Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
günaydın kızlarrrr :3:

günaydınn şekerlerrr :3::3:
cumadan beri annemlerde kalıyorum...eşim afyondaydı..
c.tesi sabah ilacımı içinde iyi hissetttim kendimi sosyete pazarına gittikk annemle biraz gezdik ayakkabı tayt falan aldım...
pazarda halamın bahçesine gittik...ohh temiz hava iyi geldi..
evde ben yattım genelde ama iyi olduğu zamanlardada bahçenin içinde gezim...
akşam eşim geç gelincede annemlerde kaldık oradanda işe geldikk..
offf içim dışın kaynıyor yineeee :27::27:
canım briaz daha iyisin sanırım sevindim. bu bebiş rahat vermicek sana bikaç hafta daha katlanıcaksın artık :9:

Hayirli sabahlar :16:
Yarin aksam ablam geliyor daha bir suru temizlik yapmam lazim :D
canım çok yorma sakın kendini olduğu kadar :34:

kaynın şahsi senet verdıyse sizi baglamaz kı.işyerının kaşesı varsa iş degışır.
uzulme cnm ALLAH buyuk .işyerınız ne ustune bu yazdıygın halı yıkamamı
Evet tatlim o bizim is yerimiz yok kasesi yok odenmezse bize bisey olmaz ama bu seferde umut yani kocam ona guvenip isbyerini ustune vermisti satin benim hissemi dedi ki hic bor hakki yok
nasılll yaaa o kaynı8n adam değilmiş pislik herif...hem kendi yedi haltı hemde şimdi sizin üzerinize nasıl yıkar sonucu...olurmu öle şey yaa kabul etmeyinn kuzucummm ödesin yanii..
kv kp ne diyor bu duruma..
ayy çok can sıkıcı bir durum yaa Allah yardımcınız olsun kuzucummm...

kp vefat etti tatlim bix nisanliyken kv dede elinden bir sey gelmiyo yarin bankaya gidicem umarim bana kredi verirler yoksa senetler protesto olucak daha onceden biz arabimizi saticaktik oda 12 bin ediyodu geri kalani kaynim tamamlicakti bu seferde cuma gunu bizim ustumuze atinca napicamizi sasirdik

canım briaz daha iyisin sanırım sevindim. bu bebiş rahat vermicek sana bikaç hafta daha katlanıcaksın artık :9:

tamam canim zaten bu sefer rahatim kendi ablam oldugu icin hihi :16:

isyancim aynen biraz daha katlanacaksin sanirim ama guzel gunler yakindir insaAllah :16:

Evet tatlim o bizim is yerimiz yok kasesi yok odenmezse bize bisey olmaz ama bu seferde umut yani kocam ona guvenip isbyerini ustune vermisti satin benim hissemi dedi ki hic bor hakki yok

kp vefat etti tatlim bix nisanliyken kv dede elinden bir sey gelmiyo yarin bankaya gidicem umarim bana kredi verirler yoksa senetler protesto olucak daha onceden biz arabimizi saticaktik oda 12 bin ediyodu geri kalani kaynim tamamlicakti bu seferde cuma gunu bizim ustumuze atinca napicamizi sasirdik

oyy canımm ya Allah yardımcınız olsunn gerçekten zor yaaaa...

ayyy mmousemm geçen haftaya göre daha iyiyimm ama ilaç içiyorum bacım onunla duruyorumm..ilacın etkisi geçince ben pert oluyorum iptalim yani..
dün karpuz aşerdimm kızlar babacımdaa hemen aldı geldi...ayy nasıl birşeymiş onu yemek bilemezsinizz...gök görmemiş gibi yedimm yaaa :1::1:

Günaydın kızlar
ben geldimm
cuma aksamı ıs cıksından berı harıl harıl yogundum
bguunde ıse geldık napalım ıste

o
ayyy mmousemm geçen haftaya göre daha iyiyimm ama ilaç içiyorum bacım onunla duruyorumm..ilacın etkisi geçince ben pert oluyorum iptalim yani..
dün karpuz aşerdimm kızlar babacımdaa hemen aldı geldi...ayy nasıl birşeymiş onu yemek bilemezsinizz...gök görmemiş gibi yedimm yaaa :1::1:
ohhoo bizim kız aşermeyede başladı tamamdır olayı :1: ye canım ye karpuz iyi gelir ama şeker var onuda dikkatli yemek lazım :9:
Günaydın kızlar
ben geldimm

hehe benim yoğunluk sana da bulaştı sanırım. bizde ctesi ist gittik gece döndük. dün bütün gün sadece yemek yedim ve yattım arada bitek çamaşırla bulaşık yıkadım o kadar :1:

Günaydın kızlar
ben geldimm

yoğunn hatun seniii...naptınn bakalımmm

ohhoo bizim kız aşermeyede başladı tamamdır olayı :1: ye canım ye karpuz iyi gelir ama şeker var onuda dikkatli yemek lazım :9:

hehe benim yoğunluk sana da bulaştı sanırım. bizde ctesi ist gittik gece döndük. dün bütün gün sadece yemek yedim ve yattım arada bitek çamaşırla bulaşık yıkadım o kadar :1:

ohh ne güzel iyi yapmışın canım...bu hafta sonu bende yatmayı düşünüyorummm..diğer hafta zaten misafirimm varr...
karpuzda şeker falan olursa olsun vallahi..boğazumdam geçn herşşeye şükrediyorumm kuzucummm

kardes kardese bunu yapar mı ya....sen genede ıcını ferah tut tarıhıyle oynanmış senede her zaman ıtıraz hakknız vardır bunu unutma.ınş bırşey olmaz oyle ıcralık felan ama olursada her zaman yardıma hazırım unutma
ay ay ısyanın canı karpuzda cekermış:1: benımde tum gebelığım boyunca 2 kere aşermıştım 2 şeye.bırını bulduk bı saldırışım var görmelıydınız:1: diğerini bulamadık:ssz: aslında ıkısınıde pek sevmem:53:

kardes kardese bunu yapar mı ya....sen genede ıcını ferah tut tarıhıyle oynanmış senede her zaman ıtıraz hakknız vardır bunu unutma.ınş bırşey olmaz oyle ıcralık felan ama olursada her zaman yardıma hazırım unutma
ay ay ısyanın canı karpuzda cekermış:1: benımde tum gebelığım boyunca 2 kere aşermıştım 2 şeye.bırını bulduk bı saldırışım var görmelıydınız:1: diğerini bulamadık:ssz: aslında ıkısınıde pek sevmem:53:

kiz sen ne is yapiyosun tatlim sibel konuma geldini gordum gelsene sende izmir topige sohbet edelim evet bende cok sinir oldum ama su borcumuzu bitirelim usteundeki ortakligi kendi ustume geciricem

kiz sen ne is yapiyosun tatlim sibel konuma geldini gordum gelsene sende izmir topige sohbet edelim evet bende cok sinir oldum ama su borcumuzu bitirelim usteundeki ortakligi kendi ustume geciricem

cnm 10 sene hukuk bursounda calıştım tum icra işlerını, hacızlerı ,takıplerı onlarla görevlıydım.bebiş olunca ara verdım

slm kızlar dolu dolu uc gun gecırdım.cuma gunu hava cok guzeldı kızımı sahılle tanıştırdık.denız kenarına gıttık gezdık balık ekmek yedık (aylardır hayalını kuruyodum duru üşür diye gıdemıyoduk) eglendık .dun avmye gıttık recep ıvedığı ızledık duruyu anama pasladık:1: şimdide baska avmden dönduk gezıyoduk ama duru uyuyakaldı:26: Bebek arabsını göturduk ıstemedı kucak ıstedı:26: şimdi geldık uyuyo
recep ıvedık guzeldı komıktı ama filmin yuzde seksenı kızın kılosundan oturu yapılan espırılerdı ve bence etık degıldı yanı.şahan dönsun kendısıne baksın kızdım.o rolu kabul edenede kızdım ama para işte

ohhhhh dünya sana güzel sibrlim
çok iyi yapmısşınız iyi gelmiştir facede görüdm reimlerinizi
en kötü gününüz böyle olsun inş

günaydınn şekerlerrr :3::3:
Cumadan beri annemlerde kalıyorum...eşim afyondaydı..
C.tesi sabah ilacımı içinde iyi hissetttim kendimi sosyete pazarına gittikk annemle biraz gezdik ayakkabı tayt falan aldım...
Pazarda halamın bahçesine gittik...ohh temiz hava iyi geldi..
Evde ben yattım genelde ama iyi olduğu zamanlardada bahçenin içinde gezim...
Akşam eşim geç gelincede annemlerde kaldık oradanda işe geldikk..
Offf içim dışın kaynıyor yineeee :27::27:

kuzum iyi gelmiştir sanada
ohhh demekki çoğumuzun hafta sonuu güzel geçmiş
sen dikkat et kendine biraz şu sıralar

hayirli sabahlar :16:
Yarin aksam ablam geliyor daha bir suru temizlik yapmam lazim :d

kuzum çok sevindim
ablanlar geliyormuş
hasret giderirsiniz çok güzel olur

benim hafta sonum berbattii aglayarak gectiii ama simdi sizlerle konusunca kafa dagitiyorum guzel boyle gunlerde kimn dost dusman oldunu iyi anlamis oldum

günaydınn hatunlarrrrr :3::3:

dün geyikte sohvbette kızlar kumpir dedi fena canım çekti..işten erken çıktım gittim aldım yedim...tabii akşam midemde durmadı ama olsun en azından baya yedim hepsiniiii :1::1:
eşim diyor gitti paracıklar klozete...yahu braz dursun bari midendeee:1::1:

günaydınn hatunlarrrrr :3::3:

dün geyikte sohvbette kızlar kumpir dedi fena canım çekti..işten erken çıktım gittim aldım yedim...tabii akşam midemde durmadı ama olsun en azından baya yedim hepsiniiii :1::1:
eşim diyor gitti paracıklar klozete...yahu braz dursun bari midendeee:1::1:

gunaydin sekerimm ayy yavrum yaaaa hesinin espiri superr mis:32: hamileyken kilo alicana zayiflican sen canim yaa

Back