- 20 Temmuz 2008
- 6.502
- 13.336
Bilmem bilir misin,seni severim ben.
Burcucum şaşkınlıkla okudum yazdıklarını.
Senin gibi aklı başında bir kızın çalışmayan adama bu kadar tahammül etmesine şaştım.
Evet aşk,fedakarlık ister,evet herşey para değil vs. vs.
Ama çalışmak sorumluluk sahibi olmak çok başka bir şey.
Ondan ayrılman isabet olmuş,dalgıç abimizle olan arkadaşlığına da hayırlı olsun diyorum.
Nasıl mutlu olacaksan o şekilde yaşaman dileğimle!
senden yorum almak her zamanki gibi çoook güzel =) Ben de çok seviyorum seni Bu siteye girdiğim günden Beri.. Asilsin çünkü.. Böyle kadınların var olduğunu Bilmek Beni cidden onurlandırıyor =) Evet, akıl Başta güya ama yıllarca Bekledim, anladım, hak verdim, öğretmen olmak istedi, olmadı, kendi işini yap dedim (elektrk teknikeri) sevmiyorum işimi dedi, Başka Bişeyler yapalım o zaman dedim, cv ler hazırlayıp tutup kolundan iş görüşmelerine götürdüm.. iş yerinin kapısının önünde Benim hayatıma müdahale etme diyip çekti gitti.. hep ondan olgun davranıp görmezden geldim kusurlarını.. aşıktım ya güya.. daha sonra stresliyim işsizim mutsuzum modlarından Bi türlü çıkamadı, Beni de ailesini de dırdırıyla yedi Bitirdi.. ama Ben sadece acıyordum artık ona, içimde ne aşkı kaldı ne sevgisi.. ama acımakla olur mu hiç ? en güzeli terketmek Bu şehri.. gittim Başka şehirde kafamı dağıttım.. içim rahat.. şuan çok kötü Bi halde.. sadece izliyorum yapaBilecek Bişeyim yok.. kimse kimseyi mutlu edemez'mişş, insan kendi içinde Bulmalıymiş mutluluğu.. o Biraz kayBetmeli, kayBetmeli ki ilerde kıymet bilmeli..