Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler sadece diyet. Spora 80 kg da başlarım. Şeker un kuruyemiş sıfıra yakın kullanıyorum. 1600 kaloriyi geçmiyorum. Haftaya dr a gideceğim. Yağdan mı nerden verdim yazarım.Gayret ve çabanı özellikle çok takir ettim bir kalori kısıtın var mı yani günü ortalama kaç call ile kapatıyorsun ? birde egzersiz yapıyormusun yoksa sadece diyet mi ?
Teşekkür ederim. 60 ı göreceğim tartıda.vala süper baya iyi kilo vermissin ama okudum forumu bende hemen farketmiyor ya :S heleki spor yapmazsam hiç. bende acı çehre l'carnetine yeşil çay ve form çayı tüketmeye özen gösteriyorum tatlıyla şekerle hiç aram olmamasına rağmen
Tabiki devam. 65 kesin diyorum. 60 olurmu bilmem. Şuan hedefin 75 tabi.Süpersin son durum nedir canım ? devammı zayıflamaya ?
İnşallah devam edeceğim. Çok teşekkür ederim.Maşallah Cordelia inşallah devamı gelir bende doğumdan sonra baslayaCagim bakalım.
Yapmıyorum. 80 olunca başlayacağım. Havada serinlesin istiyorum. Belki bir iki haftaya başlarım yürüyüşe.Merhabalar
Tebrikler öncelikle , diyetinizin yanında egzersiz ve ya spor yapıyormusunuz ?