Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

ayy evet kuzenim yapardı kızına..
soğanı rendelerdi suyunu sıkarddı bir çay kaşığı içirirdiç..dopal antibiyotikmişşş

Senin kaynanada ne durdan anlamazmis heee okudugum kadariyla hep ole kv deden Allah razi olsun benim cok anlayisli kadinn dirr cok gecmis olsun tatlim benim duzelir ins en kisa zamanda

banami yazacaktin kiz ben unutucacak insanmiyim ayol ask olsun hol geldinnnn

evet benım annemde kahvaltısını etmeden yemegını ocagaına koyanlardan bende en sona bıraktıgım ıcın ya sallaıyorum yada sallamıyorum :) anla cok taklaya gelıyor yemek ısı

aynen ya daha konuyu okurken unutuyom ıyımı erken bunama

ben kiseye gidiyorken saclarim cok uzundu ve sabahciydim servis beni 6 ceyrek kala falan alirdi gercekten bir gun uyanamadim servis bekliyo diye aceleyle uyandim hemen ustumu giyindim iste saclarim uzun ya toplucam toka yaa aradim bulamadim neyse dedim lideki tuhafiye vardi karsisinda alirim ordan servise bindim bilegimi ovustururken bir baktimki toka bilegimde sok gecirmisim ozamanulanima girmedin yani olur bolee durumlarr

canim biz bugün ögrenemedik kicini döndü bize
hayirlisi bakalim saglikli olsunda..

semiks canim hos geldin izmire tasiniyormussun sibelimden duyduk hadi hayirlisi insaAllah yeni hayatinizda tüm güzellikler sizinle olur

kizlar aksama ablam gelecek ben hala oturuyorum aferim bana

canim ben zaten saglik acisindan da her gün olmasinin iyi olacagini düsünmüyorum..
birde planli programli olmasi gereken bir sey degil benim gözümde..
kendiliginden gelissin en güzeli..

canim dua meselesinde de haklisin..
zaten baskalarindan her zaman dua isteyecekmisimiz..

benim günahim vardir ve kendime ettigim dua bekli kabul olmaz..
ama karsimda ki günahkar olsa bile onun günahi bana islemez ama duasi isler..

bizde haftaya insaAllah eyüp'e gidecegiz insaAllah bol bol dua ederim..

oluyo arada haklısın bayada komık oluyo
benım anamda cok hamarat hatun sabahtan yemegı yapar kaynanamda tam tersı mesela balık var görumcem sevmıyo kız gelır işten akşam sekızde kalkar corba yapar kendıne anası yapmaz varsa yoksa oğlu.ah görumcemde bır okadar düşkün anasına yazık

evet oo kotu olmuss baya kaynanan bu kadar ogluna duskunken sana hic karismiyomu bide ogullarini kiskaniyorlarmis yaa

evet oo kotu olmuss baya kaynanan bu kadar ogluna duskunken sana hic karismiyomu bide ogullarini kiskaniyorlarmis yaa

valla hıç karışmadı karışamadı ben her lafa cevap verırım çunku zaten hep dıyordum ne ıyı kaynanam var dıye meğer içinde tutuyomuş pislik lohusa zamanımda olanları bılıyosunuz....

hayır canım ilaç milaç fayda etmiyor geldiği anda...
sanırım çekicem ben böleeee...

ayyy canım benim yaaa Allah dualarını kabul eder inlşşş mide bulantınıda 1 ay kaldı bence o kadar daha çektinmi gecicek merak etme
bende sizler için dua ediyorum kızlar rabbim burda hepimizin gönlünü görüyo biliyo hepimizin gönlüne göre verir inşşş
bu arada ilişki evet yaşa göre değişiyo 20 li yaşlar daha aktif oluyo 30 u geçtimi farklı. ama şuda var en sağlıklısı 2 3 günde bir olan. eğer günler daha fazla aksıyosa dikkat edin kızlar siz yanaşın eşinize. çünkü ne kadar uzak kalınırsa o kadar insanın canı istemiyo. ama 2 3 günde bir oldumu bu böyle sürer gider canı ister insanın. ama hergünde olmaz o ne öyleee

Sibelcim saol elma kabgu verdim de sogan suyu denemedim yapim. Ya sormayin kizlar yine ortalik karisti. Geldigim gün burada cok siddetli rüzgar ve grip salgini vardı kaynanam da cocugu dışarı cikarmak istedi büyük anneanne yani kendi annesi görsün diye. Ben de yollamak istemedim. Carsida da isim vardi hemen gidip donecektim. Aslinda cocugu da anneme birakacaktim ama esim sen benim anneme guvenmiyo musun diye kavga etti benle bosanmalara kadar gittik bu yüzden zaten. Neyse cocugu biraktik artik disari cikarma sakin hastalanir dedim. Biz gittik kaynanam cocugu anneanneye götürmüş. Dede de biraz pinti kombiyi yakmamis yakmiyo da zaten evleri soguk hep. Kaynanam cocugun üstünden montunu cikarmis o soğuk evde üstüne cocugu yere koymuş üstüne de dolaptan çıkan soğuk elmadan vermiş. O sirada dayilarinin gelini de ordaymis bana o soyledi. Ben cocugumun ustunden montunu bile cikarmadim senin kaynanan cikardi dedi. Aksamina cocugun burnu akmaya başladı gece atesi cikti kusmaya başladı o günden beri kaç doktora götürdüm duzelmedi. Kaynanam olacak cadi da hala gezme ayarliyo gelinle gelcez diye millete söz veriyo cocuk hasta diyorum gelemem diyorum iyi iyi biseyi yok diyo. Küçücük bebek ya bir haftada bir kilo verdi hala kusuyo bisey yemiyo nasıl biseyi yok

var oyle çiftler ama kadın belli bir zamandan sonra illallah diyorlar
arkadaşımın eşi gece uykusundan uyandırıp sen uyu ben yapayım diyordu kızda çalışıyor idi
çok sinir oluyordu işe gidiyorum erken kalkıyorum hiç anlamıyor beni diyordu

canım çoook geçmişler olsun yaaaa
kıyamam 1 kg ne demek ya bebk için
tez zamanda şifalar versin rabbim

inş canım bende bekliyorum devamını bakalım
yapar mı yapmaz mı diye ama yapar sanırım

canım ismen banada dua eder misin ismimi biliyorsun
ne muradı vbarsa kabul et de olur mu
ilişki konusunda bende sana katılıyorum

kuzum işte evet ben bir yerde okumuştum
eğer çiftler belli süre uzak kalırlar ise soğuma oluyormuş kadındada erkektede
bende ondan kaorkuyorum açıkçası sorun yok ama
ya alışırsak diye
hergün istemem zaten damızlık gibi ama 3 günde bir tam ideal
yani haftada 3 tam
sana katılıyorum bu konuda
eşim 34 yaşında normal sanırım

valla hıç karışmadı karışamadı ben her lafa cevap verırım çunku zaten hep dıyordum ne ıyı kaynanam var dıye meğer içinde tutuyomuş pislik lohusa zamanımda olanları bılıyosunuz....

evet biliyorumm ama sunu anlamiyolar yani diyolar ya o benim oglum biximde ana kuxusu oldumuxu unutuyorlar birde diyor yaa biz ona cici anne buluruz diye kanim cekiliyo

yuh o ne dek yaa sen uyu ben yapayim diye bu nasil bir dusuncedir yaa

kaynanan varyaaaa tam saçından tutup yolunmalık heee
aynen canım bizimde öyle 2 günde bir yada 3 günde bir oluoy zaten bebiş düşündğümüz için bu sıklıkta gitmek lazım
siz hala düşünmüyomusunuz...

hey ALLAHIM ya ..ay ben o kaynanayı parçalarım valla.benımkıler bır kez bıle torunlarınla basbasa kalamadılar.guvenmedıgımden degıl ıstemıyorum oh canıma degsın.bı şekilde ıntıkamsa ıntıkam...ALLAH mecbur ertmesın.bu arada soğanı sık mutlaka gunde bır kaşık suyunu ver oksurugu keısyo cnm mutlaka yap.ben tek onu vermeye kıyamadım elma kabugunun suyuyla karıştırıp verdım ama tek versem daha bıle ıyı olurdu.doktora göturdun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…