Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Tamam canim cekicemm cok saol yaaa valla siz bole bana destek olunca icim daha cok rahatliyooo senin dualarinla belkide kurtulucaz bana icten soluyorum dunyanin altinini verseler senin dua dan daha hayirli deildir cok mutlu ettin benii yaaa canim benim yarin bende senin icin namaza kalkicam sabah namazina size dua edicemm sen cok hayirli bir insansin bunlarida gercekten icten siluyorum

siz anca baci baci yatin bu aralar zatennn bebis geliyoo olsun okadar

siz anca baci baci yatin bu aralar zatennn bebis geliyoo olsun okadar

ama özleştikk yaaa

dualarımızda eksik etmeyelim kızlar birbirimizi..ben artık dua ederkenn sizleride unutmuyorumm..
senin için önce sıkıntıların bitsin ardından bebiş versin diyorumm..
mmouseme bir bebek versin Rabbim diyorum..
diğer kızlara ise sağlık sıhhat ve mutlulukları hep daim olsundiye dua ediyorum...Allah belki kabul eyler bu halimleee

kuzum bizde kardeş kardeş yatıyor
adamın pestili çıkıuyor geçen gün dedim ya size hani normal mi diye
eşim dediki;
aynen yazıyorum
erkekler sürekli yani hergün ilişki istemezlermiş
2-3 günde bir normal imiş
çünkü özlem gerekiyormuş
heergün olduğunda tadı olmazmış yani hergün baklava yenmez gibisinden
bende nette araştırdım bu tür şeyler kimse ile konuşulmuo malüm
erkkelerşn yaş ile orantılı olduğunu yazıyor ve 34-35 yaşında ki erkekin
normal imiş 24-25 yaşındakilerin farklı olurmuş
eşimde demişti bunu

canım çok duygulandırdın beni yaaaa
inş rabbim senide ve bu durumda olan herkesi rahat erdirsin

bir yerd eokumuştum bir mümin diğer kardeşine dua ettiği zaman
melekler dermişki aynısı sanada gelsin seninde olsun diye
yani ben sana dua ederken yada bir başkasına aslında bir nevi kendimede ediyorum
bir taşla iki kuş yani

Çok fena canım cektı
elıfnamcım
sen y emegını neden sabahtan yapmıyorsun kız
ondan sonra ıstedıgın yere gayet rahat gıderıdn
bu aksam bızde kaynanamalra gıdıcez ama evde yemek yıcez caya gıdıcez annemlerle
evdede yemek yok

canım yaştan fark eder tabi ama iş yoğunluğu yaşam kaliteside etkiler böle şeyleri..
en iysi bencede 2 güne bir yada 3 güne bir..daha fazlası sıkar benide yaaa

bundan sonra bende size dua edicem siz olmasaniz ben derdimi kimlere anlatirim

kuzum benim annem var ya dediğin gibi ben bildim bileli gözünü açar yemeğini yapardı
sonra raha ederdi ma ben onu yapamadım bir türlü
hep akşama bırakıyorum valla ama aşlsında sabahtan yapsam dediğin gibi ama işte temizlik yürüyüş derken anca akşam oluyor zaten
benim eşim normalde erken geliyor 17.15 te evde yani erkek içni erken ama şu sıralar işte geç geliyor

amann kızartmaaa yap yoğurtla yeee ohh missss

bundan sonra bende size dua edicem siz olmasaniz ben derdimi kimlere anlatirim

annnuvv kuzumm kıyamammm

demek benim ondan bu kadar iliskiye duskun deil bende bizde bir sorunmu var diyordum o gun bir komsumla kinustum kiz yeni geldi yakinlasma dedin mi illahlah gelmis bende ses cikarmadim ama bizdemi bir sorun var demistim ama yokmus olsun gende duan benim icin cok kiymetli ondan dsha guzeli yok bu dunyada

Selam kizlar hepinize gunaydin bebisim kaynanamin sayesinde cok agir grip oldu. Memleketteyim ben. Bebisim 1 haftada 1 kilo vermis cigerlerini midesini hep üşütmüş simdi de cok kötü oksuruyo bi türlü gecmiyo caanimdan can gidiyo eridi cocuk

gnydın kızlar amma kaynatmıssınız ha
eflnam eşinin jestı cok guzel.devamını dılerım
içimden ısyanınkı kız efulımınkı erkek gelıyo du bakalım
albummu yaptınız ben hıç görmedım
baska bırşey daha yazacaktım unuttum:26:

naptı gene kız...yuz verme şu kaynanana her şeyı çoçukta uygulamasın ya benımkı neysekı karışmıyo daha dogrusu karışamıyo

herkez tam tersini sölüoo kızzz...
efulime kız bana erkek diyorlarrr bakalımm kutudann ne çıkacakkkk ne söleyecdktinn başka...
efulimin bebeğine bakıoruz albümde..

hıhh kuzumm kıyamamm yaaa..
nasıl üşüttüki o kadarr yavucukk yazıkkk...

dra gıttınmı cnm.bak öksürüğe bır kaşık soğan suyu cok ıyı gelıyo bırde elma kabugu kaynat.malum benımkıde com agır gecırdı.sonra tekrarlamaya basladıkı bu dedıklerımle gectı.çok gecmış olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…