarımı da yeni kestirdiğimden, dökülmeden çok uzamaya gitti aklım, hak verirsiniz ki kalçada olan saçları çene hizasında kısacık kestirmek nasıl üzer bir bayanı:KK51::KK61:

aktardan 4 tl'ye çam terebentin YAĞI aldım, ve kullandığım şampuanın içine (şampuanın yoğunluğuna bağlı olarak )) 1-2 kapak ç.t yağı kattım... onun dışında saçıma hiçbir ek bakım uygulamadım:KK54: kafama eserse, arada içine badem yağı da damlatıyordum:KK54:

saçımdaki kepek, uzamama, dökülme , matlık gibi sorunlara da birebir geldi:KK76:

yeni çıkan saçlarımı da ÇAM TEREBENTİN YAĞI'NA bağlıyorum.. çünkü onun dışında saç diplerime vs. hiçbir bakım uygulamadım..:KK45:

diyeceksiniz ki, dökülen saçlar geri çıkıyordur diye, haklısınız, tek alnımdan saç çıkmıyor ama zaten benim alnım dökülme ile açılmamıştı, genel dökülme vardı saçlarımda.. ve şuan saç derim yeni çıkan saçlarla doldu:KK15::KK15:

inşAllah sizlerede bir faydam dokunur, sevgiyle kalın:oops:

küçük bir not ; bu uygulama ile saçlarımda 1 ayda 3cm uzama elde ettim :KK19::KK45:

canım eşiminde saçları çok dökülüyor bi kaç kere sarımsak sürdük ama çok düzenli olamıyoruz acaba hem bu dediğini yapsak artı olarak haftada 1 2 kere sarımsak yapsaketkili olurmu birbirin zıt etkilermi ,birde bioblasın içine bir şişe döksek olurmu bir arkadaş az olursa yetmez die yazmış zararlı falan olmasın 1 şişe ekleyince, birde badem yağı demişin sertleşmemesi için tatlı bademyağı dimi

canım eşiminde saçları çok dökülüyor bi kaç kere sarımsak sürdük ama çok düzenli olamıyoruz acaba hem bu dediğini yapsak artı olarak haftada 1 2 kere sarımsak yapsaketkili olurmu birbirin zıt etkilermi ,birde bioblasın içine bir şişe döksek olurmu bir arkadaş az olursa yetmez die yazmış zararlı falan olmasın 1 şişe ekleyince, birde badem yağı demişin sertleşmemesi için tatlı bademyağı dimi

1 şişe katmanız çok fazla olur. sarımsakla kullanmanızda bir sakınca yok, badem yağı saçı yumuşatır evet,çam terebentini şampuanın kıvamına göre ayarlayabilirsiniz

merhabalar.. benimde saçım 4 yıldır dökülüyor.. değerlerime her yıl baktırıyorum.. sürekli yeni şeyler deniyorum ama hiç biri çare olmadı tam anlamıyla.. saçlarımın önden yandan ve tepeden görünümü.. önerilerinize ve iyi yorumlarınıza ihtiyacım var :KK43:
10701991_10204874294408351_9170164283166579263_n.jpg

merhabalar.. benimde saçım 4 yıldır dökülüyor.. değerlerime her yıl baktırıyorum.. sürekli yeni şeyler deniyorum ama hiç biri çare olmadı tam anlamıyla.. saçlarımın önden yandan ve tepeden görünümü.. önerilerinize ve iyi yorumlarınıza ihtiyacım var :KK43:
Eki Görüntüle 1275438

genetik olma ihtimali var mı?
ç.t işe yaramayabilir bu durumda pek.
kan değerlerinize baktırın.
Ankara da iseniz eğer size dermatolog tavsiye edebilirim..
kansızlık olabilir, genetik olabilir. kullandığınız ürünler de olabilir..

en son kullandığımda avonun 700 ml lik şampuanınaydı

Ben de bunu denemek istiyorum Bimden aldığım herhangi bir şampuana üzerinde yazan miktarı dökeceğim ve yumuşaması için badem yağı değil mi?

Birde başım çok kaşınıyor kepek sorunum var buna da çare olur mu?

Ben de bunu denemek istiyorum Bimden aldığım herhangi bir şampuana üzerinde yazan miktarı dökeceğim ve yumuşaması için badem yağı değil mi? Badem yağı kaç damla olmalı?

Ben de bunu denemek istiyorum Bimden aldığım herhangi bir şampuana üzerinde yazan miktarı dökeceğim ve yumuşaması için badem yağı değil mi?

kaşıntı kuruluktan olur badem yagi miktarini artirabilirsiniz. çt çok olursa kuruluk-kaşınma artar

ben 1,5 kapak kattım ne olur ne olmaz diye azda olsa yoğunluğu gitti.

Kusura bakma ama bir soru daha sorabilir miyim? Saçımı sertleştirdiği için saç kremi kullanmalıyım mecburen önerdiğin marka var mı?
bi uzman saçın üst kısmından akan sampuanının alt kısmı da temizledigini söylemisti.. çam terebentin uçları kurutur yani benim tavsiyem uçlara çok sampuan degdirmeyin ben rahat edemem bu sekilde diyorsanız içinde çam terebentin olmayan nemlendirici bi sampuan kullanabilirsiniz.. bu sekilde kuruma sertlesme olmaz

ben 1,5 kapak kattım ne olur ne olmaz diye azda olsa yoğunluğu gitti.

Kusura bakma ama bir soru daha sorabilir miyim? Saçımı sertleştirdiği için saç kremi kullanmalıyım mecburen önerdiğin marka var mı?

yok kuzum, ne kusuru :)
ben uzun zamandır avonun sac kremini kullaniyorum bademli 700 ml 5 tl'ydi hem çok bol hemde uygun ve en onemlısı cok guzel yumusatiyor :)

MERHABALAR,

bundan 2 sene önce saçlarım aşırı derecede döküldü, saçlarım elimden kayıp gidiyordu..pahalı ürünler alacak durumum yoktu, bu yüzden bilinen basit yöntemlere başvurdum:KK49:

TEK BİR ŞEY YAPTIM, o da şampuana çam terebentin katmak oldu.. saçlarımı da yeni kestirdiğimden, dökülmeden çok uzamaya gitti aklım, hak verirsiniz ki kalçada olan saçları çene hizasında kısacık kestirmek nasıl üzer bir bayanı:KK51::KK61:

aktardan 4 tl'ye çam terebentin YAĞI aldım, ve kullandığım şampuanın içine (şampuanın yoğunluğuna bağlı olarak )) 1-2 kapak ç.t yağı kattım... onun dışında saçıma hiçbir ek bakım uygulamadım:KK54: kafama eserse, arada içine badem yağı da damlatıyordum:KK54:

saçımdaki kepek, uzamama, dökülme , matlık gibi sorunlara da birebir geldi:KK76:

yeni çıkan saçlarımı da ÇAM TEREBENTİN YAĞI'NA bağlıyorum.. çünkü onun dışında saç diplerime vs. hiçbir bakım uygulamadım..:KK45:

diyeceksiniz ki, dökülen saçlar geri çıkıyordur diye, haklısınız, tek alnımdan saç çıkmıyor ama zaten benim alnım dökülme ile açılmamıştı, genel dökülme vardı saçlarımda.. ve şuan saç derim yeni çıkan saçlarla doldu:KK15::KK15:

inşAllah sizlerede bir faydam dokunur, sevgiyle kalın:oops:

küçük bir not ; bu uygulama ile saçlarımda 1 ayda 3cm uzama elde ettim :KK19::KK45:

Merhaba Benim saclarim hint kinasi yuzunden dokuldu Alerjim varmis meger Kel kaldim diyebilirim Psikolojim cok bozuk yani
Sarimsakli sampuan aldim Icine cam terebentin koysam olur mu Siz sarimsakli sampuan kullanirken cam terebentin kullanmamissiniz ya o yuzden sorayim dedim

X