Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
gunaydin kizlar dun kayinvalidem aradi bir guzel konustum kaynimin bu yaptiklari revami anne dedim bize hem bize sormadan kendi aklinca gidip senetleri verdi hemde simdi ustumuze yikti ben cok darginim ona dedim oda cok uzgun dedi ama tabi is isten gecti dedi bende ne olursa olsun bu davranisi sergilemeyecekti dedim aksam kapatirken telefonu esim geldi sen kimle konusuyosun dedi bende soledim annenle dedim iste anlattim cok agladim biz nasil altindan kalkicaz dedim ama Allah buyuk gun yaklasiyor artik bugun bankaya gidicez ins bana kredi verirler nisanin sonunda vergi affi gelip taksitlendirme yapilacakmis ya esim onu dusunuyo ticaret odasindan kredi cekebilirim ozaman dedi bende zaten eger su durumumuzu duzelteyip ilk isim diger hisseyi kaynimin uzerinden kebdi hisseme geciricem dedim bunu kv deye de soledimhakkin kizim dedi

canim benim yaa kiyamam sana ben ama rsilerine baktim annelik sana yakismis umarim bende birgun hamile kaidimda burdabresimlerimi paylasirim

ayy inşşş canımm benimm inşşş

alla alla üzülüyomuşmuş üzülde abisini aar özür diler bir çözüm yolu aanır yani...yok öle bir dünyaaa...
çok sinir oluyorum senin kaynına...
Allahım bir yerden kapı açsın inş sizeee

valla kuzum ben anlamadim tek bildigim su borclardan kurtulup hayatima bakma ama bu sitresten kafayi yicem az kaldi evet bende kaynimi akilli birsey zannederdim ama neyse bosver konustukca sinirleniyorum bugun bankaya gidicez ins kredi verirler

canlariiim doktordan geldik bebegimiz gayet iyimis cok sükür karnim cikmadi diye biraz endise etmistim hersey yolundami diye
ama cok mutluyum suannn aynen söyleyim

canım benim yaa kusa kusa için dışına çıktı ilaç fayda etmiyomu canım sana...

canım sana çok üzülüyorum gerçekten o kadar sıkıntılı drumlara düştünüz ki... dün eve gittiğimizde suyumuzu kesmişler. bikaç fatura birikmişti. eşim yeni işe gireli 2 ay oldu ve çok şükür arkamızda kalan borçları temizliyoruz. bugün gitti ödedi bütün faturaları otomatik ödemeye bağladı. dün dedikki eşim eski iş yerinde çalışıyo olsaydı biz patlamıştık. hep eksiden gidiyoduk zaten şimdi hep geriye dönük olanları temizliyoruz. ama rabbim o kadar büyükki bize yol açtı işimizi rasgetirdi. binlerce şükürler olsun.
bunu neden anlattım ümidini kesme diye morali bozma diye şükürden hiç vazgeçme diye. rabbim o kadar büyükki en umudunu kestiğin anlarda bir mucize veriyor

kızlar dün sohbete gittim çok güzel geçti
eve geldim bir baktımkapının önünde çiçekler
kıpkırmızı güller çook şaşırdım
birde yanında çok güzel bir not
hemen aradım eşimi
eve gelincede süslnemdim elbisemi giydim çok seksi bişi
yemekte yoktu çiçeğe karşılık hesiye vermek lazımdı
verdim ve hemen ardından yemeğe geççtik tatlı olarakta.........

akşam faceden arkadaş ile yazıştım bendne bir ay sonra evlenmişti
hamile imiş çoook sevindim valla

Son düzenleme:

amin canim benim bugun ogleden sonra esimle birlikte kredi icin gidicez ins olurda sunlari oderiz su borclarimizi temizleyelim ele gune muhtac olmadan yasayalim da seni cok iyi anliyorum bir gunde bizim elektiriklerimiz kesilmisti cok uzulmustum herkesin basina geliyo tabiki ama iste en yakindaki insanlarin sirtimdan vurmasi cok canimi acitti yanimda olmaya calistigin icin saol sekerim

kizlar cok cok tesekkür ederim hala heyecanliyim

yan gelip yatti minigim benim anasi gibi uykusuna düskün demek ki
doktor karnima bastirdi ama yok bi tek ellerini hareket ettirdi..
doktor bacaklarini migdesini bile görmüs ben o kadarini göremedim
cinsiyetini artik avusturya da tek ögrenicem ama olsun saglikli olsunda bebegimiz

Kiz bu halimde beni guldurdun vallaa yaa Allah mutlulugunuzu daim etsinnn sekerim

ay canim benimm yaaa Allah mutlulugunuzu daim etsin ins hayirli bir kucana alda sekerimm benim

facede gördüm ben canım çok güzeller eşin ne güzel jest yapmış
e kuzucum bence artık sizinde bebiş düşünmeniz laazım

Kiz bu halimde beni guldurdun vallaa yaa Allah mutlulugunuzu daim etsinnn sekerim

canım bu gece namaza kalktım
tüm arkadaşlarıma dua ettim içinde sizede tabiki
sonra sabah namazı sonra eşime kahvaltı içni kalktım
ve deli gibi uykum var birde en üst katta tdilat var
sabah 8 de başlıyorlar pat küt
uyanıyorum tabiki

rabbim sizide en kısa zamanda feraha ulaştırsın inş
dua çek bak şöle de gün içinde

LAİLAHE İLLA ENTE SUBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN
TESBİHİNİ ÇEK BOL BOL

hayır canım ilaç milaç fayda etmiyor geldiği anda...
sanırım çekicem ben böleeee...

sen kumpir diyosun benimde canım başka bişey çekiyor iyimi

ne çekiyorrr kızzz şu anda midem çok fena söle hiçbirşeyyçekecek durumda değilll

ayy amanda aman maşallahh bizim çifte kumrulara...
ben 9-9 buçuk gibi uyuyodumm...bir baktım eşimde gelmişş 9 buçukta gelmiş yanımda ohh miss gibi uyuduk kardeş kardeşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…