Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Hayirli sabahlar
Yarin aksam ablam geliyor daha bir suru temizlik yapmam lazim

günaydın kızlarrrr

canım briaz daha iyisin sanırım sevindim. bu bebiş rahat vermicek sana bikaç hafta daha katlanıcaksın artık

Hayirli sabahlar
Yarin aksam ablam geliyor daha bir suru temizlik yapmam lazim
canım çok yorma sakın kendini olduğu kadar

kaynın şahsi senet verdıyse sizi baglamaz kı.işyerının kaşesı varsa iş degışır.
uzulme cnm ALLAH buyuk .işyerınız ne ustune bu yazdıygın halı yıkamamı
Evet tatlim o bizim is yerimiz yok kasesi yok odenmezse bize bisey olmaz ama bu seferde umut yani kocam ona guvenip isbyerini ustune vermisti satin benim hissemi dedi ki hic bor hakki yok

kp vefat etti tatlim bix nisanliyken kv dede elinden bir sey gelmiyo yarin bankaya gidicem umarim bana kredi verirler yoksa senetler protesto olucak daha onceden biz arabimizi saticaktik oda 12 bin ediyodu geri kalani kaynim tamamlicakti bu seferde cuma gunu bizim ustumuze atinca napicamizi sasirdik

günaydın kızlarrrr

canım briaz daha iyisin sanırım sevindim. bu bebiş rahat vermicek sana bikaç hafta daha katlanıcaksın artık

tamam canim zaten bu sefer rahatim kendi ablam oldugu icin hihi

isyancim aynen biraz daha katlanacaksin sanirim ama guzel gunler yakindir insaAllah

oyy canımm ya Allah yardımcınız olsunn gerçekten zor yaaaa...

günaydın kızlarrrr

ayyy mmousemm geçen haftaya göre daha iyiyimm ama ilaç içiyorum bacım onunla duruyorumm..ilacın etkisi geçince ben pert oluyorum iptalim yani..
dün karpuz aşerdimm kızlar babacımdaa hemen aldı geldi...ayy nasıl birşeymiş onu yemek bilemezsinizz...gök görmemiş gibi yedimm yaaa

Günaydın kızlar
ben geldimm
cuma aksamı ıs cıksından berı harıl harıl yogundum
bguunde ıse geldık napalım ıste

ohhoo bizim kız aşermeyede başladı tamamdır olayı ye canım ye karpuz iyi gelir ama şeker var onuda dikkatli yemek lazım
Günaydın kızlar
ben geldimm

hehe benim yoğunluk sana da bulaştı sanırım. bizde ctesi ist gittik gece döndük. dün bütün gün sadece yemek yedim ve yattım arada bitek çamaşırla bulaşık yıkadım o kadar

Günaydın kızlar
ben geldimm

yoğunn hatun seniii...naptınn bakalımmm

ohh ne güzel iyi yapmışın canım...bu hafta sonu bende yatmayı düşünüyorummm..diğer hafta zaten misafirimm varr...
karpuzda şeker falan olursa olsun vallahi..boğazumdam geçn herşşeye şükrediyorumm kuzucummm

kardes kardese bunu yapar mı ya....sen genede ıcını ferah tut tarıhıyle oynanmış senede her zaman ıtıraz hakknız vardır bunu unutma.ınş bırşey olmaz oyle ıcralık felan ama olursada her zaman yardıma hazırım unutma
ay ay ısyanın canı karpuzda cekermış benımde tum gebelığım boyunca 2 kere aşermıştım 2 şeye.bırını bulduk bı saldırışım var görmelıydınız diğerini bulamadık aslında ıkısınıde pek sevmem

kiz sen ne is yapiyosun tatlim sibel konuma geldini gordum gelsene sende izmir topige sohbet edelim evet bende cok sinir oldum ama su borcumuzu bitirelim usteundeki ortakligi kendi ustume geciricem

kiz sen ne is yapiyosun tatlim sibel konuma geldini gordum gelsene sende izmir topige sohbet edelim evet bende cok sinir oldum ama su borcumuzu bitirelim usteundeki ortakligi kendi ustume geciricem

cnm 10 sene hukuk bursounda calıştım tum icra işlerını, hacızlerı ,takıplerı onlarla görevlıydım.bebiş olunca ara verdım

ohhhhh dünya sana güzel sibrlim
çok iyi yapmısşınız iyi gelmiştir facede görüdm reimlerinizi
en kötü gününüz böyle olsun inş

kuzum iyi gelmiştir sanada
ohhh demekki çoğumuzun hafta sonuu güzel geçmiş
sen dikkat et kendine biraz şu sıralar

hayirli sabahlar
Yarin aksam ablam geliyor daha bir suru temizlik yapmam lazim :d

kuzum çok sevindim
ablanlar geliyormuş
hasret giderirsiniz çok güzel olur

cnm 10 sene hukuk bursounda calıştım tum icra işlerını, hacızlerı ,takıplerı onlarla görevlıydım.bebiş olunca ara verdım

ayyy canim benim yaaa seni bana Allah gonderdi ozaman ben sana ozelden numarami yaziyim sen kaydet tamam mi olur bir aksilik olursa hic deilse sana sorarrim

benim hafta sonum berbattii aglayarak gectiii ama simdi sizlerle konusunca kafa dagitiyorum guzel boyle gunlerde kimn dost dusman oldunu iyi anlamis oldum

günaydınn hatunlarrrrr

dün geyikte sohvbette kızlar kumpir dedi fena canım çekti..işten erken çıktım gittim aldım yedim...tabii akşam midemde durmadı ama olsun en azından baya yedim hepsiniiii
eşim diyor gitti paracıklar klozete...yahu braz dursun bari midendeee

gunaydin sekerimm ayy yavrum yaaaa hesinin espiri superr mis hamileyken kilo alicana zayiflican sen canim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…