Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Selam kizlar

Bugün evdeyim temizlik yapiyorum şimdi

Eşim de yok akşam kendimi temizlige vurmayi düşünüyorum

banada uğrasana prensens adam akıllı temızlığe ıhtıyacım var:26:ne zaman yaparım bebışle bılmıyorum emınım kv ler arkamdan ne laf edıyolardır sankı keyfımden yapmıyorum
ısyan kıyamam ya sabır cnm az kaldı bırkaç haftaya geccek ınş

canım ya oluyormuş bazı anne adaylarında öyle
ama geçecek buda belli bir zamanı var
benim ablam ilk 5 ay yediğini çıkardı kilo almadı hiç
ama sonra düzeldi çok şükür sende öyle olursun inş

kızlar sizden sonra alt komşum zili çaldı
evde misin sana geleceğim diye
bende ytemizlik yaptım oturuyordum gel dedim hemen
neyse geldi saat 2 gibi otuduk lkahve+çay vs yedik içtik
güzel ağırladım bebeği var 14 aylık kız tabiki biraz karıştırdı ama tatlı bişi annesi baktı sonra uyudu
konuşkan bir bayan benden bir yaş büyük
iyi oldu sende gel dedi hediye getirmiş sağolsun
artık benimde gitmeye yüzüm oldu bakalım sevdim konuşkan bir bayan
onunda kimsesi yok yakında sende gel kahveye canın sıkışlınca dedi gelirim dedim

zamanla demekki komşumda olacak inş

ne güzel be valla bizim burda hiç yaşıtım yok hepsi yaşlı yaşlı evde bazen kalınca dört duvar sıkılıorum senin için bencede cok güzel olmus tatlım

Sibelcim valla ben başliyorum ama bitirene kadar diger temizlik zamani geliyor yani kendimi ayarlamayi pek ögrenemedim :)

Cute'dan ders almam gerekiyor sanirim
Buzdolabimi temizleyeli 1 seneyi geçmiş utandim kendimden hesaplayinca....

Temizlikle psikoloji çok alakali hiç suçlamiyorum kendimi ama işte üşengeçlik de fazla

ne güzel be valla bizim burda hiç yaşıtım yok hepsi yaşlı yaşlı evde bazen kalınca dört duvar sıkılıorum senin için bencede cok güzel olmus tatlım

canım aslında apartamnda herkes akran yani
ama kimse kimseye pek gidip gelmiyormuş
yeni apartman çünkü 2 senelik herkes biribirini selamlıyor sadece
8 aileyiz zaten ben yeni geldim içlerine ama diğerleride birbirine gidip gelmiyor
8 aileden 4 ü bayan çalışlıyor
bir tanesi hemşire bir tanesi öğretmen bir tanesi vergi dairesinde şef diğeride valla bilmiyoırum ama hepsi erken geliyor
öğretmen olan 3 de evde ama yinede gidip gelme olamdı
ama bundan sonra olur belki
yönetici ile gidip geldik işte biribirimize
bakalım 1 tgane olsa şöle canım sıkıldığında inevbileceğim inş

canım haklısın ama beim içim temizşik yapmayınca rahat etmiyor yaaaaaaaaaaaa
szdede öyle mi
benim saçlarım çok dökülüyr birde siyah yerlerde beyaz olunca hemen batıyor gözüme
elimde hep el gırgırı toplıyorum eşimde gülüyor ama sinir oluyorummesela ben hergün küçük süpürgem ile mutlaka süpürürüm yoksa aktından kalkamam
büyük süpürge ilede haftada 1 süpürürüm mutlaka

kiz sen bole konusunca ben baynligimdan utandim valla ben anca 4 gunde bir eve mkine tutuyorum ama bizim evde sabahlari kimse olmuyor aksamdan aksama yemek icin eve giriyoruz sadece nazar degmesin sana apartman ortami evet biraa soguk oluyor insanlari ama her kesin isi gucu var kimse suclanamaz

canım sen iştesin normaldir ama
ben evdeyim hani bende çalışsam bende yapamam
bekarken elimiişe sürmesdim şimdi baya baya e hanuımı oldum yani
ama çok ağır yemekelr yapamuıyorum daha doğrsu yapmıyorum
karnı yarık,sarma vs vs yapmadım hiç
eşimide laıştırmak istemiyorum açıkşçası

bizim hani su meshur senet olaylari varya kocam kardesiyle konusmus oda ne haliniz varsa gorun demis esim eve dun cok gec geldi anlatti dunden beri agliyorum sabah hic uyuyamadim bir tane alici vardi onu bugun cagardi esim kizlar satilicak sanirim yada ortak alinacak o kadar kotuyumku butun emeklerimiz ml kynim yuzunden bos gitti

kaldiramiyorum okadar emek ver her sey icin kaynimin dengesizliginden isimiz gidiyor haz medemiyorum geceden beri bir paket sigara ictim simdi napicazz moralim okadar bozukki anlatamam nisanin 26 sida geliyor ilk odeme ozaman kaynim demiski ya odiceksiniz ya odiyeceksiniz kafayi yicem yaaa

konuyu ilk bastan anlatayim ben size bizim fransadan bir ortagimiz vardi adam ortakliktan cikmak istedi bizde tamam dedik kaynimin ustune gecirdik adam Ankaraya gitmis kaynimi sıkstrmis kaynimda 3 sene vermis tarihlerini bos birakarak adamda kendi kafasina gore gitmis tarihlerini doldurup bankaya vermia simdi kaynimdada hata yokmu kixlar senedi veriyon madem tarihlerini niye atmiyosunn ya dengesizz kendi adina senetleri yazmis bizzde sole anlasmistik 2 0 bini biz vericektik geriye kalan 30 kaynim biz ona aydan aya odicektik taksit taksit ole anlasmistik arabayi saticaktik ustunede tamamlicaktik ama iste neyse dun kaynim aramiz ben odemeicem siz odiyeceksiniz hepsini ben karismam saticam ustumdeki ortakligi ne haliniz varsa gorundemis sok oldum hep suclu hem guclu kocamda tamam demis sabahtan beride kavga ediyoruz niye kabul etti diye kafayii yicemmm yaaaaa ne halt yicez biz simdi kizlarr biz bu borcun altindan nasil kalkicaz odemeye cok az kaldi

Son düzenleme:
slm kızlar dolu dolu uc gun gecırdım.cuma gunu hava cok guzeldı kızımı sahılle tanıştırdık.denız kenarına gıttık gezdık balık ekmek yedık (aylardır hayalını kuruyodum Duru üşür diye gıdemıyoduk) eglendık .dun avmye gıttık recep ıvedığı ızledık Duruyu anama pasladık şimdide baska avmden dönduk gezıyoduk ama Duru uyuyakaldı:26: bebek arabsını göturduk ıstemedı kucak ıstedı:26: şimdi geldık uyuyo
recep ıvedık guzeldı komıktı ama filmin yuzde seksenı kızın kılosundan oturu yapılan espırılerdı ve bence etık degıldı yanı.Şahan dönsun kendısıne baksın kızdım.o rolu kabul edenede kızdım ama para işte

kaynın şahsi senet verdıyse sizi baglamaz kı.işyerının kaşesı varsa iş degışır.
uzulme cnm ALLAH buyuk .işyerınız ne ustune bu yazdıygın halı yıkamamı

nasılll yaaa o kaynı8n adam değilmiş pislik herif...hem kendi yedi haltı hemde şimdi sizin üzerinize nasıl yıkar sonucu...olurmu öle şey yaa kabul etmeyinn kuzucummm ödesin yanii..
kv kp ne diyor bu duruma..
ayy çok can sıkıcı bir durum yaa Allah yardımcınız olsun kuzucummm...

ohh kuzumm süper olmuş iyi vakit geçirmişsinizzzz...bundan sonra haa güzelleşti artık duru ile bol bol gezersinizz

günaydınn şekerlerrr
cumadan beri annemlerde kalıyorum...eşim afyondaydı..
c.tesi sabah ilacımı içinde iyi hissetttim kendimi sosyete pazarına gittikk annemle biraz gezdik ayakkabı tayt falan aldım...
pazarda halamın bahçesine gittik...ohh temiz hava iyi geldi..
evde ben yattım genelde ama iyi olduğu zamanlardada bahçenin içinde gezim...
akşam eşim geç gelincede annemlerde kaldık oradanda işe geldikk..
offf içim dışın kaynıyor yineeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…